1 aug. - 1 sept.

101 cărți de citit într-o vară | 20% reducere

În august am pus una peste alta 101 de cărți de citit într-o vacanță atât de lungă, încât să încapă în ea toate cărțile pe care visezi să le citești. Vino cu Buletinul de Cărturești în oricare dintre librăriile noastre și ai reducere de 20% la o mulțime de cărți minunate: Viktor Frankl – Omul în căutarea sensului vieții, Ray Bradbury – Fahrenheit 451, Nora Kreft – Ce este dragostea, Socrate?, Manfred Spitzer – Demența Digitală sau Mark Manson – Arta subtilă a nepăsării.

1 aug. - 1 sept.

Selecție de titluri din categoria crimă&mister | 20% reducere

Dacă ai nevoie de mai mult suspans în lecturile tale, Buletinul de Cărturești îți vine în ajutor cu o selecție de titluri din categoria crimă&mister. Barul Rooster, de John Grisham, Timpul trecut, de Lee Child, Al treilea geamăn, de Ken Follett sau Prințesa ghețurilor, de Camilla Lackberg, sunt doar câteva din titlurile care promit să te țină cu sufletul la gură în serile de vară.

1 aug. - 1 sept.

Humanitas: Seria de autori români contemporani | 2+1

Cum arată visul unei vacanțe de vară? Autori români contemporani în promoția 2+1 Humanitas! Seriile de autor Mircea Cărtărescu, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu și Horia Roman Patapievici își așteaptă la raft cititorii cu Buletin de Cărturești.


1 aug. - 1 sept.

Titluri Vedetă | 30% reducere

Puse una peste alta cărțile vedetă din august te poartă printr-un mozaic de domenii literare: titluri pentru copii, Young Adult, memorii, dezvoltare personală, psihologie și istorie.

Titluri alese pe sprânceană + reduceri pe măsură!


1 aug. - 1 sept.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | 20% reducere

E vară și timpul se scurge mai lent, iar tu te tot gândești la o vacanță binemeritată. Un motiv perfect să te răsplătești cu un mic răsfăț din librărie: cana de voiaj - I drink and I know things, perna Sweet Kitty, obiectivul pentru telefon - Focus On.

1 aug. - 1 sept.

All you can read | 20% reducere

So little time, so many books! În august, bucură-te de zeci de titluri în limba engleză care te vor ține cu sufletul la gură, îți vor deschide orizonturile și te vor delecta cu povești & imagini de neuitat.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.