12 feb. - 5 mar.

VIVALDI MEETS MOZART: SEASONS OF LOVE

Fundația Calea Victoriei vă invită în 8 martie, la început de primăvară, la Sala Luceafărul din București, de la ora 19.00, la concertul VIVALDI MEETS MOZART: SEASONS OF LOVE. Ne vom bucura de două superstaruri ale muzicii clasice, Vivaldi și Mozart, alături de dirijorul Tiberiu Soare, violonistul Vlad Răceu și Symphactory Orchestra. Activează o invitație dublă în schimbul a 3500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

12 feb. - 1 mar.

STRĂBĂTÂND SECOLELE

Străbătând secolele înseamnă povestirea istoriei omenirii în trei romane: Paradisuri pierdute, Poarta cerului, Soare intunecat. Un proiect început acum mai bine de 30 de ani, la care Éric-Emmanuel Schmitt a lucrat neobosit, adunând informații istorice, științifice, religioase, medicale, sociologice, filozofice, tehnice, lăsându-și în același timp imaginația să proiecteze personaje puternice, de neuitat, și o poveste fascinantă. Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 feb. - 29 feb.

DESTINY PARK | All Day Pass

Activeaza beneficiul Destiny Park All Day Pass și poți accesa o invitație dublă (adult și copil), valabilă în weekend și sărbători legale în primul parc de edutainment (învățare prin joacă) din România. Parcul tematic are la bază 43 de experiențe de role play din multiple domenii printre care medicină, industrie alimentară, mass-media, industrie, auto, sport, IT și multe altele.

14 feb. - 1 mar.

LOVE FOR SALE | JAZZ MUSICAL

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Love for Sale - Jazz Musical din data de 5 martie, ora 19:00. Activează o invitație triplă în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

Spectacolul combină momente teatrale, cu scene de teatru-dans, totul învăluit în muzică jazz live cântată de cei doi protagoniști, acompaniați de experimentații muzicieni de la Groovin High Project: Ciprian Pop, Alex Borșan, Valy Săteanu, Andrei Paraschiv. Momentele coregrafice au fost gândite de Cezara Blioju si sunt realizate de dansatorii Ana Badea și Alyn Arhire. Scenariul și regia suntrealizate de Claudia Ciobanu, sunetul îi aparține lui Radu Ion, luminile sunt semnate Alin Popa, make-up Raluca Popovici, iar producător este Mădălin Guruianu, AMTeatru.ro "În Love for sale am îmbinat, împreună cu colegii mei, concertul de jazz, teatrul și dansul pentru a explora cât pragmatism și cât romantism există într-o relație amoroasă astăzi, când totul pare superficial și de vânzare", spune regizoarea spectacolului, Claudia Ciobanu.

12 feb. - 1 mar.

MICUL CITITOR

Aventurile unui fir de nisip, minunata călătorie în versuri a unui fir de nisip spre Timbuktu, însoțit de o noctiluca invită micii cititori într-o lume a acceptării diferențelor. O altă călătorie, intitulată Un mic cânt de libertate ne invită să străbatem alături de personajul principal munții, despre care este avertizat că ascund nenumărate pericole. Completează poveștile un ceai de fructe numai bun de savurat seara, la ora de lectură. Activează un pachet în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


14 feb. - 28 feb.

DREAM WIFE & IOANA IORGU | CONTROL CLUB

Cunoscut pentru ritmurile punk & indie rock și pentru show-urile live energice, trio-ul londonez Dream Wife concertează în premieră la București – joi, 29 februarie, la Control Club. În deschidere, artista de origine română Ioana Iorgu aflată la primul concert în România. Activează o invitație dublă în schimbul a 2000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesar.

14 feb. - 8 mar.

