9 iul. - 8 aug.

Invitatii la Concert Odă Bucuriei 10 august, BUCUREȘTI

Turneul Stradivarius 2021 își propune să continue să conecteze muzica cu publicul, printr-o transcripție pentru vioară și pian a celebrei “ODĂ BUCURIEI” (Simfonia a9a) de Ludwig van Beethoven într-o serie de 13 concerte în 11 localități din România. Activează o invitație dublă la Concert Odă Bucuriei 10 august, BUCUREȘTI - Sala Radio, ora 19.00 în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate Buletin de Carturesti și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

9 iul. - 3 aug.

Invitatii la Concert Odă Bucuriei 5 august, BRAȘOV

Turneul Stradivarius 2021 își propune să continue să conecteze muzica cu publicul, printr-o transcripție pentru vioară și pian a celebrei “ODĂ BUCURIEI” (Simfonia a9a) de Ludwig van Beethoven într-o serie de 13 concerte în 11 localități din România. Activează o invitație dublă la Concert Odă Bucuriei 5 august, BRAȘOV - Biserica Neagră, ora 19.30 în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate Buletin de Carturesti și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.