16 feb. - 1 mar.

Abonament digital anual DOR

Activează un an de povești bine spuse, care ne apropie unii de alții! Ai acces la un abonament digital anual Decât o revistă în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate. După ce activezi aici beneficiul, vei primi un e-mail cu detaliile abonamentului.

Abonamentul digital DoR include toate poveștile pe care le documentează reporterii DoR; Vine cu newsletterul săptămânal dedicat exclusiv comunității, Arcul Narativ; Îți oferă acces la evenimente dedicate membrilor comunității; Îți dă acces la ComunitateaDoR, un spațiu de conversație și networking pe Slack doar pentru echipa DoR și ceilalți membri din comunitate; Include numărul curent și arhiva revistei în PDF, în contul tău; Îți oferă un playlist cu poveștile DoR în format audio, citite chiar de reporteri; Te include în procesul editorial al DoR, pentru că ești consultat despre subiecte, abordări și întrebări.

''Credem că poveștile bine spuse sunt unelte esențiale pentru a ne transforma viețile, organizațiile și societatea și a ne apropia unii de alții. Misiunea noastră e să le documentăm și să le spunem astfel încât ele să sprijine oamenii și organizațiile să devină mai buni / bune.''

16 feb. - 1 mar.

Curs online la Fundația Calea Victoriei: Introducere în Arta Contemporană

Uneori, o galerie sau un muzeu de artă contemporană poate părea, pentru cei care nu lucrează în domeniu, un spaţiu ciudat, un spaţiu ale cărui reguli par de neînţeles. Ţi s-a întâmplat vreodată să auzi, într-un astfel de muzeu, o persoană care să spună „şi eu pot să fac o asemenea lucrare” ? Fundația Calea Victoriei vă invită miercuri, 24 februarie, ora 19:00, la un curs de introducere în arta contemporană pe parcursul căreia vei urmări şi vei analiza, împreună cu lectorul, o serie de imagini importante din istoria artei moderne, postmoderne şi contemporane si vei afla povestea unor artişti care au schimbat modul în care privim arta.

Activează invitația la curs în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile participării prin e-mail, iar cu o zi înainte de începerea cursului, vei primi un link cu ajutorul căruia să accesezi cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

17 feb. - 1 mar.

CARTE CU AUTOGRAF: NEPOVESTITELE IUBIRI

Bucură-te de cartea Tatianei Niculescu purtând chiar autograful autoarei. O vei primi prin curier în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate. Activează oferta și vei primi detaliile prin e-mail.

Neagu Djuvara, principesa Elisabeta, Constantin Poroineanu, Florence Baker sau oameni cu totul necunoscuți se întâlnesc în necugetate, năbădăioase, trădate sau interzise pagini de viață de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX. Cititorul îi însoțește la Nisa, la Londra, la Paris, la Sulina, în Basarabia sau într-un sătuc din Lombardia, stârnit de curiozitatea intensei lor trăiri erotice. Fiecare poveste se destăinuie mereu dintr-un alt unghi decât cel îndeobște acceptat de istoria oficială. Inspirate din biografii, mărturii și situații reale, cele șapte povestiri de dragoste construiesc un univers al iubirii dincolo de spațiu și timp, în șapte tablouri din galeria afectivă a unei lumi de mult pierdute.

16 feb. - 1 mar.

Revista Scena9 #3

Scena9 nr. 3 înseamnă 33 de materiale, scrise, desenate și fotografiate de 43 de autoare & autori, pe 208 pagini meșterite până în cele mai mici detalii. Activează beneficiul în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi ultimul număr al revistei. După activarea beneficiului, vei primi un e-mail cu detaliile pentru livrare.

"Într-o vreme când prea multe dispar, se amână și se anulează, am făcut tot posibilul să creăm un obiect palpabil, din hârtie și cerneală, care poate călători de la unii la alții, atunci când noi nu putem ajunge. L-am colorat în negru și roz, dar știm că viitorul nu-i nici una, nici alta; ci în toate nuanțele dintre ele." Scena9

16 feb. - 1 mar.

