1 aug. - 25 aug.

Mini-vacanță la Theodora Golf Club cu Buletinul de Cărturești!

Pleacă într-o mini-vacanță la golf cu Buletinul de Cărturești! Folosește 2500 de puncte de fidelitate și bucură-te în august de un pachet de weekend de două nopți & mic dejun la pitorescul Theodora Golf Club, cel mai nou teren de golf din România și unul dintre cele mai lungi din Europa, situat în inima Transilvaniei, la doar 7 minute distanță de Alba Iulia. Transportul nu este inclus în ofertă. Datele sejurului se stabilesc de comun acord cu recepția Theodora Golf Club. Vei primi voucherul & detaliile prin e-mail.

26 iul. - 24 aug.

Mergi la Full Moon Festival cu Buletinul de Cărturești!

Avem cinci invitații duble la Full Moon Festival pentru cititorii cu Buletin de Cărturești. Activează-ți invitația în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Full Moon Festival te așteaptă în weekendul 25-26 august 2018 la Arenele Romane cu Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague și Mihail în line-up.

1 aug. - 31 aug.

Școala de vară Experiențe Japoneze la Cărturești Verona

Experimentează limba și cultura japoneză alături de Experiențe Japoneze la Cărturești Verona! Avem 2 locuri pentru copii la Școala de vară Sakura între 2 și 7 septembrie. Rezervă un loc folosind 1800 de puncte de fidelitate. Vei primi voucherul & detaliile cursurilor prin e-mail. Învață limba japoneză, descoperă cultura şi civilizaţia japoneză în cadrul atelierelor culturale dedicate, iar, la final, prezintă Țara Soarelui Răsare asa cum apare ea în viziunea ta! Obiectivul principal al școlii de vară este acela de a dezvolta cunoștințele de limbă și cultură japoneză concomitent cu sporirea gradului de încredere în sine prin autocunoaștere.

1 aug. - 22 aug.

Mergi la concert Byron @Backyard Acoustic Season cu Buletinul de Cărturești!

Avem 3 invitații duble la concertul Byron din cadrul Backyard Acoustic Season de joi, 23 august, terasa Expirat Halele Carol din București. Activează o invitație în schimbul a 1000 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Anul trecut, evenimentele Backyard Acoustic Season au adus laolaltă 12 artiști și formații, ducând mai departe conceptul de concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, seria Backyard Acoustic Season continuă la București într-un nou spațiu: terasa Expirat Halele Carol.

1 aug. - 31 aug.

Buletinul de Cărturești te introduce în lumea armoniilor muzicii clasice

Avem 2 invitații duble la Triplul concert, de Paul Constantinescu, ce va inaugura ediția din acest an a Concursului Internațional George Enescu. Activează o invitație în schimbul a 1000 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Concertul extraordinar va avea loc pe data de 1 septembrie, de la ora 19:00, în sala mare a Ateneului Roman și îi va reuni pe scenă pe violonistul Stefan Tarara, pianistul Josu de Solaun și violoncelista Eun-Sun Hong sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea. Programul complet al concertelor și recitalelor poate fi consultat aici https://www.festivalenescu.ro/bilete/

1 aug. - 12 sept.

Ascultă-l pe Horace Andy, vocea Massive Attack, în concert la DokStation

Avem 5 invitații duble la concertul legendarului muzician reggae, Horace Andy, cunoscut pentru timbrul vocal unic și longeviva colaborare cu Massive Attack. Activează o invitație în schimbul a 1000 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Concertul are loc în cadrul celei de-a treia ediție a DokStation Music Documentary Film Festival, pe 14 septembrie, de la ora 19:00, în Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București. Evenimentul va fi precedat de proiecția documentarului Two Sevens Clash: Dread Meets Punk Rockers, regizat de Don Letts.

2 aug. - 31 aug.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la filmul Jafuri, mașini și fidelitate fără limite

Ce te-ar face să lupți pentru ceva care pare deja pierdut? Răspunsul îl dă pelicula Jafuri, mașini și fidelitate fără limite (r: Michaël R. Roskam). Avem o invitație dublă la difuzarea filmului de sâmbătă, 1 septembrie la cinema Elvira Popescu. Activează oferta cu 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 aug. - 1 sept.

