12 iun. - 30 iun.

KEPLER62

Micii cititori cu ocazia seriei Kepler62, scrisă de Timo Parvela și Bjørn Sortland, cu ilustrații de Pasi Pitkänen, serie premiată și tradusă în 23 de ţări. Fiecare șase volume așteaptă să fie descoperită vara acesta de copii peste opt ani. Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 30 iun.

ANTOLOGIA BINELUI

Un pachet pentru cititorii cu inima la vedere: Despre binefaceri - Binele tau e al meu și Literatura la feminin - o antologie. Puteți afla ce au de spus cele 18 scriitoare, alături de o horă a celor trei Graţii, în care binele si recunostinţa trec din mână în mână şi se întorc la cel ce le-a dat. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 30 iun.

HARTA EUROPEI

Vine vacanța, și cel mai bine e să o așteptăm cu puzzle-ul din spumă - Harta Europei, cu steaguri și nume de capitale, care va face ca zilele să pară mai răcoroase. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 30 iun.

JOC DE SOCIETATE

Noul joc de la producatorii Exploding Kittens, Repejor Puisor potrivit pentru copii dar si pentru adulti. Jocul se poate juca incepand cu varsta de 4 ani si are un mecanism foarte usor de inteles si dinamic. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 28 iun.

O ZI LA UNIREA SPA IAȘI

Activează o zi de relaxare la Unirea SPA din Iași în schimbul a 1500 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. O zi care stă sub semnul „răsfățul de la SPA”. La Unirea SPA, relaxarea se măsoară în zâmbetele de la piscină, saună sau fitness.

12 iun. - 30 iun.

DESPRE FERICIRE

Construiește-ți viața pe care o dorești este o invitație la a descoperi noi detalii despre arta și știința de a deveni mai fericit, marca Oprah Winfrey. Alături de un ceai de fructe bun de servut și cald, dar și rece. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 iun. - 30 iun.

RĂSPUNDEL ISTEȚEL

Să ne oprim la muzică, mai exact la ediția Răspundel Istețel, Cantecele, Fredonam si ne distram. Cei mici vor putea să se distreze ascultând nu doar cantecele în întregime ci și varianta lor instrumentală, aflând astfel notele muzicale ce corespund fiecărui vers. De asemenea, în carte sunt incluse dialoguri amuzante și teste distractive. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 30 iun.

PAGINI CU ADRENALINĂ

Ruth Ware, denumită noua Agatha Christie, revine cu un thriller plin de adrenalină, care combină Domnul și doamna Smith cu Evadatul și spune în Zero Days povestea unei femei aflate într-o cursă contracronometru pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a-l găsi pe ucigașul soțului ei. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 30 iun.

BĂRBAȚII

O propunere inedită, romanul Bărbații de la editura Trei, se anunță a fi palpitant și original. Cartea explorează cu o excepțională abilitate modul în care ne orientăm în viață, în dragoste și într-o lume a opțiunilor fără sfârșit. Insoțit de un ceai cu aromă de ciocolată, cititul devine și mai terapeutic. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 iun. - 30 iun.

UN ROMAN ACUSTIC

Radio noapte și un ceai de ciocolată sunt cheia către emisiunea radio de la miezul nopții în care realizatorul, avându-i pe fundal pe Bowie și The Rolling Stones, își rememorează viața în pauza dintre piese. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 iun. - 27 iun.

TEATRUL NOTTARA: Dincolo de tandrețe

Mergi cu Buletinul de Cărturești la avanpremiera spectacolului Dincolo de tandrețe, din data de 29 iunie, ora 19:30, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. „DINCOLO DE TANDREȚE” de Alexander Zeldin, în regia Sânzianei Stoican, e povestea unor oameni obișnuiți, acei oameni cu care ne întâlnim în autobuz, la metrou, la farmacie sau pe stradă și pe lângă care trecem cel mai adesea cu indiferență.

12 iun. - 27 iun.

TEATRUL NOTTARA: Don Quijote

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Don Quijote, în viziunea lui Baczó Tünde, din data de 30 iunie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Don Quijote, spectacol de teatru-dans, este o pledoarie pentru bunătate, idealism și imaginație, prin muzică și coregrafie, ca instrumente scenice ale curajului de a lupta pentru iubire.

