1 sept. - 1 oct.

STRIGO CEL BINEDISPUS

Buna dispoziție nu lipsește atâta timp cât ai cu tine un ghiozdan care arată ca o zi senină din orice anotimp. Penarul continuă starea de bine, iar inspirația va deveni și ea nelipsită în anul școlar care începe peste 10 zile. Succes!

Activează un ghiozdan în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

GHIOZDANUL CU CIUCUR

Herlitz este unul dintre cele mai apreciate branduri, mai ales pentru calitatea ghiozdanelor create special pentru spatele unor copii care au de cărat manuale, penar și sticla cu apă și muulte carioci, creioane colorate și nenumărate gume de șters. Un ghiozdan Herlitz poate fi un însoțitor de nădejde pentru mulți ani, cu încredere.

Activează un ghiozdan în schimbul a 3500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

GHIOZDANUL CU NINJA

Alegi un ghiozdan Herlitz pentru că știi că nu vei mai avea de cumpărat un ghiozdan nou în următorii ani. Alegi modelul cu luptătorii ninja pentru că știi că nici norocosul școlar nu va mai vrea să schimbe ghiozdanul în următorii ani. Win-win!

Activează un ghiozdan în schimbul a 3500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

HERLITZ ÎNCĂPĂTOR ȘI SIGUR

Printre calitățile ghiozdanului pe care vi-l propunem aici se remarcă faptul că este foarte spațios, bine compartimentat și mai ales că este sigur pentru spatele fericitului școlar care va avea ocazia să îl poarte mulți ani la rând.

Activează un ghiozdan în schimbul a 3500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

UN GHIOZDAN, DAR CU CAMUFLAJ 

Există multe feluri de ghiozdane, dar modelul care ne duce cu gândul la camuflaj, pare a fi un start bun pentru cei care se află la început de drum sau sunt pur și simplu pasionați de aventuri mai degrabă în aer liber. Un Herlitz, dar cu camuflaj, ce școlar ar rămâne indiferent?

Activează un ghiozdan în schimbul a 3500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 30 oct.

UN PACHET CU GUST

Gust bun și multă imaginație, un strop de deliciu și multă poftă. Cel mai potrivit cadou, cea mai utilă carte, cea mai savuroasă lectură. Ne oprim aici, înghițim în sec și vă felicităm pentru alegerea cărții Ierburi uitate. Alături de un ceai Povestea fructelor și o sacoșă neagră Carusel, pachetul pare ideal.

Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

APOI A FOST POEZIA 

Vă invităm la poezie și nu oricum, ci scrisă de autori despre care tot auzim, dar poate nu ne facem timp să ne oprim asupra lor. Pășim în universuri noi alături de Flașneta Babel, Cât mai departe de tot ce cunosc, Monstrul fericit, Mâine o să fiu fericit, Și tot mă ridic. Enjoy!

Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

WHERE SHOULD WE BEGIN?

Scoate la iveală povestitorul din tine cu Where Should We Begin?, cărțile de joc propuse de expertul în relații Esther Perel via festivalul Unfinished. Dacă poveștile sunt cărămizile de bază ale unei relații reușite, serile de toamnă pot deveni și mai confortabile folosind cele 250 de carduri.

Activează un joc în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

22 sept. - 1 oct.

SALUTĂRI DE LA BLACK BUTTON BOOKS

Poți completa colecția de cărți BBB cu câteva dintre cele mai inspirate titluri, precum Barem identitar, Povești despre două planete și Dragă Virginia. Alături de ceaiul Pe aripi de ciocolată și fiecare pagină citită, serile de toamnă se anunță cel puțin interesante.

Activează un pachet în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 1 oct.

NE-AM GÂNDIT ȘI LA ADOLESCENȚI 

Vraja Spinilor și Pe urmele flăcării sunt propunerile noastre pentru cei care au trecut peste neplăcerile primei adolescențe, iar acum, după 14 ani de viață, sunt gata să se aventureze între copertele unor cărți cu titluri atât de înflăcărate.

Activează un pachet în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 sept. - 29 sept.

