16 oct. - 1 nov.

ABONAMENT DIGITAL ANUAL DOR

Activează un an de povești bine spuse, care ne apropie unii de alții! Ai acces la un abonament digital anual Decât o revistă în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate.

După ce activezi aici beneficiul, vei primi un e-mail cu detaliile abonamentului.

Abonamentul digital DoR include toate poveștile pe care le documentează reporterii DoR; Vine cu newsletterul săptămânal dedicat exclusiv comunității, Arcul Narativ; Îți oferă acces la evenimente dedicate membrilor comunității; Îți dă acces la ComunitateaDoR, un spațiu de conversație și networking pe Slack doar pentru echipa DoR și ceilalți membri din comunitate; Include numărul curent și arhiva revistei în PDF, în contul tău; Îți oferă un playlist cu poveștile DoR în format audio, citite chiar de reporteri; Te include în procesul editorial al DoR, pentru că ești consultat despre subiecte, abordări și întrebări.

16 oct. - 18 nov.

CURS INTENSIV DE CALIGRAFIE

Mergi cu Buletinul de Cărturești la cursul intensiv ținut de artistul caligraf Amalia Bucur în 21 noiembrie, între 11:00 și 20:00 la Cărturești Verona, București! Cursul MagInk Letters este o călătorie prin arta caligrafiei care te va iniția în tainele unei îndeletniciri pe care tot mai puțini o cunosc: scrierea de mână cu toc, peniță, cerneala, răbdare și emoție. Activează cursul în schimbul a 2000 de puncte de fidelitate din contul tău și vei primi pe e-mail detaliile.

MagInk Letters este un curs intensiv, în cadrul căruia învățăm concret tehnici pentru însușirea stilului caligrafic Copperplate – tușe de bază, construcție de litere minuscule și majuscule. Vom învăța tehnici de înfrumusețare și ornamentare a scrierii caligrafice, astfel, fiecare cursant își va putea crea un stil propriu. Ne vom cunoaște, ne vom distra și vom râde, vom descoperi contururi noi și litere îndrăznețe, vom reinterpreta scrierea de zi cu zi. Ne vom pregăti pentru lucrarea finală - o felicitare sau un citat ce poate fi înrămat - la alegerea fiecăruia.

Toate materialele de lucru sunt incluse și vor putea fi luate acasă pentru continuarea perfecționării.

16 oct. - 1 nov.

PACHEȚEL DE TOAMNĂ: ENERGIE

Dacă ești pus pe treabă toamna asta, alege acest pachețel optimist cu punctele tale de fidelitate: cartea Cum să creezi un cămin din colecția School of Life de la Vellant, agenda Moleskine Maneki-Neko și pixul Moleskine The Power of the Written Word. Activează pachetul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi pe e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia lui.

16 oct. - 1 nov.

PACHEȚEL DE TOAMNĂ: ECHILIBRU

Iată un pachețel care înseninează și o zi dintr-un poem bacovian: cartea O educație emoțională, de Alain de Botton, cana Oh, Happy Day și ceaiul Gingerbread (organic) de la Casa de ceai. Activează un pachet în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi pe e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia lui.

12 oct. - 30 oct.

Bilete la Palatul Culturii din Iași

Descoperă cu Buletinul de Cărturești legendarul Palat al Culturii din Iași, fă o vizită culturală inedită, prin sutele de camere pe care le are. Descoperă legendele și miturile care atrag în fiecare zi turiști din toate colțurile țării. Activează o invitație single în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 oct. - 1 nov.

Selecție de titluri din categoria Științe naturale | 20% reducere

Toamna cere o reînnoire a listei de lectură, poate chiar și o schimbare de gen literar. Selecția Științe Naturale promite să îți distragă atenția de la ficțiune (cel puțin pentru o perioadă :) ). Origini, de Jim baggott, Despre toate, pe scurt, de Bill Bryson, What if? / Ce-ar fi dacă?, de Randall Munroe, sunt doar câteva dintre titlurile care așteaptă să fie descoperite în librărie.

1 oct. - 1 nov.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 25% reducere

Odată cu garderoba este timpul să trecem și la băuturile calde de toamnă. Buletinul de Cărturești îți face tranziția mai ușoară cu termosul William Morris și căni cu design buclucaș.

1 oct. - 1 nov.

All you can read | 20% reducere

În mijloc de toamnă am strâns la raft zeci de titluri în limba engleză care să te facă să uiți de vremea de afară. Citește despre aventurile lui Geralt (The Witcher), călătoria către o viață morală sau despre instrumentele titanilor.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.