5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Lea Rasovszky x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Lea Rasovszky în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

1 mai - 1 ian.

Ședință de biblioterapie cu Alexandra Rusu

Tu ești o personalitate unică - la fel ar trebui să fie și lista ta de lectură. Dacă vrei să citești ghidat, pe temele care te precupă cel mai tare, dacă vrei să ai discuții relevante despre cărțile citite, ca să mergi apoi mai departe în căutările tale concrete, încearcă biblioterapia. Ghidul nostru, Alexandra Rusu, editoare și scriitoare, va găsi cel mai scurt drum dintre tine și cărțile care îți pot genera sensuri noi. Activează o ședință de biblioterapie în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile pe e-mail.

Ședințele au loc de luni până vineri, dimineața sau după-amiaza, și sâmbătă până în ora 12. O ședință durează între 1 oră și 1 oră și 20 de minute. Ședințele vor avea loc la Cărturești Verona, cu excepția situațiilor speciale care nu permit deplasarea.

Află mai multe despre acest serviciu aici.

4 nov. - 30 nov.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinata distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 nov. - 30 nov.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 nov. - 23 nov.

Invitații la atelierul de grafică – Peniţă şi tuş, Fundația Calea Victoriei

Mergi cu Buletinul de Cărturești la atelierul de grafică – Peniţă şi tuş, din cadrul Fundației Calea Victoriei. Activează o invitație single în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

La acest curs ne vom plimba până în Orientul îndepărtat, experimentând instrumentele de lucru specifice Chinei şi Japoniei, vom poposi apoi în Europa pentru a descoperi plasticitatea peniţei, folosind, bineînţeles, acelaşi material de lucru: tuşul. Cursul începe pe data de 26 octombrie și va avea loc în fiecare marți, pe parcursul a trei săptămâni, între orele 19:00 și 21:00.

4 nov. - 30 nov.

Pachet de cărți Dory Fantasmagory

Hugs! prezintă primele patru cărți din seria Dory Fantasmagory, special concepute pentru copiii care acum învață să citească. Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

„Seria aceasta este ULUITOARE. O desăvârșire a limbajului, a intrigii, a ritmului, a ilustrațiilor... Într-un cuvânt, FANTASTICĂ.”- School Library Journal

„Timpul petrecut cu Dory este unul de calitate.”- Publishers Weekly


1 nov. - 26 nov.

Workshop Artizanii Olfactivi: Drumul esențelor în Orient

Artizanii Olfactivi te invită într-o frumoasă călătorie orientală în universul parfumurilor să descoperi originea parfumulului, ingrediente orientale și case de parfumuri din Orient. Te vei delecta cu pâine cu zatar de la Pain Plaisir, brânză cheddar, vin rose și ciocolată de casă. Și vei mrosi, experimenta și descifra nenumărate parfumuri și uleiuri esențiale cu specific oriental.

Mergi la workshop miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18:45, la demisolul Cărturești Verona! Actiivează o invitație dublă cu 800 de puncte din contul tău de loialitate și vei primi prin e-mail detaliile.

4 nov. - 21 nov.

Invitații la proiecția Frida. Viva la Vida, Happy Cinema

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția Frida. Viva la Vida, de vineri, 22 noiembrie, ora 19:00, de la Happy Cinema. Activează una dintre cele trei invitații duble în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Frida. Viva la Vida evidențiază cele două părți ale spiritului lui Frida Kahlo: pe de o parte artistul revoluționar, pionier al feminismului contemporan, iar pe de altă parte, ființa umană, victimă a trupului ei chinuit și a unei relații chinuite. Filmul alternează interviuri, cu documente originale, reconstrucții captivante și picturile proprii ale lui Frida Kahlo, păstrate în unele dintre cele mai uimitoare muzee din Mexic.

4 nov. - 26 nov.

Invitații la proiecția INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium, Happy Cinema

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium, de miercuri, 27 noiembrie, ora 20:00, de la Happy Cinema. Activează una dintre cele trei invitații duble în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

INXS, una dintre cele mai venerate și mai emblematice trupe din lume, a susținut sâmbătă, 13 iulie 1991, concertul vieții lor la Londra pe Wembley Stadium. Spectacolul filmat în acea zi arată că ei nu au fost doar o trupă de clasă mondială, ce umple un întreg stadion, ci singura trupă care a avut vreodată curajul să meargă pe scena de la Wembley în fața a 74.000 de oameni și să-și facă propriul intro.

