17 apr. - 1 mai

DESTINY PARK | All Day Pass

Activeaza beneficiul Destiny Park All Day Pass și poți accesa o invitație dublă* (adult și copil), valabilă în weekend și sărbători legale în primul parc de edutainment (învățare prin joacă) din România. Parcul tematic are la bază 43 de experiențe de role play din multiple domenii printre care medicină, industrie alimentară, mass-media, industrie, auto, sport, IT și multe altele. *Invitație valabilă o lună de la activare.


17 apr. - 30 apr.

DESPRE ACTUL CREATIV

Actul creativ: un mod de viata este o carte despre care autorul spune: „Mi-am propus să scriu o carte despre ce trebuie să faci pentru a crea o operă de artă excepțională. În schimb, a ieșit o carte despre cum să fii." Rick Rubin. Nu e niciodată prea târziu să bei un ceai de fructe și să primești o sacoză de pânză când afi mai multe despre ceea ce înseamnă să fii creativ. Activează un pachet în schimbul a 2000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

ÎNTÂLNIRE CU MJ

Moonwalk poate fi un prieten cu care ești gata să ieși oricând în parc. Pui cartea în sacoșa noastră de pânză, pui in termos deliciosul ceai cu aromă de ciocolată și timpul poate prinde aripi la orice picnic sau chiar pe banca ta preferată din parc. Descoperă noi povești despre Michael Jackson, spuse chiar de el, când a rupt bariera de tăcere care l-a înconjurat de-a lungul timpului. Activează un pachet în schimbul a 2000 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.


17 apr. - 30 apr.

SF VS FANTASY

În Asasina de zei vă invităm să descoperiți o poveste în care Hannah Kaner construiește cu migală un univers fantasy medieval în tradiția unor autori precum Robin Hobb sau George R.R. Martin. Iar în Hyperion veți descoperi o poveste SF are face deliciul iubitorilor de gen. Alegere e grea, dar nici nu trebuie făcută! Activează un pachet în schimbul a 2000 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.


17 apr. - 30 apr.

ISTORIE ȘI ȘTIINȚĂ PENTRU COPII

Lumea Annei Frank este unul dintre cele mai emoționante și mai grăitoare documente ale secolului XX. Fapte care chiar au avut loc, sunt alăturate aventurilor dintr-o vară pe care un băiețel o petrece pe urmele lui Copernic, Kepler, Tycho Brache, Ole Rømer, Galileo Galilei, Newton și Einstein, în William și secretele Universului. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.


17 apr. - 30 apr.

CÂND POVEȘTILE ÎI AJUTĂ PE CEI MICI

Cele mai frumoase 100 de povești filozofice din lumea întreaga din Cercul mincinoșilor și abordarea unei teme foarte serioase, despovărată de dramatismul istoriei datorită priceperii lui Judith Kerr în Când Hitler a furat iepurele roz alcătuiesc pachetul menit să îi ajute pe cei mici să crească mai armonios. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.


17 apr. - 30 apr.

POȚI SĂ FII DETECTIV

Deschidem seria de jocuri cu o propunere nici mai mult, nici mai puțin decât palpitantă. Murder on a Cruise Ship înseamnă că o crimă a fost comisă pe un vapor de croazieră în Amsterdam. Poți ajuta poliția să resolve, în sfârșit, acest caz și să afle care dintre suspecți este adevăratul criminal. Sună irezistibil, nu-i așa? Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

MYSTERY ALIAS

Mystery Alias este un joc intrigant și plin de suspans, care te provoacă să ghicești cuvinte și să dezvălui mistere ascunse. Acest joc de societate îmbină elemente de ghicitori și deducții, oferind o experiență captivantă și distractivă pentru toți jucătorii. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

CĂRȚI PENTRU ANII MAGICI

Din colecția Poveștile bufniței, semnată de Eric Emmanuel Schmitt vă oferim Ursul care voia să fie fericit. Iar pentru un plus de ajutor în a-I crește frumos pe cei mici, am inclus în pachet și Tish, cartea care povestește despre acele locuri din tine care arată cine ești cu adevărat. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.


