4 feb. - 20 feb.

Concert Alternosfera

Alternosfera își lansează un nou album în cadrul unui concert dublu pe 22 și 23 februarie la Arenele Romane din București. Avem două invitații duble la concertul de vineri, 22 februarie, ora 20:00. Activează o invitație în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 26 feb.

Concert Lucia în Expirat

Avem două invitații duble la concertul Lucia de miercuri, 27 februarie, de la ora 21:00, din Expirat - Halele Carol. Activează o invitație în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Povestea Luciei a început în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea, strângând peste un milion de vizualizări în doar cateva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live avand loc la ediția din 2012 a Summer Well. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului ei stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu.

1 feb. - 22 feb.

Workshop Artizanii Olfactivi: Parfumierii și creațiile lor

Luni, 25 februarie, de la ora 18:45, Buletinul de Cărturești te poate duce într-o incursiune în universul parfumurilor alături de Artizanii Olfactivi. Descoperă istoria parfumului și pe creatorii de parfumuri care au avut un impact major la nivel mondial, apoi experimentează, testează și descifrează nenumărate compoziții olfactive în Cărturești Verona. Activează o invitație în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 26 feb.

Concert Balthazar @Control

După ce au trecut separat prin Control, Maarten Devoldere (Warhaus) și Jinte B. Deprez (J. Bernardt) revin împreună, pe 26 și 27 februarie, cu proiectul lor principal, Balthazar. Avem o invitație dublă la concertul de miercuri, 27 februarie, ora 21:00. Activează invitația în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 19 feb.

Concert Orchestra Simfonică București: Cinemusica

Intră în lumea fascinantă a muzicii miercuri, 20 februarie, cu o seară de muzică de film interpretată de Orchestra Simfonică București. Concertul va avea loc la CinemaPRO, începând cu ora 19:00. Cu această ocazie, atmosfera muzicii de film te va încânta cu melodii celebre din coloane sonore de filme de dragoste și fantezie. Orchestra Simfonică București și dirijorul Andrei Tudor vă oferă șansa să asculați doi interpreți români de succes: Linda Teodosiu – voce și Flavius Teodosiu – saxofon. Activează una dintre cele două invitații duble disponibile în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 18 feb.

Concert Tiny Fingers @Control

Post-rock + electro + jazz = ce-ți place ție? Avem două invitații duble la concertul din Control al grupului israelian Tiny Fingers în cadrul Jazz Nouveau de luni, 18 februarie, de la 20:00. Activează o invitație în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 1 mar.

VINIL AUDIOBOOK: UN TRANDAFIR PENTRU EMILY

Avem o surpriză pentru cititorii ascultători: "Un trandafir pentru Emily", vinil audiobook după volumul omonim de William Faulkner, din colecția AudioART. Activează oferta în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.

4 feb. - 28 feb.

Cu Buletinul de Cărturești la Muzeul Simțurilor

Avem o invitație dublă la Museum of Senses, valabilă toată luna februarie, în programul de funcționare al muzeului. Activează invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Museum of Senses presupune o călătorie în care îți vei trezi simțurile, descoperind din ce în ce mai mult. Ești invitat într-o călătorie, într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice, într-un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodată enigmatic, nefiresc și deopotrivă rațional.

4 feb. - 21 feb.

Buletinul de Cărturești - Cantata Cafelei

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Cantata Cafelei” de duminică, 24 februarie, ora 10:00, de la Sala Mozart. Activează o invitație în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +3 ani.

1 feb. - 22 feb.

​DON QUIJOTE | ROYAL BALLET

Don Quijote este un spectacol vesel de balet despre întâmplările personajului din La Mancha, alături de fidelul său scutier Sancho Panza. Avem patru invitații duble la proiecția de duminică, 24 februarie, ora 16:00, de la Happy Cinema. Activează invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 20 feb.

Invitație la film: Caisă [premieră]

Caisă, documentarul semnat Alexandru Mavrodineanu, câștigător al premiului Astra Film Festival pentru cel mai bun film din Competiția România, ajunge în cinematografe începând cu data de 1 martie 2019. Film tuburător, care prezintă o realitate crudă, balcanică pe alocuri, Caisă reflectă ideea că în box, nu toate luptele se dau în ring. Poveste emblematică pentru lumea în care trăim, acesta vorbește despre perseverență și despre supraviețuirea celui mai puternic într-un mediu incapabil să te sprijine cu adevărat. Activează o invitație dublă la premiera din 21 februarie, ora 19:00, de la cinema PRO în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 23 feb.

Invitație la teatru: Rândul 3, aproape de margine

Plecând de la persoane și întâmplări reale, spectacolul imaginează o serie de povești personale ale membrilor comunității gay din România, pe parcursul a o sută de ani. Folosind memoria spațiului unui cinematograf, personajele se succed ca fantome întipărite în scaunele de pluș, dramele lor amestecându-se cu dramele de pe ecran, în timp ce afară se desfășoară „marea istorie”. Activeaza o invitatie dubla la spectacolul Rândul 3, aproape de margine din 24 februrie (ora 19:00) în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate.

