9 iul. - 1 aug.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinata distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

9 iul. - 1 aug.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

9 iul. - 26 iul.

Invitații la Școala de Vară - Fotografia de portret, Fundația Calea Victoriei

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Școala de Vară - Fotografia de portret din perioada 29 iulie - 2 august, din cadrul Fundației Calea Victoriei. Activează o invitație single în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Întâlnirile vor avea loc zilnic: luni 29, marţi 30, miercuri 31 iulie şi joi 1, vineri 2 august, de la 19.00-21.00, iar temele celor 5 întâlniri de curs sunt:
. Ce este portretul
. Categorii de portret: instantaneu, aranjat, formal, de cuplu, ambiental, sportiv, de copii şi de grup. Tipuri de încadrare la portret. Planuri în fotografia de portret: de ansamblu, general, întreg, american, mediu, prim plan, gross plan şi plan detaliu. Portretul în fotografia Fine Art. Portretul artistic şi glamour.
. Alegerea fundalului şi folosirea luminii naturale în fotografia de portret.
. Lumina artificială în fotografia de portret.
. Elemente introductive despre cum se procesează fotografia de portret cu ajutorul software-ului de specialitate: Photoshop, Camera Raw sau Lightroom.

9 iul. - 10 aug.

Invitații la Smida Jazz Festival

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Smida Jazz Festival. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Pentru a 4-a oară, vă dăm întâlnire la Smida Jazz, festival dedicat jazz-ului de avangardă ce se desfășoară în pitorescul sat Smida (comuna Beliș, județul Cluj - în mijlocul Parcului Natural Apuseni). Pe parcursul a 3 zile, între 15 și 17 august, de joi până duminică după-amiază, vă invităm să petreceți o mini-vacanță în Apuseni, în cadrul căreia veți putea lua parte la tot felul de activități în aer liber și la concertele a 9 grupuri muzicale avangardiste (naționale și internaționale). Line-up #smidajazz2019: Nik Bärtsch's RONI, James Holden & The Animal Spirits, Mammal Hands, Phronesis, LBT Leo Betzl Trio, Deus Ex Quartet , Paolo Profeti European Collective, Flatsharks. P.S. Smida Jazz este un festival kid-friendly și pet-friendly.

Aftermovie-ul ediției din 2018: https://www.youtube.com/watch?v=OXcsVahvvks.


9 iul. - 10 aug.

Invitații la festivalul AWAKE

Mergi cu Buletinul de Cărturești la festivalul AWAKE, care se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Activează una dintre cele două invitații duble în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

#AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările. AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te așteaptă pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspirationali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.


9 iul. - 31 iul.

Bohumil Hrabal, Vremurile bune de altădată | audiobook vinil

În premieră pe piața de carte din România, audioART, lansează o serie de audiobook-uri pe vinil, lansând zece titluri, printre care și Vremurile bune de altădată, Bohumil Hrabal, în lectura lui Alexandru Potocean, pe care îl poți achiziționa cu Buletinul de Cărturești. Activează oferta în schimbul a 900 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.


1 iul. - 19 iul.

Atelier de parfumuri: Artizanii Olfactivi

Artizanii Olfactivi te invită într-o incursiune în universul parfumurilor și în istoria creatorilor de parfumuri, prilej cu care vei descoperi cum a luat naștere parfumul, care sunt ingredientele cele mai des folosite în compoziția parfumurilor, și - cel mai important - vei experimenta, vei testa și vei descifra nenumărate parfumuri și uleiuri esențiale. Activează cu 600 puncte de fidelitate o invitație dublă la workshopul Artizanii Olfactivi de duminică, 21 iulie, de la 12:30. Vei primi prin e-mail detaliile.

9 iul. - 25 iul.