ATELIERUL EU și MAMA | Sesiunea 1 (5-8 ani)

Atelierul Eu și Mama este mai mult decât o simplă întâlnire; este o călătorie de explorare a legăturii speciale dintre copii și mamele lor prin intermediul jocului și al exercițiilor teatrale și pune accent pe lucrul în pereche mama -copil, consolidând astfel aceasta legătură specială. Ne propunem să creăm împreună un spațiu sigur și plin de căldură, unde puteți să vă dezvoltați imaginația, să vă conectați și să creați amintiri prețioase împreună. Atelierul are note festive, de celebrare a rolului de mamă, fiind organizat în apropierea zilei de 8 martie, zi dedicată femeilor. În cadrul celor două sesiuni distincte, vom avea activități adaptate vârstei copiilor. Sesiunea 1 (5-8 ani): Pentru cei mici, vom explora lumea minunată a jocului prin activități pline de culoare și energie. Vom inventa povești fantastice, vom crea personaje magice și vom juca roluri care ne vor ajuta să ne exprimăm creativitatea și să ne conectăm la emoțiile noastre. Când: Duminică, 10 martie | Unde: Cărturești Verona | Program: 10:30 - 12:30. Activează o invitație dublă (pereche mamă-copil) în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.


14 feb. - 7 mar.

ATELIERUL EU și MAMA | Sesiunea 2 (9-12 ani)

Atelierul Eu și Mama este mai mult decât o simplă întâlnire; este o călătorie de explorare a legăturii speciale dintre copii și mamele lor prin intermediul jocului și al exercițiilor teatrale și pune accent pe lucrul în pereche mama -copil, consolidând astfel aceasta legătură specială. Ne propunem să creăm împreună un spațiu sigur și plin de căldură, unde puteți să vă dezvoltați imaginația, să vă conectați și să creați amintiri prețioase împreună. Atelierul are note festive, de celebrare a rolului de mamă, fiind organizat în apropierea zilei de 8 martie, zi dedicată femeilor. În cadrul celor două sesiuni distincte, vom avea activități adaptate vârstei copiilor. Sesiunea 2 (9-12 ani): Pentru copiii mai mari, vom merge un pas mai departe în explorarea teatrului și a expresiei artistice. Vom lucra cu improvizații, vom explora diverse tehnici de actorie și vom descoperi puterea poveștilor noastre personale pentru a ne conecta la noi înșine și la ceilalți. Când: Duminică, 10 martie | Unde: Cărturești Verona | Program: 14:30 - 16:30. Activează o invitație dublă (pereche mamă-copil) în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

12 feb. - 1 mar.

MAI APROAPE DE IUBIRE

Pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul, există Malnata un roman despre Italia fascistă din 1935, dar și Mai aproape de iubire, un ghid esențial și ușor de pus în practică despre cum se aleg persoanele potrivite cu care se pot construi relații sănătoase. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 feb. - 1 mar.

VIAȚA BATE FILMUL

Viața bate filmul este așa cum o anunță și titlul: surprinzătoare, proaspătă și cu o poveste inspirată de oameni ca fiecare dintre noi. Binding 13 este o poveste de dragoste aparent imposibilă, dar care nu poate fi negată de personajele implicate. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 feb. - 1 mar.

DESPRE FANTASY, CU <3

Iubitorii de lecturi fantasy au acum ocazia să citească două cărți cu titluri care vorbesc de la sine: Căderea dragonului, despre care știm că este prima din trilogia Solzii dragonului și Distrugătorul de lumi, în care personajele sunt o asasină, un nemuritor legendar și ultimul vlăstar al unui neam străvechi, printre multe altele. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 feb. - 1 mar.

ÎN CĂUTAREA SENSULUI

Cartea lui Viktor Frankl descrie un parcurs existențial al omului aflat sub vremuri, care trăiește trauma lagărului și în final descoperă un sens în viața trăită. Tot de la editura Vellant va propunem romanul scriitorului Dan Pleșa Miere neagră, un roman despre libertate și iubire. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 feb. - 23 feb.