Produsele vedetă în august | reduceri de până la 30%

Mix & match pentru o vară mai deșteaptă: Nu ajunge să spui nu, de Naomi Klein Tribe of Mentors. Short Life Advice from the Best in the World, de Timothy Ferriss 50 de idei pe care trebuie să le cunoști, de Ben Dupre Revoluție, de Emanuel Macron Suport din porțelan pentru pahare (ilustrat de Alice Scott) Norma, de Sofi Oksanen The Notebooks of Leonardo da Vinci, de Edward Mccurdy Bile colorate de gheață pentru cocktailuri Set Trivia After Dinner Amusements: Get Smart Dinastia, de Stelian Tănase și Elena Vijulie

1 aug. - 1 sept.

Cărți pentru copii cu mintea deschisă | 20% reducere

Unele cărți îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine propriile emoții și pe ale celor din jur. În august, te așteptăm în librărie cu titluri clasice care dezvoltă nu doar imaginația, ci și inteligența emoțională a micilor cititorilor: Mathilda, Micul Prinț, Minunea, Întors pe dos sau Marele uriaș prietenos. Selecția specială are 20% reducere pentru părinții cu Buletin de Cărturești. Descoper-o în librăria preferată!

1 aug. - 1 sept.

Liderii citesc primii | 20% reducere la o selecție de titluri despre leadership

Dacă și pe plajă ești cu gândul la muncă, măcar să ai ceva bun de citit! Liderii mănâncă ultimii, Drive, Triburi, Începe cu De ce sunt doar o parte din cărțile selectate în oferta din august pentru cititorii cu Buletin de Cărturești și planuri mari în business & în viață.

1 aug. - 1 sept.

101 cărți de citit într-o vară | 20% reducere

În august am pus una peste alta 101 de cărți de citit într-o vacanță atât de lungă, încât să încapă în ea toate cărțile pe care visezi să le citești. Vino cu Buletinul de Cărturești în oricare dintre librăriile noastre și ai reducere de 20% la o mulțime de cărți minunate: Isabelle Allende – “Dincolo de iarnă“, Irvin Yalom – “Minciuni pe canapea“, Virginia Valejo – “Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“, Alice Munro – “Dragostea unei femei cumsecade”, Junot Diaz – “Sufocare” sau Salman Rushdie – “Casa Golden”.

1 aug. - 1 sept.

Scriitori români contemporani la Editura Humanitas | 2+1

Un mic cadou văratic pentru cititorii cu Buletin de Cărturești: 2+1 la o selecție de titluri semnate de autori români publicați la Humanitas: Mircea Cărtărescu, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu și mulți alții.

1 aug. - 1 sept.

Cadou Publica în august: cartea "Mai uman", de Steve Hilton

În august, orice carte Publica luată de la raft îți aduce în plus titlul Mai uman, de Steve Hilton, un manifest și o chemare la acțiune pentru un mod de viață mai responsabil și mai uman, care ne va face mai productivi, mai împliniți și, în cele din urmă, mai fericiți.

1 aug. - 1 sept.

Organizare ca la carte: Plannere Moleskine 18 luni | 15% reducere

Fii cu șase luni înaintea tuturor! Agendele Moleskine pe 18 luni te ajută să-ți organizezi programul în funcție de ritmul tău. Perfecte pentru studenți & profesori și pentru cei care nu vor să aștepte până în ianuarie ca să își pună planurile pe hârtie.

1 aug. - 1 sept.

Less is more! | până la 40% reducere la o selecție de titluri în limba engleză

De la romane clasice la SF, de la arta fotografiei la neuroștiință, de la marketing la dezvoltare personală, titlurile în limba engleză din selecția cu reduceri te așteaptă la raft în august gata să fie luate acasă.

1 aug. - 1 sept.

Titlurile Baroque Books & Arts | 20% reducere

În luna august Buletinul de Carturesti îți oferă șansa de a te simți precum un lord francez. Titlul nobiliar este dobândit odată cu achiziția oricărui titlu din colecțile editurii Baroque. Pentru un plus de eleganță recomandăm: Arta rafinamentului, Mica enciclopedie de stil, Arta simplității sau Vin și divin.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.