17 apr. - 30 apr.

DESPRE COPII ȘI PĂRINȚI

Povestioare terapeutice înainte de culcare și Ghid pentru rezolvarea dificultatilor psihice ale copiilor si adolescentilor sunt propunerile noastre pentru ca tu să afli mai multe despre psihologia copilului tău și felul în care te poți adapta nevoilor sale. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

PSIHOLOGIA COPILULUI

Grădinarul și tâmplarul este un titlu care abordează noi tendințe în psihologia dezvoltării copilului. Aflăm că există două tipuri de părinți: „tâmplari“ și „grădinari“. Tu de care tip ești? Sacoșa de pânză și ceaiul de fructe te vor ajuta cu siguranță să te hotărăști. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

INVITAȚIE LA THRILLER

Clubul și Cartea oglinzilor sunt invitațiile noastre pentru a evada din cotidian în universuri mult mai palpitante. Cartea oglinzilor a fost deja ecranizată în filmul cu numele Fantomele trecutului, iar Clubul a fost deja Clubul, a fost recomandat de Reese Witherspoon Book Club. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

DAR MOTAN ȘI KIPPER SE ÎNT LNESC

Într-un pachet care va bucura copii din prima parte a copilăriei, și-au dat întâlnire Dar Motan și Kipper într-un regal de aventuri care le vor dezvolta imaginația celor mici. Activează un pachet în schimbul a 1500 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 1 mai

O ZI LA UNIREA SPA IAȘI

Activează o zi de relaxare la Unirea SPA din Iași în schimbul a 1500 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. O zi care stă sub semnul „răsfățul de la SPA”. La Unirea SPA, relaxarea se măsoară în zâmbetele de la piscină, saună sau fitness.

17 apr. - 18 mai

VIVIEN LEIGH - ULTIMA CONFERINȚĂ DE PRESĂ | CINEMA TIMIȘ

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Vivien Leigh: ultima conferință de presă (marți, 21 mai, ora 19:30) de la Cinema Timiș din Timișoara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Spectacolul este o călătorie impresionantă în viața și sufletul celebrei actrițe Vivien Leigh. Cu o interpretare remarcabilă și o regie de excepție, acest spectacol teatral promite să vă cucerească inimile și să vă provoace gândurile.


17 apr. - 29 apr.

CARTEA JUNGLEI | Teatrul Țăndărică

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Cartea Junglei, din data de 30 aprilie, ora 11:00, de la Teatrul Țăndărică. Activează o invitație triplă în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. „Cartea junglei” este considerată o lucrare clasică a literaturii universale și încântă pe orice spectator, mai tânăr sau mai vârstnic, prin umorul cu care sunt reproduse întâmplări din viața animalelor, care ar putea foarte uşor sa semene cu aspecte din societatea umană.

17 apr. - 9 mai

SCUFIȚA ROȘIE | Teatrul Țăndărică

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Scufița Roșie din data de 10 mai, ora 18:00, de la Teatrul Țăndărică. Activează o invitație triplă în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Povestea clasică este spusă, însă, cu mijloacele specifice teatrului de animație (păpuși de diferite tipuri, o scenografie spectaculoasă, muzică ritmată, actori mânuitori talentați, un text coerent). S-ar putea să descoperiți că lupul nu este chiar atât de fioros, că pădurea este fermecată, că bunicile sunt întotdeauna bune și îngăduitoare!

17 apr. - 30 apr.

DESPRE ROMÂNIA

Fie că ești copil sau adult, jocurile BrainBox te invită într-o cursă captivantă, contra cronometru, care îți va dezvolta spiritul de observație și memoria. Această editie a jocului prezintă locuri interesante și detalii specifice din România. Te invităm să îl descoperi. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

17 apr. - 30 apr.