Invitație la film la Cinema Ateneu, Iași

Cinema Ateneu Iași invită cinefilii să se bucure de un program cu filme europene, de artă sau românești. Sala Cinematografului Ateneu este dotată cu tehnologie de ultimă generație, astfel încât proiecțiile sunt realizate în cele mai bune condiții de sunet și imagine. Activează o invitație dublă la orice film din programul cinematografului în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

16 feb. - 1 mar.

O ședință la cursul online de artă pentru copii cu Milena Surducan

Experiențele creative ajută copiii să-și exprime și să-și gestioneze mai bine sentimentele și stimulează modalități noi de a gândi și de a găsi soluții. Timp de o lună, începând cu 3 februarie, Milena Surducan, artist vizual, aduce creativitatea mai aproape de copii printr-un curs online de artă, ce va avea loc în fiecare miercuri, și adresat copiilor cu vârste între 9-13 ani. Întâlnirile au loc online, copiii beneficiind de îndrumare în timp real pe tot parcursul ședințelor. Invitația este valabilă pentru un curs online la alegere: cursul de miercuri, 24 februarie sau 3 martie.

Activează o invitație în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail mai multe detalii despre participarea la curs.

16 feb. - 1 mar.

Bilete la Palatul Culturii din Iași

Descoperă cu Buletinul de Cărturești legendarul Palat al Culturii din Iași, fă o vizită culturală inedită, prin sutele de camere pe care le are. Descoperă legendele și miturile care atrag în fiecare zi turiști din toate colțurile țării. Activează o invitație single în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 1 mar.

Autorul lunii: Irvin D. Yalom | reducere 20%

Începând de luna aceasta, posesorii de Buletin de Carturesti sunt așteptați în librărie cu o nouă promoție specială - „Autorul lunii”. În februarie vă propunem să-l (re)descoperiți pe Irvin D.Yalom, profesor de psihiatrie la Universitatea Stanford și cunoscut autor de ficțiune și non-ficțiune. De la Plânsul lui Nietzsche și Minciuni pe canapea până la Mama și sensul vieții sau Problema Spinoza, cărțile sale sunt călătorii narative indispensabile celor care vor să parcurgă drumul către sine, înțelegând mai bine forțele care îi trag înapoi spre începuturile lor.

1 feb. - 1 mar.

Cărți ecranizate | reducere 20%

Iarna e momentul potrivit să adaugi pe rafturile bibliotecii cărțile care ți-au adus aproape filmele și serialele preferate. De la Alias Grace de Margaret Atwood, la Prietena mea genială a Elenei Ferrante sau Hoțul de cărți de Markus Zusak, toate beneficiază de 20% reducere cu Buletinul de Carturesti.

1 feb. - 1 mar.

Despre dragoste și alți demoni

În luna în care sărbătorim oficial iubirea, vă invităm într-o incursiune în marile povești de dragoste pe care le oferă literatură. „Despre dragoste și alți demoni" vă propune o selecție de cărți în care umbrele și luminile atracției sunt rescrise în tot atâtea povești în care să te pierzi și să te regăsești.

1 feb. - 1 mar.

Selecție de carte străină | reducere 30%

Buletinul de Cărturești îți aduce în luna februarie o reducere de 30% la o selecție de carte în limba engleză. Peste 70 de titluri de oferit în dar celor dragi sau propriului eu cititor în luna îndrăgostiților de cărți, de la How to have a beautiful mind a lui Edward de Bono, la Einstein's Cosmos sau The Future of the mind: the scientific quest to understand, enhance and empower the mind.

1 feb. - 1 mar.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reducere de până la 30%

În luna februarie înlocuim bomboanele cu cărți și vă propunem o selecție de accesorii lifestyle potrivite pentru un cadou de cititor: de la sacoșa de pânză a Îndrăgostiților de cărți, la carnete și accesorii pentru citit.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.