7 iun. - 27 iun.

Invitații la atelierul online Artişti care au schimbat complet felul în care privim arta, Fundația Calea Victoriei

Artişti care au schimbat complet felul în care privim arta, un curs despre concepte precum „operă de artă” şi „judecată de valoare”, dar şi despre diversitatea de posibile lucrări de artă de la sculpturi, picturi, lucrări de grafică, la performance art, video-mapping, instalaţii si chiar NFT-urile (non-fungible tokes) nou apărute. Temele întâlnirilor de curs sunt: Apariţia conceptelor de artist, operă de artă, Raţiune, sublim, impresie & senzaţie, Expresie, culoare, insoli, Artă, non-artă, noua artă, Arta contemporană şi super contemporană.

Activează invitația la curs în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile participării prin e-mail, iar cu o zi înainte de începerea cursului, vei primi un link cu ajutorul căruia să accesezi cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Mai multe despre atelier poți citi aici. (Întâlnirile au loc online, zilnic: luni 28, marţi 29, miercuri 30 iunie şi joi 1, vineri 2 iulie, de la 19.00-21.00)

8 iun. - 1 iul.

Pereche de căști Wireless Skullcandy

Trecerea la căștile True Wireless nu a fost niciodata mai usoara: conectare rapida la telefon, autonomie pana la 16 ore, carcasă de încărcare de dimensiuni mici. Cu un design elegant, căștile Skullcandy Indy te scapa de fire și-ți oferă o experiență inedită de care sa te poți bucura oricând! Activează pachetul în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia căștilor.

7 iun. - 1 iul.

Pachet de cărți din colecția ORION, Editura Nemira

ORION powered by Nemira aduce cele mai noi și mai provocatoare cărți de nonficțiune despre lumea în care trăim: idei care deschid ochii și mințile către spațiu, oameni, societate, corpul și mintea umană, cultură și civilizație. Explorează, descoperă, înțelege, acceptă noi provocări în cărți de actualitate, știință, istoria genelor speciei umane, univers, stele și planete, istoria inovațiilor care definesc lumea modernă, istoria mai puțin cunoscută a femeilor care au schimbat lumea. Activează pachetul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia cărtilor.

9 iun. - 1 iul.

BUTONI CREAȚI DE LELE/IRINA CONSTANTIN

Întâmpină vara cu o bijuterie creată de LELE (Irina Constantin) special pentru Cărturești. Butonii din porțelan, realizați & pictați manual, cu accesorii de prindere din argint, sunt cadoul perfect pasionații de modă.

Activează oferta în schimbul a 2000 de puncte de fidelitate din contul tău și vei primi prin e-mail detaliile despre livrare.

8 iun. - 18 iun.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii! (Don Quijote, balet)

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul Don Quijote de dumunica, 13 iunie, de la ora 17:00. Activează invitatia în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

8 iun. - 18 iun.

Invitații la Spectacolul Duelul Instrumentelor, Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul Duelul Instrumentelor de sambată, 19 iunie, ora 17:00. Activează invitația în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +7 ani

8 iun. - 18 iun.

Invitații la Filmul Binti, Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un film la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la filmul Binti de sambată, 19 iunie, ora 19:00. Activează invitația în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +7 ani

8 iun. - 17 iun.

Invitații la teatru, Next to Normal, 18 iunie

E timpul să revii la teatru! Musicalul american Next to Normal distins cu premiul Pulitzer pentru Dramaturgie va avea premiera națională pe 18 și 19 iunie, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Un musical original și surprinzător în regia lui Victor Bucur, Next to Normal te va purta într-o călătorie muzicală în care zâmbetele și emoțiile se completează. Plin de umor și de lirism, musicalul surprinde diferite situații cotidiene ale unei familii care încearcă să ducă o viață normală. Din distribuție fac parte Anca Florescu, Adrian Nour, Sidonia Doica, Lucian Ionescu, Andrei Miercure și Cătălin Petrescu.

Activează o invitație dubla în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

8 iun. - 18 iun.

Invitații la teatru, Next to Normal, 19 iunie

E timpul să revii la teatru! Musicalul american Next to Normal distins cu premiul Pulitzer pentru Dramaturgie va avea premiera națională pe 18 și 19 iunie, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Un musical original și surprinzător în regia lui Victor Bucur, Next to Normal te va purta într-o călătorie muzicală în care zâmbetele și emoțiile se completează. Plin de umor și de lirism, musicalul surprinde diferite situații cotidiene ale unei familii care încearcă să ducă o viață normală. Din distribuție fac parte Anca Florescu, Adrian Nour, Sidonia Doica, Lucian Ionescu, Andrei Miercure și Cătălin Petrescu.