4 nov. - 24 nov.

Invitații la Spectacolul Angajat la doi patroni, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Spectacolul Angajat la doi patroni, de marți, 26 noiembrie, ora 19:00 de la Teatrul Mic - Sala Radu Beligan. Activează o invitație dublă, în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Spectacolul „Angajat la doi patroni” este genul de comedie energică, cu surprize și delicioasă, la propriu, nu doar la figurat, ce urmărește parcursul situațiilor amuzante și întortocheate create de Francis în timp ce va încerca să-și mulțumească cei doi angajatori. Va reuși oare șmecherul și mereu înfometatul slujitor să nu fie prins cu minciunile și mai ales să nu-i fie descoperite toate greșelile? Aceasta-i întrebarea la care publicul spectator va fi invitat să răspundă și, chiar să participe.

4 nov. - 28 nov.

Invitații la Spectacolul Mama, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Mama, de sâmbătă, 30 noiembrie, ora 19:00, de la Teatrul Mic - Sala Studio. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Vizionar, precursor al teatrului absurdului şi personalitate controversată a avangardei europene (dramaturg, romancier, pictor, eseist, fotograf și filozof polonez), Witkiewicz scrie în 1924, MAMA – piesă de prost gust în două acte şi un epilog, o farsă tragică plină de absurd şi umor negru. În care atrage atenţia că societăţile saturate, automatizate, sunt lipsite de metafizic, iar asta le face vulnerabile și predispuse la derapaje.” Nona Ciobanu

7 nov. - 22 nov.

Invitații la Spectacolul Motanul Încălțat, Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Motanul Încălțat” de duminică, 24 noiembrie, ora 11:00, de la Sala Mare. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 nov. - 20 nov.

Invitații la concertul Omul cu Șobolani - acoustic show, Club Control

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Omul cu Șobolani - acoustic show, de joi, 21 noiembrie, ora 21:00 din Club Control. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 nov. - 27 nov.

Invitații la Ludiceea, concerte pentru bebelusi

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Ludiceea, concerte pentru bebelusi. Activează o invitație dublă (adult + copil) în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 zile de "Concerte pentru bebeluși” la World Trade Center, sala New York, între 28 noiembrie și 1 decembrie. Ludiceea invită bebelușii din România însoțiți de părinti, frați și bunici, la o întâlnire în premieră cu artiștii portughezi de la Musicalmente în cadrul unui eveniment cum mai gingaș nu se poate. Într-o formulă de șapte artiști – cântăreti, instrumentiști și dansatori, grupul portughez condus de muzicologul și pedagogul Paulo Lameiro vine cu un program construit în jurul muzicii clasice și condimentat cu improvizații vocal-instrumentale născute din colaborarea artiștilor cu întreaga audientă.

4 nov. - 30 nov.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu 31 octombrie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 nov. - 21 nov.

Invitații la Spectacolul F#*& NIKON!, @POINT

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul F#*& NIKON! de joi, 21 noiembrie, ora 20:00, de la la POINT (Str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 10). Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

În loc să fie denunțat, un gest monstruos ajunge să ia forma unei povești cu extratereștri, a unei oportunități de a obține faimă și bani, ori a unei răzvrătiri adolescentine ce nu poate fi luată în serios. Rușinea transformă totul într-o țesătură care acoperă realitatea, care apasă pe organele vitale, care doare, care asfixiază! Cum mai putem distinge victima de călău? Cum mai putem stabili care este, de fapt, cel mai grav abuz? Rămâne de văzut dacă o fotografie, făcută din întâmplare, ar putea salva situația.

4 nov. - 21 nov.

Invitații la spectacolul În față la O 12, Unteatru de Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul În față la O 12, de sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11.00, de la Unteatru. Activează o invitație triplă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Unteatru de Copii prezintă spectacolul În față la O 12 recomandat copiilor cu vârsta de peste 10 ani, dar și și adulților, în special celor care și-au petrecut copilăria în anii ’90, în fața blocului.

Patru copii își petrec vacanța de vară în fața blocului O 12, pe una din străzile unui cartier din București. Zi după zi, cei patru ies afară, la joacă. Anca, Maria, Alex și Dragoș inventează și reinventează jocurile copilăriei anilor ’90: De-a v-ați ascunselea, Mațele Încurcate, Flori, Fete, Filme și Băieți, Elasticul, Frunza, 1, 2, 3 la Perete Stai, Cornete, Țomapant, Țările și câte și mai câte. 3 luni de vară în care povestea prieteniei lor ia forma jocului pe care decid să îl joace.