CLASSIX FESTIVAL IAȘI | Concert Desire

Cărturești, în parteneriat cu Classix Festival, vă oferă 1 invitație dublă la concertul Classix Desire care va avea loc în Iași pe 25 Februarie 2024 | 19:00 | Cinema Victoria - Sala Unirii | acces de la 18:30. Activează o invitația în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Concertul de gala unde inspiratia pentru dans si natura se intalnesc intr-o explorare a dorintei. Timbralitatea atat dediversa din Classix Desire insumeaza peisajele de fantezie ale Scandinaviei pe de o parte, si pe fuziunea intre Nuevo Tango si muzica traditionala pe de alta parte. Classix Desire este o invitatie la descoperirea diversitatii din jurul nostru, precum si la celebrarea propriilor valori autohtone. Classix Festival 2024.Programul complet al concertelor se va putea consulta accesând www.classixfestival.ro.

12 feb. - 1 mar.

O ZI LA UNIREA SPA IAȘI

Activează o zi de relaxare la Unirea SPA din Iași în schimbul a 1500 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. O zi care stă sub semnul „răsfățul de la SPA”. La Unirea SPA, relaxarea se măsoară în zâmbetele de la piscină, saună sau fitness.

12 feb. - 29 feb.

LUNA PROVOCĂRILOR

Ideile de cadouri sunt mereu binevenite: de data aceasta vă propunem un joc în care implicarea partnerilor poate dura și 30-40 de zile. Challenge Me este potrivit și pentru cuplurile noi, dar și pentru cele care sunt împreună de mai mulți ani. Enjoy! Activează un joc în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 feb. - 1 mar.

DESPRE VOI DOI

The Couples Quiz, un pahar de vin și mult timp petrecut împreună, acestea par a fi ingredientele ideale pentru a vă cunoaște mai bine și mai ales pentru a râde împreună. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.12 feb. - 1 mar.

ÎNTOARCERI DE SITUAȚIE

Celor care au iubit Pacienta Tăcută sau fanilor misterului în pagini care conduc spre elucidarea unei crime, cu răsturnări de situație la tot pasul, autorul Alex Michaelides le dă întâlnire în paginie noii senzații internaționale, romanul Furia. Din pachet nu lipsesc nici ceaiul cu aromă de ciocolată sau sacoșa de pânză neagră. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

12 feb. - 1 mar.

ANTICHITATEA VĂZUTĂ DE ELE

La un ceai cu aromă de ciocolată, vă invităm să cititți Miturile grecești repovestite din perspectivă feminină. Un bun exercițiu de a le cunoaște mai bine pe Atena, Circe, Penelopa și multe altele, care își țes poveștile fantastice la fel ca Arahne, muritoarea care s-a dovedit o țesătoare mai bună decât zeița Atena. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 feb. - 1 mar.

NE VEDEM IERI

Ziele de primăvară se apropie, fie că suntem pregățiți sau nu. Dar cu siguranță sacoșa de pînză pe care scrie Recitesc cărți, refolosesc sacoșa este pregătită pentru a fi purtată prin parcuri alături de cartea Ne vedem ieri, venită de la autoarea romanului Today Tonight Tomorrow și care se anunță a fi o poveste magică și romantică.

Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 feb. - 29 feb.

NĂMEȚII

Ultima lună a iernii calendaristice aduce în prim plan titluri precum Nămeții, o carte despre cum trei oameni obișnuiți se zbat pentru supraviețuire într-o palpitantă atmosferă apocaliptică semnată de autoarea romanului Omul de creta. Interesul pentru carte o face să zboare de pe rafturile din librării. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 feb. - 1 mar.

CÂT MAI DEPARTE

Pachetul include cartea de poezie a Cristinei Alexandrescu, Cât mai departe de tot ce cunosc, o invitație de a ieși din autobiografie și de a te întâlni cu tine și Jes, de Jesica Baciu, primul debut din colecția Vorpal, ambele acompaniate de un ceai de fructe. Activează un pachet în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 feb. - 1 mar.