Activează o invitație dubla pentru spectacolul din 19 iunie în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

8 iun. - 1 iul.

Exemplar cu autograf, Multă forță și un dram de gingășie, de Andrei Dosa

Pune pe lista lecturilor de vacanță și un autor român contemporan. Prima carte câștigătoare a Burselor și rezidențelor Cărturești care vede lumina tiparului, Multă forță și un dram de gingășie, de Andrei Dósa, poate ajunge pe rafturile voastre cu autograful autorului. Activează unul dintre cele cinci exemplare și bucură-te de un roman susținut de lecturile tale.

Activează pachetul în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia cărtilor.

7 iun. - 14 iun.

Proiectia filmului Countdown | Cinemateca Eforie | One World Romania

Începem vara cu dor de filme și festivaluri, iar cardul tau de fidelitate îți aduce invitații duble la proiecțiile One World Romania, ediția 14.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția Countdown din cadrul festivalul One World Romania, de marti, 15 martie, ora 19:00 de la Cinemateca Eforie. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 iun. - 18 iun.

Proiectia filmului Exile Shanghai | One World Romania

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Exile Shanghai din cadrul festivalul One World Romania, de sambata, 19 iunie, ora 13:30. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 iun. - 18 iun.

Proiectia filmului Silent Voice + Under Voice | One World Romania

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția Silent Voice + Under Voice din cadrul festivalul One World Romania, de duminica, 20 iunie, ora 19:00. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 iun. - 1 iul.

Bilet la Palatul Culturii din Iași

Descoperă cu Buletinul de Cărturești legendarul Palat al Culturii din Iași, fă o vizită culturală inedită, prin sutele de camere pe care le are. Descoperă legendele și miturile care atrag în fiecare zi turiști din toate colțurile țării. Activează o invitație single în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 iun. - 1 iul.

101 CĂRȚI DE CITIT ÎNTR-O VARĂ | 20% reducere

Ți-ai pregătit lista de lecturi de vacanță? Te ajutăm să o completezi cu reduceri la titluri de Margaret Atwood, Fredrik Backman, Matt Haig, Barack Obama, Muriel Barbery, Ray Bradbury, Isaac Asimov și mulți alții. Vino în librărie în perioada iunie-iulie și ai 20% reducere la 101 cărți de citit într-o vară cu Buletinul de Cărturești.

1 iun. - 1 iul.

AUTORUL LUNII: ALAIN DE BOTTON | 20% reducere

Educație emoțională. Arta de a călători. Arhitectura fericirii. Sunt doar câteva dintre temele pe care filosoful și scriitorul Alain de Botton le explorează de peste 20 de ani. În iunie ai 20% reducere la toate titlurile autorului lunii, cu Buletinul de Cărturești.

1 iun. - 1 iul.

ESCAPE WITH A BOOK | 20% reducere

Dacă ți-ai propus ca în vacanța asta să citești mai mult în limba engleză, ți-am pregătit zeci de titluri la reducere din opera lui Franz Kafka, Haruki Murakami, Harper Lee, Virginia Woolf, Stephen King, Isabel Allende, George Orwell sau Elena Ferrante. Și lista nu se oprește aici. Descoperă selecția Escape with a Book în luna iunie, doar cu Buletinul de Cărturești

1 iun. - 1 iul.

FRANK HERBERT | 20% reducere

Tot pentru cititorii de literatură în limba engleză, dar mai ales pentru cei care consideră vacanța o oportunitate perfectă de a (re)citi o serie întreagă înainte de lansarea în cinematografe a filmului, am redus cu 20% prețul titlurilor lui Frank Herbert în librărie. Poate acesta este anul în care vei termina în sfârșit seria Dune :) Te așteptăm în librărie cu Buletinul de Cărturești!

1 iun. - 1 iul.

CĂRȚI DE JOC | 20% reducere

Pentru o seară de vară perfectă e suficient să ai lângă tine prietenii și un joc. Pentru a doua parte, îți venim în întâmpinare cu 20% reducere la toată seria de cărți de joc Sherlock Q de la Ludicus. În luna iunie, în librăriile Cărturești, pe baza Buletinului de Cărturești.

2 iun. - 1 iul.

ACCESORII DE CĂLĂTORIE | 15% reducere

În orice aventură vei pleca vara asta, ia cu tine și câteva accesorii indispensabile de călătorie din librăria ta preferată. În luna iunie, cu Buletinul de Cărturești.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.