1. Ce este Buletinul de Cărturești?

Buletinul de Cărturești este mai mult decât un card de fidelitate. Este semnul că aparții unei comunități de cititori care au îndrăznit să-și imagineze o altfel de librărie. Folosește-l în librării și bucură-te de experiențele, discounturile și promoțiile pe care ți le oferă. Cu el, ești mai aproape de știrile și evenimentele Cărturești și de toate lucrurile care îți pot face viața mai frumoasă. Descoperă beneficiile pe buletindecarturesti.ro.

2. De ce ar trebui să aplic pentru Buletin de Cărturești?

Ca membru în programul de loialitate Cărturești vei avea acces la o gamă largă de beneficii. Unele te ajută să economiseşti, să ai acces la promoții speciale, să primești cadouri surpriză, informații personalizate despre serviciile, produsele și evenimentele Cărturești de care ești interesat. Altele îți oferă acces la evenimente culturale sau posibilitatea de a te implica social, donând puncte din cele acumulate pe card.

3. Unde trebuie să prezint Buletinul de Cărturești pentru a beneficia de reduceri?

Poţi prezenta cardul Buletin de Cărturești la casa de marcat în orice librărie Cărturești. Acumularea de puncte se face prin scanarea cardului la fiecare achiziție din librăriile Cărturești.

4. De ce trebuie să prezint cardul Buletin de Cărturești la casă?

Pentru că doar așa poți acumula puncte și poți beneficia de promoțiile dedicate posesorilor de card.

5. Cine poate deține un Buletin de Cărturești?

Toată lumea este binevenită în Cărturești. Dacă iubeşti cărțile, filmele, muzica și lucrurile care îti fac viața mai frumoasă şi ai cel puţin 18 ani, îți emitem Buletin de Cărturești.

6. Unde pot obţine cardul Buletin de Cărturești?

Trebuie doar să completezi un formular în librăriile Cărturești şi poţi ridica imediat cardul sau poți aplica online, prin intermediul aplicației mobile Buletin de Cărturești/Cărturești Passport și vei primi pe loc un cod de bare corespunzător codului de client cu care vei beneficia de acumularea de puncte la fiecare achiziție din librăriile Cărturești. Trebuie doar să arăți codul de bare de pe telefon la casa de marcat.

7. Cât de repede pot obţine cardul Buletin de Cărturești?

Cardul îți va fi înmânat imediat după ce completezi formularul.

8. Cardul Buletin de Cărturești oferă multe beneficii. Cât costă să devin membru?

Cardul este gratuit. Poţi deveni membru al programului de loialitate Cărturești fără costuri suplimentare! Este important să completezi în formular adresa de e-mail pentru a putea primi newsletterul cu oferte şi informaţii, precum şi oferte personalizate în funcție de interesele tale.

9. Cardul Buletin de Cărturești poate fi folosit şi de un alt membru al familiei?

Cardul Buletin de Cărturești nu poate fi transferat şi poate fi folosit doar de către persoana care a completat formularul. Ceilalţi membri ai familiei pot solicita propriul card gratuit.

10. Primesc puncte bonus când folosesc cardul Buletin de Cărturești?

Da, ca membru al programului de loialitate Cărturești primești 2% din valoarea fiecărei tranzacții sub formă de puncte cu care poți sa achizitionezi produse cu reduceri speciale, poți să participi la evenimente sau să te implici în susținerea unor cauze sociale sau culturale.

11. Cât valorează punctele mele de fidelitate?

Fiecare 100 de puncte de fidelitate acumulate pe card valorează 1 leu. Un punct de fidelitate valorează 0,01 lei. Astfel, dacă ai acumulat, de exemplu, 800 de puncte de fidelitate pe Buletinul tău de Cărturești, poți să scazi 8 lei din suma de plată din librărie la următoarea tranzacție.

12. Cum aflu câte puncte am?

Pentru a afla câte puncte de fidelitate ai acumulat, intră pe buletindecarturesti.ro, loghează-te cu e-mailul și parola folosite la înregistrare și intră pe prima pagină a site-ului: vei vedea imediat numărul de puncte acumulat.

Dacă ai descărcat aplicația Buletin de Cărturești/Cărturești passport, intră în aplicație și vei vedea numărul de puncte acumulat chiar pe prima pagină sau în secțiunea Buletin de Cărturești din meniul derulant.

Sursa corectă pentru numărul tău de puncte actualizat este buletindecarturesti.ro sau aplicatia Buletin de Cărturești din telefon. Nu răspundem pentru datele eronate care pot apărea în aplicații de tipul portofelelor electronice pentru carduri de fidelitate.

