2 dec. - 2 ian.

CĂRȚI DE DAT ÎN DAR | 20% REDUCERE

Alegerea cadourilor pentru cei dragi nu a fost nicicând mai simplă. Albume de artă, cărți de bucate, enciclopedii – oricare dintre ele poate fi cadoul perfect de așezat sub brad. În plus, spiridușii din Cărturești te ajută cu 20% reducere în decembrie.

2 dec. - 2 ian.

SELECȚIE DE JOCURI | PÂNĂ LA 30% REDUCERE

Crăciunul este prilejul perfect pentru a petrece timp în familie. Pentru a te bucura de acest timp într-un mod distractiv Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o selecție de jocuri cu până la 30% reducere.

2 dec. - 2 ian.

THE JOY OF BOOKS | PÂNĂ LA 20% REDUCERE

Printre dorințele pentru anul nou se numără și cititul într-o limbă străină? Poți începe deja să îți alegi titlurile preferate din selecția de carte în limba engleză din decembrie.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.