3 ian. - 31 ian.

CĂRȚILE ANULUI 2021 | PÂNĂ LA 20% REDUCERE

În ianuarie, Buletinul de Cărturești a pregătit ceva special pentru cei care nu au avut timp să descopere cărțile anului 2021. Selecția retrospectivă de cărți te așteaptă la raft cu o reducere de până la 20%.

3 ian. - 31 ian.

AUTORUL LUNII IANUARIE: ANDRZEJ SAPKOWSKI | 20% REDUCERE

La început de an Buletinul de Cărturești vă propune să-l (re)descoperiți pe Andrzej Sapkowski, unul dintre cei mai cunoscuți autori polonezi din ziua de azi. Toate titlurile din seria Witcher (carte românească și carte străină) pot fi luate acasă cu o reducere de 20%.

3 ian. - 31 ian.

ALL YOU CAN READ | 20% REDUCERE

Ai terminat lista de lectură în vacanța de iarnă și ești în căutarea unor noi comori literare? Începe cu selecția de cărți în limba engleză cu reducere de până la 20% cu Buletinul de Cărturești.


3 ian. - 31 ian.

SELECȚIE DE LUMÂNĂRI PARFUMATE PADDYWAX | 20% REDUCERE

Serile de ianuarie pot avea miros de portocală și bergamotă, de rodie și coacăze negre sau chiar de nucșoară proaspătă și lime amar datorită lumânărilor parfumate Paddywax. Descoperă selecția Paddywax din librării cu o reducere de 20% cu Buletinul de Cărturești.

3 ian. - 31 ian.

TICKET TO RIDE: EUROPA | 20% REDUCERE

Începe anul cu o călătorie de-a lungul Europei. Jocul Ticket to Ride: Europe te va purta de la Edinburgh până la Constantinopole și de la Lisabona până la Moscova, vei vizita orașe mari din Europa sfârșitului de secolul XIX.


10 ian. - 31 ian.

CALENDARE ȘI AGENDE PENTRU UN 2022 MAI BUN | PÂNĂ LA 25% REDUCERE

Începe anul nou mai organizat și mai încrezător. Un motiv în plus s-o faci: toate calendarele și agendele din librărie au reducere de până la 25% pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.


Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.