ȘEDINȚĂ MASAJ UNIREA SPA IAȘI

Activează în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate o ședință de masaj la Unirea Spa din Iași. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Relaxează întreg corpul, eliberează mintea de stres și hidratează pielea cu uleiuri aromatice.

12 feb. - 27 feb.

OPERA NAȚIONALĂ ROM NĂ TIMIȘOARA: ȚARA SUR SULUI

Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate la Țara Surâsului, operetă în două acte. Libretul: Ludwig Herzer, Fritz Löhner. (MIERCURI 28 FEBRUARIE 2024, ORA: 19:00) Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. În „Țara Surâsului”, Lehár continuă seria subiectelor de inspirație orientală, atât de apreciate de creatorii timpului - Mikado (Arthur Sullivan), Iris (Pietro Mascagni), Madame Buterfly și Turandot (Giacomo Puccini) - împărtășind mai ales cu acesta din urmă o adevărată pasiune pentru China, pentru istoria, civilizația și cultura ei. (Puccini a asistat la o reprezentație a „Tunicii galbene” la Viena, în 1923, și i-a trimis lui Lehár schițele primului act din Turandot. La rândul său, Lehár a asistat la premiera postumă a operei prietenului său, cu doi ani înainte de „Țara Surâsului”.)


12 feb. - 28 feb.

OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ CLUJ: BAL MASCAT

Opera Națională Română Cluj te invită la opera Bal mascat. Activează în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate o invitație dublă la spectacolul de miercuri, 28 februarie, ora 18:30 și vei primi prin e-mail detaliile necesare. Capodopera verdiană BAL MASCAT îi ca eroi pe Riccardo, contele de Warwick, bunul și fidelul său prieten Renato și Amelia, soția celui din urmă, prinsă între iubirile celor doi bărbați. Opera impresionează printr-o poveste medievală plină de pasiune și intrigi, în care onoarea și prietenia sunt lucruri sfinte, triunghiurile amoroase sunt cele mai dureroase tabuuri, iar trădarea, cu sau fără mască, se plătește scump.


12 feb. - 1 mar.

CUNOAȘTE-I MAI BINE

„Cine este...?” - un joc cu 80 de întrebări despre cele mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi. Un joc pentru toată familia care vă poate aduce mai aproape într-un mod amuzant și care vă va ajuta să creați amintiri alături de cei dragi. Activează un pachet în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


12 feb. - 26 feb.

TEATRUL GERMAN TIMIȘOARA: LYSISTRATA 3.0

Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte de fidelitate la piesa Lysistrata 3.0, după Aristofan, regia: Niky Wolcz, la Teatrul German din Timișoara, din data de 28 februarie, ora 19:30 Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Aristofan a fost martor la Războiul Peloponezului și a scris piese de teatru despre el. Mai mult, a reușit chiar să scrie o comedie despre el, „Lisistrata”. Este vorba despre bărbații care declanșează războiul și despre femeile din Atena și Sparta care vor să aducă pacea refuzând să facă sex cu soții lor. După câteva încurcături, strategia femeilor e încununată de succes. Niky Wolcz, care a pus în scena acum mai bine de un an „Leonce și Lena” la TGST, nu numai că a redescoperit piesa „Lisistrata” pentru Teatrul German de Stat Timișoara, dar o și regizează. În timp ce un alt magician al teatrului, Helmut Stürmer, face scenografia.

12 feb. - 27 feb.

TEATRUL NAȚIONAL CLUJ: SÂNZIANA ȘI PEPELEA

Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte de fidelitate la piesa Sânziana și Pepelea, [de Vasile Alecsandri, regia: Alexandru Dabija], la Teatrul Național din Cluj din data de 29 februarie, ora 19:00. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. „Sânziana şi Pepelea” este o montare jucăușă, plină de umor, a textului clasic scris de Vasile Alecsandri, situațiile fiind regândite și personajele reinventate, aşa cum spune regizorul Alexandru Dabija, „după mintea noastră de acum”. Presărat cu cântece compuse de Ada Milea, ținta spectacolului este în primul rând să binedispună.