4 nov. - 19 nov.

Invitații la concertul Days of Confusion - lansare "LIA" (Rămâi Cumva), @Expirat

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Days of Confusion de miercuri, 20 noiembrie, din Expirat. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “grădina de creaţie” a băieţilor de la Days of Confusion! Formaţia românească revine în atenţia publicului cu un nou single de studio – “Lia (Rămâi cumva)” - şi un nou videoclip, noutatea şi surpriza fiind chiar lansarea primei lor melodii compusă în limba română.


4 nov. - 19 nov.

Invitații la Spectacolul „12 oameni furioși” la Teatrul Național Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul 12 oameni furioși, o piesă intrigantă și plină de suspans, în regia lui Tudor Lucanu, din data de 21 noiembrie, ora 19:00, de la Teatrul Național din Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia ei.

Doisprezece oameni sunt încuiați într-o încăpere, pentru a decide soarta unui alt om, judecat pentru patricid. Toate dovezile îl incriminează. Votul celor doisprezece jurați, privind vinovăția sau nevinovăția lui, trebuie să fie unanim. Oare pot cei 12 să privească obiectiv acest caz? Oare toate faptele prezentate la proces s-au petrecut întocmai?


4 nov. - 22 nov.

Invitații la Spectacolul Love me Tinder la Reactor de Creație și Experiment Cluj

Love me tinder e un spectacol despre relațiile și interacțiunile dintre oameni, intermediate de apps-uri și device-uri. Avem o invitație dublă la spectacolul Love Me Tinder de duminică, 24 noiembrie, ora 19:00, de la Reactor Cluj. Activează invitația în schimbul a 300 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra in posesia biletului.

1 nov. - 1 dec.

20% reducere la o selecție de Memorii și Biografii

Dacă te captivează viețile celor mai importante personaje istorice sau pur și simplu vrei să ieși din sfera ficțiunii, selecția de carte din luna noiembrie te va ține un timp la raft. Ai de ales între Bertrand Russell, Oliver Sacks, Haruki Murakami, Sigmund Freud și mulți alții.

1 nov. - 1 dec.

30% reducere la o serie de titluri vedetă

Un cocktail perfect de ficțiune, antropologie și memorii printre titlurile vedetă din noiembrie: Conversații cu prietenii, de Sally Rooney, Animalul Povestitor, de Jonathan Gottschall, Candelă de-o clipă-n întuneric, de Richard Dawkins.

1 nov. - 1 dec.

Book Friday. Peste 100 de titluri cu discounturi între 20% și 40%

Buletinul de Cărturești are grijă de bugetul tău pentru cadourile de Crăciun și îți aduce între 15 și 17 noiembrie o selecție de peste 100 de titluri cu reduceri de până la 40%. Descoperă selecția în librării!

1 nov. - 1 dec.

20% reducere la o selecție de carte străină

În noiembrie ți-am pregătit o selecție de cărți în limba engleză care să îți țină companie în serile reci de toamnă. Skin in the Game, de Nassim Nicholas Taleb, 365 Days of Art, de Lorna Scobie, We Are Displaced, de Malala Yousafzai, Digital Photography an Introduction, de Tom Ang, sunt doar câteva dintre titlurile care așteaptă să fie descoperite la raft.

1 nov. - 1 dec.

Până la 20% reducere la o selecție de albume

În noiembrie Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o selecție de titluri numai bune de dăruit prietenilor cu preferințe mai aparte:

Vinul – cum îl înțelegem, cum îl bem – pentru prietenul contabil, dar care în secret vrea să devină somelier

SuperSalate – pentru prietenul care în anul ce urmează vrea să mânânce mai sănătos

501 insule minunate – pentru prietena care își dorește un Crăciun la 30 de grade Celsius

1 nov. - 1 dec.

15% reducere la o selecție de accesorii

Ai decis să te pregătești din timp pentru sărbătorile de sfârșit de an? Buletinul de Cărturești ți-a pregătit câteva lucruri care să îți facă planificările mai ușoare.

Carnetul Today I choose happiness, perfect pentru listele de cumpărături și rețete.

Cana de voiaj - Game of Thrones I Drink and I Know Things, pentru a te menține hidratat în goana după cadouri.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.