1 iul. - 1 aug.

Colecțiile Armada & Nautilus de la Nemira | 20% reducere

Două colecții Nemira au prețuri speciale în iulie pentru cititorii cu Buletin de Cărturești: Armada care adună bijuterii literare semnate de autori ca Stephen King, Andrzej Sapkowski, Frank Herbert sau Suzanne Collins și Nautilus care adună povești precum Silozul, Turbion, Luna noua sau Armada. Citește pe îndelete – ai 20% reducere la orice titlu din cele două colecții.

1 iul. - 1 aug.

101 cărți de citit într-o vară | 20% reducere

În iulie am pus una peste alta 101 de cărți de citit într-o vacanță atât de lungă, încât să încapă în ea toate cărțile pe care visezi să le citești. Vino cu Buletinul de Cărturești în oricare dintre librăriile noastre și ai reducere de 20% la o mulțime de cărți minunate: Viktor Frankl - Omul în căutarea sensului vieții, Ray Bradbury - Fahrenheit 451, Nora Kreft - Ce este dragostea, Socrate?, Manfred Spitzer - Demența Digitală sau Mark Manson - Arta subtilă a nepăsării.

1 iul. - 1 aug.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | 20% reducere

Oriunde alegi să călătorești vara asta, fă-o în siguranță și ia cu tine câteva lucruri care să-ți facă vacanța mai frumoasă: jurnalul de călătorie - My Travel, perna pentru gât - Fox sau cana de voiaj din bambus - BoonTropical Forest. Te așteaptă la raft toată luna iulie și au o reducere de 20% pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.

1 iul. - 1 aug.

All you can read | 20% reducere

În fiecare lună îți aducem o selecție de cărți în limba engleză cu reduceri speciale. În iulie bucură-te de titluri de fiction, business sau artă la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești.


Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.