PETRECERE PENTRU CREIER

Când spui Cortex și te referi la un boardgame, jocul se anunță interesant. Jocul este creat pentru jucători cu vârsta peste 6 ani, se poate juca și între 6 parteneri dispuși să se distreze învățând. Activează un pachet în schimbul a 1000 puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.


17 apr. - 1 mai

ȘEDINȚĂ MASAJ UNIREA SPA IAȘI

Activează în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate o ședință de masaj la Unirea Spa din Iași. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Relaxează întreg corpul, eliberează mintea de stres și hidratează pielea cu uleiuri aromatice.

17 apr. - 26 apr.

DON JUAN | TEATRUL NOTTARA

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Don Juan, în viziunea lui Cristi Juncu, duminică, 28 aprilie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Veniți să râdeți și să vă emoționați, veniți să descoperiți un Don Juan surprinzător, atipic, un Don Juan care-și poartă mitul pe umeri, un Don Juan rătăcit în secolul 21…


17 apr. - 26 apr.

CANCÚN | TEATRUL NOTTARA

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Cancún, de Jordi Galcerán, sâmbătă, 27 aprilie, ora 19:30, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. „«Cancún» este un spectacol despre fragilitatea relațiilor umane. Despre cât de relativă și ambiguă e fericirea în cuplu, în viață în general. Despre frustrări adunate în zeci de ani, care izbucnesc violent în prezentul concret și în lumi imaginare ale psihicului fiecăruia dintre noi. O comedie amară despre descompunerea senzațiilor sufletești cele mai intime, despre cât de sublimă, dar și ridicolă e viața însăși. «Cancún» e despre noi toți, aflați uneori față în față cu noi înșine.”

17 apr. - 26 apr.

EXOD | Teatrul Național Timișoara

Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte de fidelitate la piesa Exod la Teatrul Național Timișoara, din data 28 Aprilie, ora 18:00. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. EXOD își extrage seva dintr-o realitate care modelează societatea contemporană: emigrația. Spectacolul spune povestea unui est-european – Ben – care încearcă să supraviețuiască construindu-și un alt destin, într-o lume ale cărei coordonate nu le mai înțelege. În această călătorie spre un nou „acasă”, Ben este nevoit să traverseze lumea celor dezrădăcinați, a celor care nu își mai găsesc locul în țara de unde vin, lumea celor pe care țara lor, într-un fel sau altul, îi alungă. Povestea lui Ben și a personajelor pestrițe, aspre, poetice, violente, contradictorii cu care se intersectează, conectate printr-o singurătate profundă, existențială, proiectează nevoia fiecăruia dintre ei de a-și inventa o nouă istorie personală, adaptată la o cultură diferită și la o limbă diferită, în încercarea de a se integra într-o societate principial ostilă față de nou-veniți. Iar în această lume care nu îi recunoaște și care nu îi adoptă, într-o reașezare cu accente cataclismice, toți acești oameni deposedați de umbra propriului trecut, invizibili pentru cei din jur, ies în lumină, căutând să își recupereze identitatea.


17 apr. - 26 apr.

PERICLES I TEATRUL MAGHIAR DE STAT DIN TIMIȘOARA

Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte de fidelitate la spectacolul „Pericles” în regia Philip Parr, de vineri, 26 aprilie, ora 19:00. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Un om zace în nisip. Adus de valuri. Nu se știe de unde vine, încotro se îndreaptă, ce dorește sau de ce vrea să fugă. Fusese rege undeva, într-o țară îndepărtată. Prințul Tironului. Acum e un om căruia nu i-a mai rămas decât povestea. E povestea lui Pericle. Dar nu doar a lui.

17 apr. - 26 apr.

SÂNZIANA ȘI PEPELEA | Teatrul Național Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Sânziana și Pepelea, din data de 28 aprilie, ora 19:00 , de la Teatrul Național Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. „Sânziana şi Pepelea” este o montare jucăușă, plină de umor, a textului clasic scris de Vasile Alecsandri, situațiile fiind regândite și personajele reinventate, aşa cum spune regizorul Alexandru Dabija, „după mintea noastră de acum”. Presărat cu cântece compuse de Ada Milea, ținta spectacolului este în primul rând să binedispună.

