5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Codruța Cernea x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă platoul din ceramică realizat de Codruța Cernea în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Lea Rasovszky x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Lea Rasovszky în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 18 sept.

Invitații la Design Thinking Forum, Conference Day

Mergi cu Buletinul de Cărturești la cea de-a treia editie Design Thinking Forum 2019. Activează o invitație single 'Design Thinkers Track, #Conference Day, 19 septembrie' în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Cinci voci influente la nivel mondial vin la Design Thinking Forum 2019: Jeanne Liedtka, autoarea "Design for Growth" si considerata drept unul dintre cei mai influenti ganditori contemporani in materie de business la nivel mondial, Adam Radziszewski, Director de Inovatie la Oracle US, Kai Frithjof Brand Jacobsen, Director al Departamentului de Peace Operations / Patrir, Lars Lin Villebaek, Chief Delivery Officer la OpenExO si fondatorul Educatefor.Life si Luca Martini, Head of Advisory, South East Europe, din cadrul PwC sunt speakerii straini invitati pe 19 septembrie sa prezinte mediului de business cele mai interesante perspective asupra conceptului de Design Thinking. Lor li se vor alatura speakeri locali cu un parcurs remarcabil: Nansi Lungu, Behavioral Analyst la BitDefender, Diana Stafie, Future Strategist & Partner la futureStation si Magda Ropotan, Innovation Coach & Partner la Design Thinking Society, cofondatorul Design Thinking Forum. In ultima decada, procesul de Design Thinking a devenit echivalent cu inovatia, performanta si creativitatea aplicata. In Romania, Design Thinking Forum il abordeaza intr-o cheie profesionala, reunind, la fiecare dintre evenimentele sale, experti de top, sute de participanti interesati si o suita de companii vizonare.

1 aug. - 1 sept.

101 cărți de citit într-o vară | 20% reducere

Sperăm că înaintezi în vară cot la cot cu autorii tăi preferați din selecția noastră specială: Agatha Christie, John Grisham, John Le Carre, Elena Ferrante, Haruki Murakami, Kurt Vonnegut, Alain de Botton, Andrei Pleșu sau Răzvan Exarhu. Noi continuăm în august promoția cu reducere de 20%, tu continuă să dai pagina!

1 aug. - 1 sept.

Cărțile BAROQUE BOOKS & ARTS | -20%

Cele mai rafinate și spumoase titluri din vacanță sunt ale tale dacă alegi promoția de vară Baroque Books & Arts. Bucură-te de reducerea de 20% la cărți precum Creierul feircit, Ikigai sau sensul vieții, Arta rafinamentului sau Toți suntem ciudați.

1 aug. - 1 sept.

Colecția carte pentru toți | Litera | 2+1

Clasici ai literaturii, dar și titluri de istorie, politică și dezvoltare personală te așteaptă în librărie pe raftul Litera | Carte pentru toți, gata să se mute în biblioteca ta în formulă de trio. Printre preferatele noastre pentru vacanță: Pânza de păianjen, O istorie alternativă a secolului XX sau De ce eșuează națiunile.


1 aug. - 1 sept.

Humanitas: Seria de autori români contemporani | 2+1

Cum arată visul unei vacanțe de vară? Autori români contemporani în promoția 2+1 Humanitas! Seriile de autor Mircea Cărtărescu, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu și Horia Roman Patapievici își așteaptă la raft cititorii cu Buletin de Cărturești.


1 aug. - 1 sept.

Titlurile vedetă | -30%

Puse una peste alta, cărțile vedetă din august te poartă printr-un mozaic de subiecte: inteligență artificială, emoții, apocalipsa, dragoste la prima vedere,condiția femeii în lumea musulmană, călătorii în Asia și ️povești contemporane din toată România. Titluri alese pe sprânceană + reduceri pe măsură!


1 aug. - 1 sept.

All you can read | 30% reducere

So little time, so many books! În august, bucură-te de zeci de titluri în limba engleză care te vor ține cu sufletul la gură, îți vor deschide orizonturile și te vor delecta cu povești & imagini de neuitat.

1 aug. - 1 sept.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă

E vară și timpul se scurge mai lent, poate că toată lumea a plecat în vacanță și tu ești încă pe poziții. Un motiv perfect să te răsplătești cu un mic răsfăț din librărie: un ice tea, un pahar plutitor pentru vin, o lampă Night Dream pentru cititori.

1 aug. - 1 sept.

Accesorii pentru nunțile de vară | -10%

În mijlocul sezonului de nunți și în pană de inspirație? Ia cu tine la cumpărături Buletinul de Cărturești și alege din selecția de cadouri pregătite în librărie: albume foto elegante sau multicolore, pahare și căni pentru ea & el, cărți de oaspeți, felicitări și multe alte idei salvatoare pentru ziua cea mare.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.