12 feb. - 28 feb.

REACTORUL DE CREAȚIE ȘI EXPERIMENT: Partea 2. Puterea

Reactorul de Creație și Experiment Cluj te invită la spectacolul Partea 2. Puterea. Activează în schimbul a 700 de puncte de fidelitate o invitație dublă la spectacolul de miercuri, 28 februarie, ora 20 și vei primi prin e-mail detaliile necesare. Spectacolul Partea 2. Puterea sondează tema puterii, precum și raporturile cu străinii/alteritatea prin explorarea limbajelor artistice a două discipline – teatru și film.


13 feb. - 1 apr.

ABONAMENT AUDIOTRIBE AUDIOBOOKS

Încearcă magia cărților audio. Oriunde ești, ai mii de cărți la un play distanță care să îți țină companie. Ia-le cu tine în trafic, la sală, în timp ce alergi, gătești sau faci curat. Transformă timpii morți în experiențe relaxante sau în momente de învățare. Începe cu un cont pe www.AudioTribe.ro. Activeaza beneficiul în schimbul a 500 de puncte, introdu codul primit în contul tău AudioTribe.ro, activează abonamentul UNLIMITED LUNAR și ai acces nelimitat și gratuit timp de o lună la audiobook-urile și eBook-urile din catalogul Unlimited. Recomandarea noastră: Dune în lectura lui Andi Vasluianu sau Tu ești muntele, în lectura Marcelei Motoc.

12 feb. - 27 feb.

CINEMA ARTA CLUJ: Sense and Sensibility

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Sense and Sensibility (marți, 27 februarie, ora 20) de la Cinema ARTA din Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Emma Thompson, Alan Rickman, Kate Winslet și Hugh Grant joacă în această comedie romantică, fascinantă, care a obținut Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin. Inspirat din romanul clasic al lui Jane Austen, filmul spune povestea surorilor Dashwood, sensibila Elinor (Thompson) și pasionata Marianne (Winslet), în timp ce navighează relații romantice complicate și provocări cauzate de pierderea bruscă a averii familiei.


12 feb. - 25 feb.

CINEMA ARTA CLUJ: Ratatouille

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Ratatouille (duminică, 25 februarie, ora 16) de la Cinema ARTA din Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

6 feb. - 4 mar.

AUTOAREA LUNII: COLLEEN HOOVER | 20% reducere

Dacă te-a cucerit deja cu Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii, Dintotdeauna tu sau It Ends With Us, acum ai ocazia să îți completezi colecția Colleen Hoover. Luna aceasta titlurile autoarei în limba română și engleză sunt la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești.

23 ian. - 29 feb.

SELECȚIE DE CĂRȚI ÎN LIMBA ROMÂNĂ | până la 40% reducere

În librăriile Cărturești ninge cu reduceri! În perioada 23 ianuarie - 29 februarie vă invităm să descoperiți o selecție de cărți în limba română cu până la 40% reducere, cu Buletinul de Cărturești.

6 feb. - 4 mar.

LECTURI ȘI ACCESORII PENTRU TIMP LIBER | 20% reducere

În februarie, luna iubirii, Buletinul de Cărturești îți vine în ajutor cu o reducere de 20% la o selecție de titluri și accesorii care să topească inimile dragi.

14 feb. - 1 mar.

DESTINY PARK | 10% reducere

Vino cu cardul Buletin de Cărturești (fizic sau virtual) la Destiny Park și ai 10% reducere la biletele Standard si All day, în orice zi a săptămânii. Dacă faci achiziția online, tot ce trebuie să faci este sa introduci codul CARTURESTI10DESTINY. Parcul tematic este primul parc de edutainment (învățare prin joacă) din România si are la bază 43 de experiențe de role play din variate domenii.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.