17 apr. - 1 mai

INVITAȚII LA CINEMA ATENEU ÎN IAȘI

Filmele bune sunt mai aproape de tine. În fiecare săptămână, Cinema Ateneu îți aduce producții românești și europene, filme de artă și animații, pentru toate categoriile de vârstă. Consultă programul din săptămâna curentă, activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte, pe care o poți folosi pentru filmul ales și trăiește experiența vizionării unui film pe marele ecran. Sala Cinematografului Ateneu este dotată cu tehnologie de ultimă generație, astfel încât proiecțiile sunt realizate în cele mai bune condiții de sunet și imagine. Detalii pe www.cinemaiasi.ro și pagina de facebook Cinema Iași

17 apr. - 1 mai

10 EURO REDUCERE LA ABONAMENTELE ELECTRIC CASTLE

Cu discountul de 10 euro oferit de Buletinul de Cărturești ai un motiv în plus să mergi la Electric Castle. Activează reducerea în schimbul a 100 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail codul de reducere pe care îl poți folosi la check-out când achiziționezi abonamentele tip GA (General Access) și PP (Premium Pass). Festivalul Electric Castle schimbă o generație oferind contextul perfect pentru a te bucura de libertate și a explora un line-up eclectic într-o atmosferă autentică și inclusivă. Pentru cinci zile, domeniul Castelului Bánffy devine „acasă” pentru iubitorii festivalului, fiind locul în care te poți pierde pentru a te regăsi. Aici, înconjurat de natură, poți deveni o parte a fenomenului cultural care a primit titlul de "Cel mai bun festival european de dimensiuni medii", unul dintre puținele festivaluri din Europa în care muzica și petrecerile continuă pe toată durata evenimentului.


17 apr. - 1 mai

DESTINY PARK | 10% reducere

Vino cu cardul Buletin de Cărturești (fizic sau virtual) la Destiny Park și ai 10% reducere la biletele Standard si All day, în orice zi a săptămânii. Dacă faci achiziția online, tot ce trebuie să faci este sa introduci codul CARTURESTI10DESTINY. Parcul tematic este primul parc de edutainment (învățare prin joacă) din România si are la bază 43 de experiențe de role play din variate domenii.

2 apr. - 6 mai

Autorul lunii în limba română: Irvin D. Yalom | 20% reducere

În aprilie vă propunem să-l (re)descoperiți pe Irvin D.Yalom, profesor de psihiatrie la Universitatea Stanford și cunoscut autor de ficțiune și non-ficțiune. De la Plânsul lui Nietzsche și Minciuni pe canapea până la Mama și sensul vieții sau Problema Spinoza, cărțile sale sunt călătorii narative indispensabile celor care vor să parcurgă drumul către sine, înțelegând mai bine forțele care îi trag înapoi spre începuturile lor.

2 apr. - 6 mai

Autoarea lunii în limba engleză: Olivie Blake | 20% reducere

Autoarea lunii aprilie în limba engleză este Olivie Blake, pseudonimul lui Alexene Farol Follmuth, o scriitoare din Los Angeles, CA, pasionată de tot ce înseamnă fantasy, paranormal și supernatural. Romanele ei sunt construite în jurul experiențelor colective și încearcă să răspundă prin scrierile sale la întrebări filosofice, precum “Ce înseamnă să fii uman?” sau “Cum se manifestă dragostea adevărată?”. Blake s-a îndrăgostit de scriere în timp ce urma facultatea de drept, pe care a și abandonat-o pentru a se dedica în întregime vieții de scriitor de ficțiune.

2 apr. - 6 mai

Lecturi și accesorii pentru timp liber | 20% reducere

Primăvara cere o reînnoire a listei de lectură, poate chiar și o schimbare de gen literar. Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o selecție de lecturi și accesorii pentru timp liber menită să te ajute în zilele însorite ce urmează.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.