1 feb. - 24 feb.

„Breaking the Waves” la Teatrul Maghiar din Cluj

Bess, o femeie naivă și foarte credincioasă, ar trebui să-L iubească mai presus de toate pe Dumnezeu. Ea are însă curajul de a-l iubi profund pe Jan, un străin, cu care se căsătoreşte. După ce acesta suferă un accident îngrozitor, Bess încearcă totul pentru a-i salva viața. Activeaza o invitatie dubla la spectacolul Breaking the Waves din 25 februarie (ora 20:00) la Teatrul Maghiar din Cluj în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 18 feb.

"12 oameni furioși" la Teatrul Național Cluj

Doisprezece oameni sunt încuiați într-o încăpere pentru a decide soarta unui alt om, judecat pentru patricid. Toate dovezile îl incriminează. Votul celor doisprezece jurați, privind vinovăția sau nevinovăția lui, trebuie să fie unanim. Oare pot cei 12 să privească obiectiv acest caz? Oare toate faptele prezentate la proces s-au petrecut întocmai? Activează o invitație dublă la spectacolul 12 Oameni furioși din 19 februarie (ora 19:00) la Teatrul Național din Cluj-Napoca în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


1 feb. - 28 feb.

Invitații la Cinema Victoria în Cluj

Cu o istorie de peste 100 de ani, Cinema Victoria din centrul Clujului face parte din rețeaua EUROPACINEMAS și are un program bazat pe producții europene de artă, filme clasice românești și internaționale, independente, experimentale. Cu Buletinul de Cărturești poți activa lunar, în schimbul a 300 de puncte din contul de fidelitate, un set de 4 invitații duble săptămânale la oricare film din programul normal al cinematografului.

Invitațiile nu sunt valabile și la proiecțiile din festivalurile găzduite de Cinema Victoria. Cele 4 invitații duble pot fi folosite doar o data pe săptămână (o proiecție pe săptămână, timp de 4 săptămâni la rând. Neutilizarea invitației într-una sau mai multe săptămâni din cele patru disponibile nu poate fi compensată prin participarea la proiecții din alte săptămâni).

1 feb. - 1 mar.

Cărțile Curtea Veche | 2+1

Singurul triunghi amoros de care ai nevoie în luna februarie îți este adus de Buletinul de Cărturești și editura Curtea Veche. Titluri precum Începe cu ce nu-ți place, de Brian Tracy, Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman, sau Focus, de Daniel Goleman, sunt gata să fie luate acasă în formulă de trio.

1 feb. - 28 feb.

​În Dar de Dragobete | 20% reducere

Valentin sau Dragobete? Indiferent de partea cui ești într-ale protectorilor iubirii, Buletinul de Cărturești îți vine în ajutor cu o reducere de 20% la o selecție de titluri care să topească inimile dragi. Poveste despre dragoste și întuneric, de Amos Oz sau Cele patruzeci de legi ale iubirii, de Elif Shafak, pot deveni adevărate declarații de dragoste.


1 feb. - 1 mar.

​Cartea din spatele filmului | 20% reducere

În așteptarea celei mai faimoase gale de premiere din lumea filmului, Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o reducere de 20% la 50 de titluri ale căror povești au inspirat unele dintre cele mai de succes filme și seriale: Prietena mea genială, de Elena Ferrante, Vânătorii de Zmeie, de Khaled Hosseini, sau Fata din tren, de Paula Hawkins.

1 feb. - 1 mar.

​Moleskine Limited Collection | până la 40% reducere

Fie că ești fan Harry Potter, Rolling Stones sau un împătimit al denimului, agendele și accesoriile în ediție limitată de la Moleskine au reducere de până la 40% în februarie cu Buletinul de Cărturești.


1 feb. - 1 mar.

​Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reduceri între 20% și 25%

Buletinul de Cărturești îți aduce puțină culoare în zilele mohorâte de iarnă cu ajutorul unor accesorii vesele ca agenda Legami Today I choose hapiness, setul de 6 pahare - Boogie, de la Rice by Rice, sau cana-pisică cu urechi și linguriță de la Derrière la porte.


1 feb. - 1 mar.

Cărți în limba engleză | până la 20% reducere

Cine citește în limba engleză are ce alege din selecția specială din februarie: de la clasici precum Dostoievski, Edgar Alan Poe sau Faulkner, la SF-uri inspirate din jocuri ca Minecraft Stem Challenge sau Assasin Creed, până la cărți despre tehnologie și impactul ei asupra societății. Read on!

1 feb. - 1 mar.

Produse vedetă în februarie | 30% reducere

După prima lună de probă din an, începem februarie în forță cu o reducere de 30% la:

Singurul om, de Andrew Gross

Refugiații, de Viet Thanh Nguyen

Hippie, de Paulo Coelho


Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.