2 oct. - 20 oct.

Mergi la piesa „Medea's Boys” cu Buletinul de Cărturești!

Legenda “Argonauților și a Lânii de aur” este “demontată” în “Medea’s Boys”, o piesă de teatru care aduce în discuție vulnerabilitățile bărbaților, misoginismul și patriarhatul, prin ironie și umor. Avem o invitație dublă la reprezenția de pe 20 septembrie, ora 20:00, de la Apollo 111. Activează o invitație în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

3 oct. - 29 oct.

Cu Buletinul de Cărturești la Bolshoi Theatre Ballet

Ia Buletinul de Cărturești și bucură-te de una dintre cele mai faimoase companii de balet! Avem două invitații duble la spectacolul din 31 octombrie de la Sala Palatului. Activează o invitație în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Detalii despre spectacol: www.infomusic.ro/agenda/bolshoi-theatre-ballet-moscova-bucuresti-2018/

2 oct. - 18 oct.

Mergi la Vest Fest cu Buletinul de Cărturești!

Experimentează o combinație între muzica și cultura urbană la ce-a de a treia ediție a fetivalului Vest Fest – The Land of Wild Beats. Avem 3 invitații care îți oferă accesul la festival, deschis între 18 și 20 octombrie în Parcarea Shopping City Timișoara. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

2 oct. - 27 oct.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii: Motanul încălțat | 27 octombrie

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Motanul Încălțat” de sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11:00. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

2 oct. - 28 oct.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii: Motanul încălțat | 28 octombrie

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Motanul Încălțat” de duminică, 28 octombrie, de la ora 11:00. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

3 oct. - 26 oct.

Cu Buletinul de Cărturești la Teatrul Național Cluj Napoca - Sânziana și Pepelea

Avem o invitație dublă la spectacolul Sânziana și Pepelea, de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija. Mergi cu Buletinul de Cărturești la Teatrul Național Cluj Napoca pe 27 octombrie de la ora 19:00. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 oct. - 1 nov.

Produse vedetă în octombrie | reduceri de până la 30%

Mix&match pentru orice vreme: Singurătate. Natura umană și nevoia de coeziune socială, de John T. Cacioppo & William Patrick A Short History of Truth, de Julian Baggini Civilisations: First Contact/The Cult of Progress, de David Olusoga Franklin's Flying Bookshop, de Jen Campell Cană Koenitz: Some Like it Hot Set de cești Boogie Blestemul Svetlanei. Povestea fiicei lui Stalin, de Beata De Robien Joc de îndemânare Royal Kururin Tumbler Portocaliu

1 oct. - 1 nov.

Cărți bune de mâncat | 20% reducere

Pofta vine mâncând, inspirația culinară vine citind! Bucură-te de rețete pentru gurmanzi, pofticioși sau mofturoși în cărțile semnate de Gordon Ramsay, Jamie Oliver, Radu Anton Roman, Jamila Cuisine sau Martha Stewart.

1 oct. - 1 nov.

Memorii & Biografii | 20% reducere

Pornește cu Buletinul de Cărturești într-o incursiune în gândurile și opera unor personalități care au influențat istoria omenirii: Stephen Hawking, Sigmund Freud, Albert Einstein sau Charles Darwin. Descoperă întreaga selecție la raft!

1 oct. - 1 nov.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reduceri de până la 25%

Pentru o toamnă cât mai rodnică, ți-am pregătit un kit de productivitate: calendare ca să-ți planifici din timp anul, căni & accesorii care să-ți înveselească zilele ploioase sau printuri din colecția Displate, ca să ai aproape de tine personajele preferate.

1 oct. - 1 nov.

Selecție specială de carte în limba engleză | 20% reducere

În octombrie, cu Buletinul de Cărturești învățăm de la Roald Dahl ce culori au numerele, de la Leneșul de copac arta liniștii interioare și de la Gretchen Rubin care sunt cele patru tipuri de personalități care ne influențează la birou, acasă și în viață.

1 oct. - 1 nov.

Cărțile Didactica Publishing House | 2+1 CADOU

De la cărți educaționale pentru cei mici și ghiduri de călătorie pentru cei mari până la cărți de colorat și ficțiune, titlurile editurii DPH sunt pregătite să fie luate acasă în formulă de trio în octombrie. Selecția specială te așteaptă în librărie!

1 oct. - 1 nov.

Cărți cu somn ușor & vise plăcute! | 20% reducere

Buletinul de Cărturești semnează cererea de concediu a lui Moș Ene. Locțiitorii acestuia vor fi cele mai frumoase cărți ilustrate de povești, care dețin recordul la adus somnul pe la gene: Somn ușor, micuțule șoricel!, Lama lama în pijama, Un pui de somn pentru Puiuț.

1 oct. - 1 nov.

Selecție specială Editura ART | 20% reducere

Cele mai îndrăgite titluri ART sunt gata să plece acasă cu cititorii cu Buletin de Cărturești: Assassin's Creed – Renașterea, de Oliver Bowden, Jurnalul unui puști, de Jeff Kinney, Viață după viață, de Kate Atkinson sau Cătunul, de William Faulkner. Te așteptăm în librărie!

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.