Invitații la proiecția concertului André Rieu "Invitație la dans”, Happy Cinema

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția concertului André Rieu - Invitație la dans, de sâmbătă, 27 iulie, ora 20:00, de la Happy Cinema. Activează una dintre cele două invitații duble în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Concertele anuale din orașul natal al lui André Rieu atrag fani din toate colțurile lumii. Anul acesta André Rieu vă invită să vă puneți pantofii de dans pentru concertul său spectaculos din 2019 din orașul Maastricht intitulat: "Invitație la dans”. Nopțile de vară sunt făcute pentru dans iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie să o pierdeți! Pregătiți-vă să vă bucurați de această sărbătoare magică a dansului pe marele ecran din confortul cinematografului tău local.

9 iul. - 26 iul.

Invitații la Concertul de Gală, Orchestra Simfonică București

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Concertul de gală de duminică, 28 iulie, ora 19:00, de la Sala Cinema PRO. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra, Bucharest Music Institute și finaliștii Concursului Internațional de Dirijat Bucharest Music Institute, Ed. 2019, Ed. 2019, vă invită la Concertul de Gală. În program: Mozart Flautul Fermecat, Beethoven Uvertura Leonora 3, Mendelssohn Uvertura Hebridele, Brahms Uvertura Tragică, Carl Maria von Weber Uvertura Der Freischutz, Stravinsky Povestea Soldatului, Bartok Concertul pentru corzi, celesta și percuție, Verdi Uvertura La forza del destino, Pablo de Sarasate Gipsy Airs, Tchaikovski Simfonia nr. 5.


9 iul. - 19 iul.

Invitații la Atelierul de percuție pentru copii si părinți, PlaYouth

Mergi cu Buletin de Cărturești la Atelierul PlaYouth de percuție pentru copii si părinți de sâmbătă, 20 iulie, ora 17:00. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

9 iul. - 31 iul.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu aprilie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 iul. - 1 aug.

101 cărți de citit într-o vară | 20% reducere

Uneori lista de lectură pentru vacanța de vară este mai greu de întocmit decât cea de cumpărături pentru Crăciun. Număr de pagini, rezistența la transport, premii literare câștigate - sunt doar câteva dintre criteriile de selecție. Pentru a-ți ușura decizia ți-am pregătit o selecție de “101 cărți de citit în vacanță” din care să alegi, la 20% reducere.

1 iul. - 1 aug.

Cărțile EPICA | 20% reducere

Cu titluri precum, “Urmașii de sânge și os”, de Tomi Adeyemi, “Ugly Love”, de Colleen Hoover sau “Cu drag, Simon”, de Becky Albertalli, editura Epica aduce adolescenților candidatul perfect pentru următorul partener literar. În iulie, cărțile editurii EPICA sunt la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești.

1 iul. - 1 aug.

Cărțile vedetă în iulie | 30% reducere

“Conversații cu prietenii”, de Sally Rooney, “Animalul Povestitor”, de Jonathan Gottschall, “Candelă de-o clipă-n întuneric”, de Richard Dawkins sunt doar câteva dintre bijuteriile literare pe care Buletinul de Cărturești ți le aduce la 30% reducere în luna iulie.

1 iul. - 1 aug.

All you can read | până la 20% reducere

Pasionat de astronomie, literatură sau vrei să investighezi povestea din spatele celui mai faimos detectiv din lumea literară? Luna aceasta Buletinul de Cărturești îți aduce o parte din colecția DK Big Ideas și alte câteva titluri în limba engleză la 30% reducere.

1 iul. - 1 aug.

Plannere Moleskine 18 luni | până la 10% reducere

Profită de vacanța de vară și organizează-ți lunile care au mai rămas din 2019. În funcție de dispoziție poate chiar începi să îți notezi planurile pentru anul următor. Indiferent cu ce vei începe, agendele Moleskine 18 luni te vor ajuta să fii cu șase luni înaintea tuturor.


1 iul. - 1 aug.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reduceri de până la 20%

În căutare de un “Summer Love” sau de “Love&Happiness”? Alege între cele două și descoperă ceaiurile și accesoriile la 20% reducere menite să îți facă vara mai frumoasă.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.