13. Cum pot să-mi cheltuiesc punctele?

Poți să-ți folosești punctele de fidelitate pentru a obține reduceri la prețul final al tranzacțiilor din librărie (doar dacă arăți la casă cardul Buletin de Cărturești sau codul de bare din aplicația ta Buletin de Cărturești de pe ecranul telefonului), dar și pentru a accesa oferte speciale pe buletindecarturesti.ro sau în aplicația Buletin de Cărturești de pe telefonul tău: invitații la teatru, concerte sau workshopuri, abonamente digitale, pachete speciale cu cărți sau alte obiecte din librărie.

Ofertele speciale sunt în număr limitat și se acordă pe baza punctelor de fidelitate în ordinea activării lor. Dacă vrei să fii anunțat de fiecare dată când noi oferte sunt urcate în aplicație sau pe buletindecarturesti.ro, abonează-te la newsletter aici. Pentru a activa o ofertă, asigură-te că ai numărul de puncte necesar și apasă butonul Activează din dreptul ofertei. Vei primi un mesaj de confirmare automat și apoi un e-mail cu toate datele despre cum vei intra în posesia invitației/pachetului/ofertei speciale activate. Când o ofertă nu mai este disponibilă vei vedea în dreptul ei mențiunea Epuizat. Asta înseamnă că toate invitațiile/pachetele disponibile în cadrul ofertei au fost deja activate de alți cititori.

14. Am nelamuriri privind numărul meu de puncte. Cum procedez?

Dacă ai întrebări privind numărul de puncte acumulate în contul tău, scrie-ne la buletin@carturesti.net și lasă-ne numele, adresa de e-mail asociată contului tău și numărul de sub codul de bare de pe spatele cardului tău Buletin de Cărturești sau din aplicația Buletin de Cărturești din telefonul tău.

15. Vreau să-mi schimb e-mailul asociat contului meu Buletin de Cărturești. Cum procedez?

Scrie-ne la buletin@carturesti.net de pe e-mailul pe care dorești să-l schimbi și spune-ne care este e-mailul cu care dorești să-l înlocuiești.

16. Ce fac dacă mi-am uitat parola de acces în cont?

Folosește opțiunea Mi-am uitat parola/Resetare parolă din pagina de login și vei primi pe e-mail un link de resetare a parolei.

17. Ce trebuie să fac dacă pierd cardul Buletin de Cărturești?

Vino în orice librărie Cărturești și adresează-te librarilor de la casa de marcat. Ți se va emite pe loc un nou Buletin de Cărturești.

18. Ce se întâmplă dacă am uitat cardul acasă?

Vei putea beneficia de ofertele dedicate posesorilor de card în baza datelor personale furnizate în formularul de înregistrare și vei acumula puncte, dar nu le vei putea utiliza decat la tranzacțiile în care vei putea prezenta cardul pentru a fi scanat la casă.

19. Ce trebuie să fac dacă nu mai doresc să fiu membru al programului de loialitate Cărturești?

În librărie, te rugăm să te adresezi unui librar Cărturești pentru a preda cardul şi pentru a solicita dezabonarea. Online, ne poți cere la buletin@carturesti.net, ștergerea datelor cu caracter personal din baza noastră de date și/sau încetarea prelucrării acestora. Dezactivarea se va realiza în cel mult 30 de zile de la primirea solicitării.

20. Cum pot fi sigur că datele personale nu vor fi folosite în alte scopuri?

Te asigurăm că vom păstra în siguranţă datele cu caracter personal furnizate și vom folosi informaţiile primite doar pentru a înţelege ce produse din magazin îţi plac, pentru a îmbunătăţi serviciile pe care ţi le oferim şi pentru a te informa cu privire la ofertele şi serviciile care te interesează.

21. Cum pot afla mai multe informaţii despre Buletin de Cărturești?

Data următoare când ne vizitezi, adresează-te unuia dintre angajaţii Cărturești. Poţi găsi toate informaţiile cu privire la program si pe buletindecarturesti.ro

22. Cum pot modifica informaţiile personale furnizate (de ex. numele sau adresa)?

Poți să îți modifici datele intrând în aplicația mobilă Buletin de Cărturești, secțiunea Buletin De Cărturești, subsecțiunea Cont.

23. Cum pot afla numărul cardului Buletin de Cărturești?

Această informaţie se află pe spatele cardului Buletin de Cărturești, lângă codul de bare unic.

24. Cât de des voi primi newsletterul Cărturești?

Vei primi newsletterul cel puţin o dată pe lună, pentru a putea fi la curent cu toate ofertele, activităţile şi evenimentele care au loc în librăriile Cărturești.

25. Ce trebuie să fac dacă nu vreau să mai primesc newsletterul Cărturești?

Poți accesa opțiunea Dezabonare din subsolul newsletterului primit.

26. De ce nu primesc newsletterul Cărturești?

Trebuie să verifici dacă ai introdus corect adresa de email pe formular. Pentru a verifica acest lucru, accesează profilul de membru pe buletindecarturesti.ro sau verifică datele la info-chioşcul din librarie.