TedX: SATU MARE

TEDxSatuMare 2023 (Teatrul de Nord, Satu Mare, 1 octombrie) este o invitație la o reevaluare a interacțiunilor noastre cu tehnologia și a impactului ei asupra conexiunilor autentice.

Prin prezentările inspiraționale ale invitaților de anul acesta vom descoperi modul în care putem găsi echilibrul într-o lume digitală mereu conectată, redescoperind momentele de autenticitate și introspecție pentru a construi relații mai profunde și mai semnificative.

Activează o invitație single în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


22 sept. - 12 oct.

DRUMUL ESENȚELOR ÎN ORIENT | ARTIZANII OLFACTIVI

Fii artizan olfactiv cu Buletinul de Cărturești! Duminică, 15 octombrie, ora 12:00, Buletinul de Cărturești te duce într-o incursiune parfumată alături de Artizanii Olfactivi, prilej cu care vom străbate cărările care au adus parfumul din Orient în Europa și - cel mai important - vom experimenta, vom testa si vom descifra nenumărate parfumuri și uleiuri esențial. (librăria Cărturești Verona, la demisol). Activează o invitație single în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

22 sept. - 12 oct.

TEATRUL NOTTARA: Aici nu-i de joacă

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Aici nu-i de joacă, sâmbătă, 14 octombrie, ora 19:30, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

„Este un spectacol de suflet, profund uman, în care ne jucăm, căutând adevărul. Adevărul care nu se joacă, ci se naşte simplu, limpede, fără artificii. Numitorul comun al dorinţelor de joc este aflarea acelei stări de graţie a jocului ne-jucat. Aşa s-a născut. Aici nu-i de joacă.” Catrinel Dumitrescu


22 sept. - 28 sept.

TEATRUL NOTTARA: Capcană mortală

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Capcană mortală, sâmbătă, 30 septembrie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

O femeie care trădează? Un bărbat care se îndrăgostește de un alt bărbat? O crimă care (nu) se întâmplă? Cine câștigă și cine pierde? Cine trăiește și cine moare? Cine pe cine minte? Cine pe cine păcălește? Capcană mortală. O piesă care a făcut furori pe Broadway!


22 sept. - 29 sept.

TEATRUL NOTTARA: Efecte colaterale

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Efecte colaterale, de Alexandru Popa,duminică, 1 octombrie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

“Personajele din Efecte colaterale nu sunt metafore. Au, sper eu, toate trăsăturile umane esenţiale. Adică iubesc cât se poate, se ascund cât le merge, îi trădează pe cei de lângă ei, depăşesc limite care nu sunt ale lor, aruncă afară ce nu mai poate fi cărat înăuntru, regretă cu măsură şi încearcă să adapteze realitatea la propriile dorinţe.” Alexandru Popa, dramaturg

22 sept. - 11 oct.

TEATRUL NOTTARA: Liniște în culise

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Liniște în culise, de Michael Frayn, joi, 12 octombrie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

O comedie spumoasă, Liniște în culise! excelează atât prin comicul de situație, cât și prin cel de limbaj, spunând povestea montării unui spectacol care are toate premisele să eșueze în cel mai catastrofal și sublim mod cu putință. Emoțiile, melodrama, neînțelegerile ce caracterizează dinamica dintre personaje fac ca adevăratul spectacol să se desfășoare în culise, și nu pe scenă, unde aduc după ei toate poveștile din viața lor tumultuoasă.


22 sept. - 5 oct.

TEATRUL NOTTARA: Operațiunea "Petarda"

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Operațiunea "Petarda", de Catinca Drăgănescu,vineri, 6 octombrie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

Un eveniment neașteptat tulbură ritmul anost și auster al vieții de zi cu zi a unor muncitori de la Combinatul Poligrafic Casa Scânteii, de la finalul anilor ’80. Aceeași veste electrocutează organele de miliție și securitate. La 5 dimineața, înainte ca lucrătorii să intre în tură, un bărbat neidentificat incendiază arcul de placaj din fața Expoziției Naționale, pe care era scris „Epoca Ceaușescu – Epoca de Aur a României”. Incidentul este urmat de o serie de provocări din ce ȋn ce mai vizibile, iar organele de ordine, suspectând că ar putea fi vorba despre un act de terorism, declanșează o anchetă și deschid ceea ce a rămas ȋn istorie ca dosarul Operațiunea „Petarda”. Audiență: N14 – Nerecomandat sub 14 ani


22 sept. - 1 oct.

