5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Codruța Cernea x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă platoul din ceramică realizat de Codruța Cernea în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Lea Rasovszky x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Lea Rasovszky în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

6 sept. - 1 oct.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinata distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 sept. - 1 oct.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 sept. - 17 sept.

Invitații la cursul How to Create a Brand Logo, Fundația Calea Victoriei

Mergi cu Buletinul de Cărturești la cursul How to create a Logo for a brand, din cadrul Fundației Calea Victoriei. Activează o invitație single în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Cursul începe pe data de 18 septembrie și va avea loc în fiecare miercuri, pe parcursul a cinci săptămâni, între orele 19:00 și 21:00.

6 sept. - 18 sept.

Invitații la DokStation Music Documentary Film Festival

Mergi cu Buletinul de Cărturești la DokStation Music Documentary Film Festival, în perioada 12-15 septembrie. Activează o invitație single, cu acces la toate proiecțiile și evenimentele DokStation 2019, în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Ajuns la a patra ediție, DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 12-15 septembrie, în mai multe locuri din București. Filme despre evoluția muzicii disco, documentare cu și despre Radiohead, INXS, David Bowie, Suede, Elvis sau PJ Harvey, dar și producții autohtone vor fi proiectate în cele patru zile de festival, la Control Club, Expirat – Halele Carol, Apollo 111, precum și în aer liber la Fabrica Gastropub și Plaza România.
Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe este disponibil la www.dokstation.ro/program, iar trailerul festivalului poate fi vizionat aici.

6 sept. - 18 sept.

Invitație la cursul ”Fantasticul sud-american”

Mergi cu Buletinul de Cărturești la cursul ”Fantasticul sud-american”, susținut de Andrei Găitănaru, din data de 19 septembrie, în cadrul programelor formative oferite de ”La Centru”. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Detalii aici.


6 sept. - 23 sept.

Invitații la Concertul Gramofon, Orchestra Simfonică București

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Concertul Gramofon, de marți, 24 septembrie, ora 19:00, de la Sala Cinema PRO. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

"Orchestra Simfonica Bucuresti si dirijorul Andrei Tudor Official vă invită la o seară specială, un concept nou în care muzica interbelică se armonizează cu povestea vinurilor cramei Gramofon, partenerul Stagiunii #SalutCULTURA. Somelierul Sabina Rusticeanu va povesti probabil toate secretele și legăturile dintre muzică și soiurile de vin, istorie, enologie și muzică, la un loc."

6 sept. - 26 sept.

Invitații la Spectacolul Sunetul Muzicii, Oprea Comicå pentru Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la celebrul musical „Sunetul Muzicii”, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, care se joacă pe scena mare a Operei Comice pentru Copii, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Spectacolul va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 18:30 la Sala Mare. Activează o invitație triplă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Gen: Musical | Vârsta recomandată: +7 ani
Durata spectacolului: 150 min, 1 pauză

10 sept. - 20 sept.

Invitații la spectacolul de teatru Mersul Trenurilor, Teatrul InDArt

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Mersul Trenurilor, de sâmbătă, 21 septembrie, ora 20:00 de la Teatrul InDArt. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Un spectacol încărcat de momente comice şi dramatice desfăşurate pe un fundament de teatru al absurdului. Problemele societăţii surprinse în aceste spectacol sunt cele ale manipulării, ale cursului vieţii predestinate, cum se pot situa oamenii pentru a putea deciziona aspectele importante ale umanităţii şi cât de mult contează urmarea unor principii bine puse la punct în faţa tumultului pe care îl confruntăm zi de zi.

„Când, în mijlocul vieţii, te opreşti să vezi rostul anumitor momente, mori. Eşti executat fără drept de apel. Ridică-te, nu te uita înapoi şi caută să stabileşti tu rostul lucrurilor, altfel vei fi împuşcat la fiecare trecere de pietoni, în mintea ta.” – aceasta este una din replicile finale ale lui Damian, personajul cheie al acestui text și poate fi ideea de esenţă a întregului spectacol.

10 sept. - 25 sept.

