1. Ce este Buletinul de Carturesti?

Buletinul de Cărturești este mai mult decât un card de fidelitate. Este semnul că aparții unei comunități de cititori care au îndrăznit să-și imagineze o altfel de librărie. Folosește-l în librării și bucură-te de experiențele, discounturile și promoțiile pe care ți le oferă. Cu el, ești mai aproape de știrile și evenimentele Cărturești și de toate lucrurile care îți pot face viața mai frumoasă. Descoperă beneficiile pe buletindecarturesti.ro.

2. De ce ar trebui să aplic pentru Buletin de Carturesti?

Ca membru in programul de loialitate Carturesti vei avea acces la o gamă largă de beneficii. Unele te ajută să economiseşti, să ai acces la promoții speciale, să primești cadouri surpriză, informații personalizate despre serviciile, produsele și evenimentele Cărturești de care ești interesat. Altele îți oferă acces la evenimente culturale sau posibilitatea de a te implica social, donand puncte din cele acumulate pe card.

3. Unde trebuie să prezint Buletinul de Carturesti pentru a beneficia de reduceri?

Poţi prezenta cardul Buletin de Carturesti la casa de marcat in orice librarie Carturesti. Acumularea de puncte se face prin scanarea cardului la fiecare achizitie din librariile Carturesti.

4. De ce trebuie să prezint cardul Buletin de Carturesti la casă?

Pentru că doar așa poți acumula puncte și poți beneficia de promoțiile dedicate posesorilor de card.

5. Cine poate deține Buletinul de Carturesti?

Toată lumea este bine-venită în Cărturești. Dacă iubeşti cartile, filmele, muzica si lucrurile care iti fac viata mai frumoasa şi ai cel puţin 18 ani, îți emitem Buletin de Cărturești.

6. Unde pot obţine cardul Buletin de Carturesti?

Trebuie doar să completezi un formular in librăriile Carturesti şi poţi ridica imediat cardul sau poți aplica online, prin intermediul aplicatiei mobile Carturesti si vei primi pe loc un cod de bare corespunzator codului de client cu care la fiecare achizitie din librăriile Cărturești vei beneficia de acumularea de puncte. Trebuie doar sa arati codul de bare de pe telefon la casa de marcat.

7. Cât de repede pot obţine cardul Buletin de Carturesti?

Cardul iti va fi inmanat imediat dupa ce completezi formularul.

8. Cardul Buletin de Carturesti oferă multe beneficii. Cât costă să devin membru?

Cardul este gratuit. Poţi deveni membru al programului de loialitate Carturesti fără costuri suplimentare! Este important să completezi în formular adresa de e-mail pentru a putea primi newsletterul cu oferte şi informaţii, precum şi oferte personalizate in functie de interesele tale.

9. Cardul Buletin de Carturesti poate fi folosit şi de un alt membru al familiei?

Cardul Buletin de Carturesti nu poate fi transferat şi poate fi folosit doar de către persoana care a completat formularul. Ceilalţi membri ai familiei pot solicita propriul card gratuit.

10. Primesc puncte bonus când folosesc cardul Buletin de Carturesti?

Da, ca membru al programului de loialitate Carturesti primesti 2% din valoarea fiecarei tranzactii sub formă de puncte cu care poți sa achizitionezi produse cu reduceri speciale, poți să participi la evenimente sau să te implici în susținerea unor cauze sociale sau culturale.

11. Ce trebuie să fac dacă pierd cardul Buletin de Cărturești?

Vino în orice librărie Cărturești și adresează-te librarilor de la casa de marcat. Ți se va emite pe loc un nou Buletin de Cărturești.

12. Ce se întâmplă dacă am uitat cardul acasă?

Vei putea beneficia de ofertele dedicate posesorilor de card în baza datelor personale furnizate în formularul de inregistrare și vei acumula puncte, dar nu le vei putea utiliza decat la tranzactiile in care vei putea prezenta cardul pentru a fi scanat la casă.

13. Ce trebuie să fac dacă nu mai doresc să fiu membru al programului de loialitate Carturesti?

În librărie, te rugăm să te adresezi unui librar Carturesti pentru a preda cardul şi pentru a solicita dezabonarea. Online, ne poți cere la buletin@carturesti.net, stergerea datelor cu caracter personal din baza noastră de date și/sau incetarea prelucrarii acestora. Dezactivarea se va realiza în cel mult 30 de zile de la primirea solicitării

14. Cum pot fi sigur că datele personale nu vor fi folosite în alte scopuri?

Te asigurăm că vom păstra în siguranţă datele cu caracter personal furnizate si vom folosi informaţiile primite doar pentru a înţelege ce produse din magazin îţi plac, pentru a îmbunătăţi serviciile pe care ţi le oferim şi pentru a te informa cu privire la ofertele şi serviciile care te interesează.

15. Cum pot afla mai multe informaţii despre Buletin de Carturesti?

Data următoare când ne vizitezi, adresează-te unuia dintre angajaţii Carturesti. Poţi găsi toate informaţiile cu privire la program si pe buletindecarturesti.ro

16. Cum pot modifica informaţiile personale furnizate (de ex. numele sau adresa)?

Poţi schimba oricând datele de profil pe site-ul programului de loialitate: buletindecarturesti.ro.

17. Cum pot afla numărul cardului Buletin de Carturesti?

Această informaţie se află pe spatele cardului Buletin de Carturesti, lângă codul de bare unic.

18. Cât de des voi primi newsletterul Carturesti?

Vei primi newsletterul cel puţin o dată pe lună, pentru a putea fi la curent cu toate ofertele, activităţile şi evenimentele care au loc in librariile Carturesti.

19. Ce trebuie să fac dacă nu vreau să mai primesc newsletterul Carturesti?

Poți accesa opțiunea Dezabonare din subsolul newsletterului primit.

20. De ce nu primesc newsletterul Carturesti?

Trebuie să verifici dacă ai introdus corect adresa de email pe formular. Pentru a verifica acest lucru, accesează profilul de membru pe buletindecarturesti.ro sau verifică datele la info-chioşcul din librarie.