4 apr. - 1 mai

Citești cartea Ready Player One și mergi la film cu Buletinul de Cărturești!

Punctele strânse în librărie cu Buletinul de Cărturești îți aduc o carte și o invitație dublă la filmul Ready Player One, în regia lui Steven Spielberg. Trăiește experiența unei realități virtuale care omagiază cultura pop a anilor 80! Avem 10 cărți și 10 invitații duble la proiecțiile de la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City București. Revendică-ți invitația & cartea ecranizată cu 500 de puncte din contul tău în aplicația Buletin de Cărturești. Vei primi detaliile prin e-mail în maxim 24h.

4 apr. - 26 apr.

Incursiune în universul parfumurilor cu Artizanii Olfactivi

Joi, 26 aprilie, de la ora 18:30, Buletinul de Cărturești te poate duce într-o incursiune în universul parfumurilor alături de Artizanii Olfactivi. Descoperă cum a luat naștere parfumul, care sunt ingredientele cel mai des folosite în compoziția parfumurilor și apoi experimentează, testează și descifrează nenumărate compoziții olfactive în Ceainăria Cărturești Verona. Revendică-ți invitația dublă cu 300 de puncte din contul tău. Vei primi detaliile prin e-mail în maxim 24h.

4 apr. - 27 apr.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii! (Nino în România)

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul de balet Cu Nino în România de sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 10:00. Activează-ți oferta în schimbul a 200 de puncte acumulate. Vei primi detaliile prin e-mail în maxim 24h.

20 apr. - 24 apr.

Mergi la spectacol cu Buletinul de Cărturești în Brașov

Avem 2 invitații duble la spectacolul de pantomimă comică "DIRIJORUL" de miercuri, 25 aprilie, ora 19:00, de la Centrul Cultural Reduta, Brașov. Intră în aplicația mobilă Buletin de Cărturești și revendică-ți invitația în schimbul a 150 de puncte acumulate. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Distracție plăcută!

1 apr. - 1 mai

Produsele vedetă în aprilie | reduceri de până la 50%

În așteptarea sărbătorilor de Paști, am pregătit la raft o selecție de cărți pentru minte și suflet: minunat ilustrata O biblie, de Philippe Lechermeier, Evanghelia pe scurt, de Lev Tolstoi, cartea despre care Wittgenstein spunea că i-a salvat viața, Bizanț, de Jonathan Harris, o revizitare a unei lumi pierdute, Murind când vine primăvara, o poveste anti-război de Ralf Rothmann, și bestseller-urile 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara, Frumusețea pierdută a vieții, de Andrei Pleșu, sau Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Adăugăm aici clasicele carnete Moleskine cu copertă neagră, dar și păpușile pentru deget Peter Rabbit și alte jucării de pe lista de cadouri pentru iepuraș. Descoperă lista completă de produse vedetă în librării!

1 apr. - 1 mai

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 30% reducere

Pe lângă soarele de aprilie găsești în librărie și alte ocazii aducătoare de zâmbete: cărți cu stickere Charlie and the Chocolate Factory, seturi Lego Chain Reactions, lămpi de noapte și alte lucruri simpatice pentru cei mici, iar pentru cei mari: căni de voiaj, mini-ceasuri de alarmă, pixuri pentru touchscreen sau căni cu mesaje.

1 apr. - 1 mai

Colecția de autor Mircea Cărtărescu | 2+1 cadou

De la Nostalgia și Orbitor până la Solenoid, cărțile lui Mircea Cărtărescu se pregătesc să plece de la raft în format de trio. Bucură-te de unele dintre cele mai frumoase titluri din literatura română contemporană!

1 apr. - 1 mai

Cărțile Vellant | 20% reducere

Cărți frumoase și curajoase, care să îți arate lumea într-o lumină nouă? Buletinul de Cărturești ți le aduce cu reducere de 20% luna asta.

1 apr. - 1 mai

Cărțile Storia pentru copii & adolescenți | 2+1 cadou

Buletinul de Cărturești aduce luna asta cărți care îi țin cu sufletul la gură și pe copiii năzdrăvani și pe adolescenții mofturoși. Caută selecția specială în librărie!

1 apr. - 1 mai

Istorie & memorii: cărți alese | 20% reducere

Dacă te captivează viețile celor care au schimbat lumea sau citești neobosit despre cum s-a scris istoria omenirii, selecția de carte din aprilie te va ține la raft un timp. Ai de ales între Nikola Tesla, Winston Churchill, Salvador Dali, Oliver Sacks și mulți alții.

1 apr. - 1 mai

Cărți bune de mâncat | 20% reducere

Dacă întrebarea “Ce gătesc mâine?” (+ varianta ei de acum: “Ce gătesc de Paști?”) te-a prins în pană de inspirație, nu uita că ai un ajutor în librărie. Avem un meniu de cărți pentru toate gusturile: despre bucate tradiţionale şi cine elaborate, cu sfaturi pentru gătit sănătos sau pentru alegerea vinului potrivit, cu reţete pentru vegetarieni, gospodine grăbite sau bucătari experimentaţi.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.