Invitații la spectacolul de teatru Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume, Teatrul InDArt

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume, de joi, 26 septembrie, ora 20:00 de la Teatrul InDArt. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

O comedie despre viață, despre natura omului, care te încântă și îți încarcă sufletul de fericire! Faptul că oamenii se iubesc este speranța pentru o viață mai bună. Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nicio similitudine, dar, dacă privim cu atenţie personajele, realizăm că sunt asemenea nouă tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Două povești care îndeamnă la autoreflecție cu zâmbetul pe buze.

Durată: 65 minute

6 sept. - 19 sept.

Invitații la Spectacolul BIrdville, Co-producție POINT și Tangaj Dance

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Spectacolul BIrdville, de vineri, 20 septembrie, ora 20:00, de la la POINT (Str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 10). Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

"Birdville este un spectacol de dans intermedia despre un oraș virtual utopic, populat de oameni hibridizați, îmbrăcați cu corpuri augmentate, care trăiesc într-o lume generată numeric. Fiecare mișcare a lor dă naștere unui algoritm vizual și sonor, care se modifică în timp real. Cuvintele și sunetele celor patru performeri rămân suspendate în spațiu și timp, într-un loop infinit și un teritoriu al emoțiilor incerte.

Co-producție POINT și Tangaj Dance // Coregrafie: Simona Deaconescu // Performeri: Alexandra Bălășoiu, Denis Bolborea, Simona Dabija, Cosmin Vasile // Multimedia & Platforme interactive: KOTKI visuals // Scenografie:Andreea Simona Negrilă // Sound design: Denis Bolborea // Light design: Dragoș Petrișor "

6 sept. - 27 sept.

Invitații la Art Safari 2019

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Art Safari 2019. Activează o invitație dublă, valabilă o zi, în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

"Art Safari București 2019, 10.000 de metri pătrați de artă. Artă pentru toate vârstele, pentru toate gusturile și specială pentru București.

Patru Pavilioane de artă:
Pavilionul Muzeal - Tonitza și geniul copilăriei
Pavilionul Central - Repvblica. Despre umbre în sculptură
Pavilionul Supercontemporan - Young Blood. Arta timpului tău
Made in China - Călătorie în Arta Chinezească Contemporană
Iar pentru că arta merită trăită altfel, am conceput pentru tine Night Tours și VIP PASS, iar pentru cei mici atelierele de artă și creație.
"

6 sept. - 1 oct.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu aprilie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 sept. - 1 oct.

Humanitas: Colecțiile Știință și Pași peste graniță | 20% reducere

Finalul verii cere o reînnoire a listei de lectură, poate chiar și o schimbare de gen literar. Colecțiile Știință și Pași peste granițe ale editurii Humanitas promit să îți distragă atenția de la ficțiune (cel puțin pentru o perioadă☺️). Fizica Povestită, de Cristian Presură, Povestea secretă a speciei umane, de Christine Kenneally, Ordinea timpului, de Carlo Rovelli, sunt doar câteva dintre titlurile care așteaptă să fie descoperite în librărie.

1 sept. - 1 oct.

Titluri vedetă | 30% reducere

Nu vrei să renunți la ficțiune? Preferi un thriller care să te captiveze până la final? Ești în căutare de câteva sfaturi de parenting? Cărțile vedetă din septembrie sunt alese pentru toate tipurile de cititori.

Titluri alese pe sprânceană + reduceri pe măsură!

1 sept. - 1 oct.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 30% reducere

În amintirea serilor de vară am pregătit în librărie o selecție de accesorii poznașe:

Bolul pentru popcorn - pentru serile cinefile

Paharele Mug Shots – pentru serile alături de prieteni

Paharul de vin plutitor – pentru serile de festival

1 sept. - 1 oct.

All you can read | până la 30% reducere

Trecerea la anotimpul ploios poate deveni mai suportabilă cu o listă de lectură potrivită. Ți-am pregătit zeci de titluri în limba engleză care să îți țină companie până la finalul primei luni de toamnă.

1 sept. - 1 oct.

Moleskine #BackToSchool | până la 20% reducere

În septembrie, la #ȘcolăreștiLaCărturești ni se alătură agendele și accesoriile Moleskine. Orice ai alege din selecția special pregătită în librării, sigur va atrage atenția colegilor în prima zi de școală.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.