4 mai - 28 mai

Workshop Artizanii Olfactivi: Parfumierii & creațiile lor

Marți, 29 mai, de la ora 18:30, Buletinul de Cărturești te duce într-o incursiune în universul parfumurilor alături de Artizanii Olfactivi. Descoperă istoria parfumului și pe creatorii de parfumuri care au avut un impact major la nivel mondial, apoi experimentează, testează și descifrează nenumărate compoziții olfactive în Ceainăria Cărturești Verona. Revendică-ți invitația dublă cu 400 de puncte din contul tău în aplicația Buletin de Cărturești. Vei primi detaliile prin e-mail.

1 mai - 1 iun.

Produsele vedetă în mai | reduceri de până la 35%

Mix & match de primăvară: Minunea + Moleskine Smart Writing Set + Moleskine Pen + Elipse Smart Pen 2018 Black + Influence: The Psychology of Persuasion + kit DIY My Little Night Light + Nudge. Improving Decisions About Health, Wealth, and Happiness + jocuri de îndemânare Royal Kukurin + Povești de seară pentru fete rebele + Trei metri deasupra cerului + Organizația reinventată + Timeline. O călătorie prin istoria lumii + Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare. Descoperă lista completă de produse vedetă în librării!

1 mai - 1 iun.

Jurnale de călătorie & ghiduri turistice | 20% reducere

Am strâns laolaltă ghiduri tocmai bune pentru planurile minuțioase de vacanță, dar și jurnale de călătorie care să-ți arate lumea prin ochii călătorilor-scriitori. Buletinul de Cărturești ți le aduce în librărie cu 20% reducere toată luna mai.

1 mai - 1 iun.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 40% reducere

Lucruri aducătoare de zâmbete în mai? De la reducerile de 40% la gențile Moleskine până la creioanele multicolore Letterbox, de la cănile Mr. Right & Mrs Always Right la gumele de șters în formă de macarons sau înghețată, toate produsele din selecție sunt gata să fie luate acasă cu Buletinul de Cărturești.

1 mai - 1 iun.

Cărți în limba engleză | până la 40% reducere

Un mic avertisment: poți să petreci ore întregi printre cărțile cu reduceri din raftul de limba engleză. Am adus la un loc titluri fel de fel, de la Blade Runner și Live Lagom la The Euro and its Threat to the Future of Europe, de Joseph Stiglitz, și Finding My Virginity, de Richard Branson.

1 mai - 1 iun.

Cărțile Editurii Univers | 2+1 cadou

Motivul perfect să ieși în parc mai des cu o carte la tine: cititorii cu Buletin de Cărturești au 2+1 cadou la orice titluri din portofoliul Univers. Spor la citit!

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.