9 ian. - 31 ian.

Kit de lectură Julian Barnes!

Bucură-te de scriitura unui maestru al romanului și adaugă-ți în bibliotecă cinci titluri fermecătoare de Julian Barnes, apărute la Editura Nemira: Tristeți de lămâie, Café au lait, Metroland, Anglia, Anglia și Singura poveste. Activează oferta în schimbul a 1200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului de cărți.

5 ian. - 31 ian.

Pachet de bun venit în 2019

Începe luna cu un zâmbet mare cât pentru tot anul! Pentru că am strâns într-un kit de bun venit tot felul de lucruri care să te inspire să te apuci de treabă: carnetul ROSHO și calendarul Sherlock Holmes create de George Roșu, cea mai nouă carte a lui Yuval Noah Harari și un ceai care să te încălzească în zilele astea friguroase. Activează oferta în schimbul a 1200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului.

5 ian. - 31 ian.

Pachet cu idei noi pentru 2019

E timpul să o iei de la capăt cu planul tău secret de schimbare a lumii! Pentru idei & perspective noi, încurajări pe bune și un pic de răsfăț, deschide pachetul ăsta! Conține un carnet "Aer proaspăt pentru minte" de Andreea Roșca, bestsellerul "Sapiens", de Yuval Noah Harari, o cană de voiaj și un ceai de sezon. Activează-l cu 1200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia lui.

9 ian. - 31 ian.

Kit de lectură “Povești din Pădurea Muzicală” de la Nemira

Ajută-i pe cei mici să se familiarizeze cu muzica clasică și cu operele compozitorilor clasici prin poveștile ilustrate publicate de Editura Nemira. Kitul cuprinde trei titluri pe care Cristina Andone le-a scris cu gândul la micii ascultători: Enescu și hora razelor de soare, Vivaldi și cele patru anotimpuri, Bach și orga fermecată. Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului de cărți.

7 ian. - 31 ian.

Cu Buletinul de Cărturești la Muzeul Simțurilor

Avem două invitații duble la Museum of Senses, valabile toată luna ianuarie, în programul de funcționare al muzeului. Activează invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Museum of Senses presupune o călătorie în care îți vei trezi simțurile, descoperind din ce în ce mai mult. Ești invitat într-o călătorie, într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice, într-un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodată enigmatic, nefiresc și deopotrivă rațional.

9 ian. - 25 ian.

Cu Buletinul de Cărturești la The Queen Of Spades – Royal Opera House

The Queen of Spades, una din cele mai cunoscute compoziții semnate de Piotr Ilici Ceaikovski, este transpusă de către Royal Opera House într-un spectacol de operă în trei acte. Avem o invitație dublă la proiecția de duminică, 27 ianuarie, ora 16:00, de la Happy Cinema. Activează invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

9 ian. - 25 ian.

Opera Comică pentru Copii - Copiii în țara minunilor

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Copiii în țara minunilor” de duminică, 27 ianuarie, ora 10:00, de la Sala UnderGrant. Activează o invitație în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +3 ani.

9 ian. - 24 ian.

Opera Comică pentru Copii - Colombina se întoarce

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Colombina se întoarce” de sâmbătă, 26 ianuarie, ora 10:00, de la Sala Mozart. Activează o invitație în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +3 ani.

9 ian. - 31 ian.

Pachetul Trilogia Balcanică

Intră în Bucureștiul anilor ‘40 descris cu vervă de Olivia Manning în celebra sa trilogie balcanică: Marea șansă, Orașul decăzut, Prieteni și eroi. Activează oferta în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

5 ian. - 31 ian.

Vinil audiobook AudioART: Axolotul. Povestiri cu cronopi și glorii

Avem o surpriză pentru cititorii ascultători: "Axolotul. Povestiri cu cronopi şi glorii", vinil audiobook după volumul omonim de Julio Cortázar, din colecția AudioART. Activează oferta în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.

1 ian. - 31 ian.

Produse vedetă în ianuarie | până la 30% reducere

Începem anul cu patru dintre cele mai bune titluri din 2018 la 30% reducere: Cum sa oprești timpul, de Matt Haig Corpul ei și alte desfătări, de Carmen Maria Machado Refugiații, de Viet Thanh Nguyen Casa Golden, de Salman Rushdie

1 ian. - 31 ian.

Cărți care meritau mai mult | până la 20% reducere

Am strâns într-un raft câteva bijuterii literare din 2018 care trebuie descoperite de cât mai mulți cititori: "Cele mai frumoase povești japoneze pentru copii", de Florence Sakade, Yoshisuke Kurosaki, "Eu și mami zână", de Sophie Kinsella, "Dumnezeu explicat într-o cursă de taxi", de Paul Arden, "Grădina de sticlă", de Tatiana Țibuleac, sunt doar câteva dintre ele.

1 ian. - 31 ian.

Selecție specială de carte în limba engleză | până la 30% reducere

"21 Lessons for the 21st Century", de Yuval Noah Harari, "World of Warcraft: Before the Storm", de Christie Golden, "The White Tiger", de Aravind Adiga, "The Chronicles of Narnia", de C.S. Lewis – sunt doar câteva din titlurile special selectate de Buletinul de Cărturești pentru cei care vor să înceapă anul cu lecturi în limba engleză.

1 ian. - 31 ian.

Moleskine Passion Journals | 20% reducere

Planificarea următoarei călătorii, rețetele adunate de la bunica și de pe net, lista cu cele mai bune vinuri sau povestea organizării unei nunți de vis – toate merită să fie păstrate pentru totdeauna într-un jurnal. Luna aceasta Buletinul de Cărturești îți aduce Moleskine Passion Journals la 20% reducere pentru ca tu să-ți păstrezi pasiunile și momentele speciale din viață în scris: Passion Travel, Passion Wellness, Baby, Wedding, Recipe Passion, Passion Wine, Books.

1 ian. - 31 ian.

Moleskine Smart Writing Set | 10% reducere

Moleskine Smart Writing este setul care face posibilă puntea între analog și digital. Cu seturile Moleskine Smart Writing te poți bucura de plăcerea de a pune lucrurile în scris, beneficiind în același timp de toate avantajele creativității digitale. Cuprinde un pix smart, un caiet de notițe special și aplicația Moleskine Notes care transferă automat pe suporturile tale digitale preferate ceea ce tu scrii de mână. Luna aceasta la 10% reducere pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.

1 ian. - 31 ian.

Accesorii pentru inspirație | până la 30% reducere

Buletinul de Cărturești îți aduce în ianuarie o selecție de accesorii care te ajută să găsești inspirație pentru noul an. De la caietul Follow your dream, la căni de voiaj colorate, până la lămpi pentru citit sau pixuri cu cerneală invizibilă pentru spionul din tine. Descoperă-le pe toate în librărie!

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.