COWORKING ACAJU IAȘI

La Acaju, spațiul de la etaj se transformă în spațiu de coworking pe timp de zi, de luni până vineri. O intrare de o zi vine la pachet cu cafele și ceaiuri atent preparate, liniște, acces la internet rapid și-un mediu colorat care să te inspire. Activează o invitație single în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare.

22 sept. - 1 oct.

O ZI LA UNIREA SPA IAȘI

Activează o zi de relaxare la Unirea SPA din Iași în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. O zi care stă sub semnul „răsfățul de la SPA”. La Unirea SPA, relaxarea se măsoară în zâmbetele de la piscină, saună sau fitness.


22 sept. - 17 oct.

CLIMATE CHANGE SUMMIT 2023

Climate Change Summit 2023 se întâmplă! Ajuns la ediția a 2-a, cel mai mare eveniment dedicat soluțiilor pentru schimbările climatice din Europa Centrală și de Est, Climate Change Summit se concentrează pe soluțiile de lungă durată și pe dialogul deschis între specialiști din diverse domenii și un public curios, dornic de schimbare.

Activează o invitație single în schimbul a 500 de puncte de fidelitate la conferința ce va avea loc în prima zi a summit-ului,19 octombrie, la Opera Națională București. Verifică programul pentru a vedea toate temele abordate de invitați.


22 sept. - 1 oct.

ȘEDINȚĂ MASAJ UNIREA SPA IAȘI

Activează în schimbul a 500 de puncte de fidelitate o ședință de masaj la Unirea Spa din Iași. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Relaxează întreg corpul, eliberează mintea de stres și hidratează pielea cu uleiuri aromatice.

29 aug. - 2 oct.

AUTORUL LUNII ÎN LIMBA ROMÂNĂ: JOHN GRISHAM | 20% reducere

Un thriller bun e perfect pentru citit pe plajă, dar și acasă, atunci când vrei să prelungești sentimentul de vacanță. Autorul lunii septembrie este chiar unul dintre marii maeștri ai genului: John Grisham. Vino în librărie cu Buletinul de Cărturești și ai 20% reducere la toate titlurile autorului.

29 aug. - 2 oct.

AUTOAREA LUNII ÎN LIMBA ENGLEZĂ: REBECCA F. KUANG | 20% reducere

Dacă te-a cucerit deja cu The poppy love, Babel sau Yellowface, acum ai ocazia să îți completezi colecția Rebecca F. Kuang. Luna aceasta titlurile autoarei în limba engleză sunt la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești.

29 aug. - 2 oct.

LECTURI ȘI ACCESORII PENTRU TIMP LIBER | 20% reducere

Chiar dacă te-ai întors din vacanță, nu înseamnă că relaxarea s-a încheiat. Ai nevoie doar de titlurile și accesoriile potrivite pentru a-ți transforma propria casă într-o oază de liniște. Te așteptăm în librărie cu selecția noastră de lecturi și accesorii pentru timp liber: titluri din diverse domenii, căni multicolore, accesorii pentru ceai. Cititorii cu Buletin de Cărturești au reduceri speciale de 20%.

19 sept. - 2 oct.

SELECȚIE DE FICȚIUNE CLASICĂ ÎN ROMÂNĂ ȘI ENGLEZĂ | 20% reducere

Pentru cei deja îndrăgostiți de romane precum Mândrie și prejudecată, Anna Karenina sau Marele Gatsby, acesta e doar un prilej pentru a se lăsa purtați din nou, direct în acțiune alături de personajele îndrăgite. Așadar, stabilește un rendez-vous cu autorii clasici, pentru că în perioada 19 septembrie – 2 octombrie, titlurile din selecția pe care am pregătit-o pot fi achiziționate cu 20% reducere cu Buletinul de Cărturești. Cine știe? S-ar putea să-ți întâlnești chiar următorul autor preferat!

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.