12 iun. - 28 iun.

ȘEDINȚĂ MASAJ UNIREA SPA IAȘI

Activează în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate o ședință de masaj la Unirea Spa din Iași. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Relaxează întreg corpul, eliberează mintea de stres și hidratează pielea cu uleiuri aromatice.

12 iun. - 25 iun.

Leonce și Lena | TEATRUL GERMAN DE STAT TIMIȘOARA

Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte de fidelitate la piesa Leonce și Lena, în cadrul aniversării a 70 de ani de existență a Teatrului German de Stat Timișoara, din data de 27 iunie, ora 19:30. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Comedia „Leonce și Lena”, scrisă în anul 1836, a fost prima dată publicată într-o revistă în 1838, ceva mai mult de un an după moartea prematură a autorului ei, Georg Büchner.

12 iun. - 27 iun.

Ultima Iubire a lui Cezar | Teatrul Național Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Ultima Iubire a lui Cezar, din data de 28 iunie, ora 19:00, de la Teatrul Național Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Spectacolul spune povestea a patru actori profesioniști și a unei economiste cu veleități artistice, care își trăiesc sau își joacă pasiunile, escapadele amoroase, ambițiile și decepțiile profesionale în spațiul fascinant al culiselor, în care linia de demarcație dintre teatru și viață se estompează treptat, cu consecințe tragi-comice.

12 iun. - 27 iun.

Festivalul Namaste India

Vă invităm la Festivalul “Namaste India”, ediția aniversară cu numărul 15, în perioada 28-30 iunie 2024, la Grădina Botanică din București! Descoperiți timp de trei zile cultura, arta, spiritualitatea, culorile și aromele acestei țări fascinante, petrecând timp de calitate într-una din cele mai frumoase locații outdoor din capitală. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

12 iun. - 28 iun.

INVITAȚII LA CINEMA ATENEU ÎN IAȘI

Filmele bune sunt mai aproape de tine. În fiecare săptămână, Cinema Ateneu îți aduce producții românești și europene, filme de artă și animații, pentru toate categoriile de vârstă. Consultă programul din săptămâna curentă, activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte, pe care o poți folosi pentru filmul ales și trăiește experiența vizionării unui film pe marele ecran. Sala Cinematografului Ateneu este dotată cu tehnologie de ultimă generație, astfel încât proiecțiile sunt realizate în cele mai bune condiții de sunet și imagine. Detalii pe www.cinemaiasi.ro și pagina de facebook Cinema Iași

3 iun. - 30 iun.

Seria pentru copii KEPLER62 | 20% reducere

Anul acesta, vacanța nu vine cu trenul din Franța, ci din Finlanda! Dedicăm luna iunie copiilor pasionați de aventuri: aventura lecturii, dar și a jocurilor video și a călătoriilor spațiale într-un viitor ce pare că ține din ce în ce mai mult de real decât de SF! Pe toate le pot trăi micii cititori cu ocazia seriei Kepler62 (8+), scrisă de Timo Parvela și Bjørn Sortland, cu ilustrații de Pasi Pitkänen, serie premiată și tradusă în 23 de ţări. Fiecare dintre cele 6 volume ale seriei Kepler62 are 20% reducere cu Buletinul de Cărturești între 3 și 30 iunie.


4 iun. - 1 iul.

Întreaga ofertă de carte a grupului editorial TREI | 2+1*

Cum arată visul unei vacanțe de vară? Întreaga ofertă de carte a grupului editorial TREI în promoție 2+1, cu Buletin de Cărturești. *Nu se plătește cartea cu prețul cel mai mic


4 iun. - 1 iul.

Autorul lunii: Mircea Cărtărescu | 20% reducere

De la Nostalgia și Orbitor până la Solenoid, cărțile lui Mircea Cărtărescu se pregătesc să plece de la raft la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești. Bucură-te de unele dintre cele mai frumoase titluri din literatura română contemporană!

4 iun. - 1 iul.

Titlurile în limbi străine ale autorului lunii pentru copii: Ben Miller | 20% reducere

Titlurile în limbi străine ale autorului Ben Miller te așteaptă în luna iunie la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești. Cărțile lui Ben Miller au un farmec aparte, sunt fantastice, amuzante dar în același timp pline de învățăminte prețioase pentru copii.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.