5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

5 aug. - 1 dec.

Obiect din ceramică realizat de Lea Rasovszky x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Lea Rasovszky în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

1 mai - 1 ian.

Ședință de biblioterapie cu Alexandra Rusu

Tu ești o personalitate unică - la fel ar trebui să fie și lista ta de lectură. Dacă vrei să citești ghidat, pe temele care te precupă cel mai tare, dacă vrei să ai discuții relevante despre cărțile citite, ca să mergi apoi mai departe în căutările tale concrete, încearcă biblioterapia. Ghidul nostru, Alexandra Rusu, editoare și scriitoare, va găsi cel mai scurt drum dintre tine și cărțile care îți pot genera sensuri noi. Activează o ședință de biblioterapie în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile pe e-mail.

Ședințele au loc de luni până vineri, dimineața sau după-amiaza, și sâmbătă până în ora 12. O ședință durează între 1 oră și 1 oră și 20 de minute. Ședințele vor avea loc la Cărturești Verona, cu excepția situațiilor speciale care nu permit deplasarea.

Află mai multe despre acest serviciu aici.

4 oct. - 31 oct.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 31 oct.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinata distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 26 oct.

Invitații la Spectacolul Angajat la doi patroni, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Spectacolul Angajat la doi patroni, de duminică, 27 octombrie, ora 18:30 de la Teatrul Mic - Sala Atelier. Activează o invitație dublă, în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Spectacolul „Angajat la doi patroni” este genul de comedie energică, cu surprize și delicioasă, la propriu, nu doar la figurat, ce urmărește parcursul situațiilor amuzante și întortocheate create de Francis în timp ce va încerca să-și mulțumească cei doi angajatori. Va reuși oare șmecherul și mereu înfometatul slujitor să nu fie prins cu minciunile și mai ales să nu-i fie descoperite toate greșelile? Aceasta-i întrebarea la care publicul spectator va fi invitat să răspundă și, chiar să participe.

4 oct. - 28 oct.

Invitații la spectacolul Rendez-vous pe Lună, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Rendez-vous pe Lună, de marți, 29 octombrie, ora 19:00 de la Teatrul Mic - Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie. Activează o invitație dublă, în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Ce nu ar face un bărbat pentru a intra în grațiile unei femei frumoase? Vasili Bogdanov aranjează o petrecere surpriză chiar pe Lună. Nu mai contează că Luna este de mucava, invitatele – plătite, iar sărbătoritul – Alexander Trauberg – un academician care circulă cu bicicleta, căci nu are bani de mașină. Visele, rămân vise. Nici cei 30 de ani trecuți și nici brutala realitate nu îi pot face să renunțe la năluciri, iluzii, deznădejdi. Va mai fi oare cineva cu picioarele pe Pământ la sfârșitul acestei aniversări a iubirii pierdute și regăsite? Haideți să ne îmbarcăm pe scena Teatrului Mic pentru zborul visat pe Lună!

4 oct. - 26 oct.

Invitații la Spectacolul Carnavalul Animalelor, Opera Comica pentru Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Carnavalul Animalelor, de duminică, 27 octombrie, ora 10:00, de la Opera Comica pentru Copii, Salonul Mozart. Activează o invitație triplă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Carnavalul animalelor este o suită muzicală, plină de umor, formată din paisprezece părți, compusă de romanticul francez Camille Saint-Saëns. „Carnavalul animalelor” a devenit cea mai cunoscută lucrare a lui Saint-Saëns, cântată originar de 11 instrumente. Lucrarea este foarte populară în rândul profesorilor de muzică și a copiilor.

4 oct. - 25 oct.

Invitații la spectacolul În față la O 12, Unteatru de Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul În față la O 12, de sâmbătă, 26 octombrie, ora 11.00, de la Unteatru. Activează o invitație triplă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Unteatru de Copii prezintă spectacolul În față la O 12 recomandat copiilor cu vârsta de peste 10 ani, dar și și adulților, în special celor care și-au petrecut copilăria în anii ’90, în fața blocului.

Patru copii își petrec vacanța de vară în fața blocului O 12, pe una din străzile unui cartier din București. Zi după zi, cei patru ies afară, la joacă. Anca, Maria, Alex și Dragoș inventează și reinventează jocurile copilăriei anilor ’90: De-a v-ați ascunselea, Mațele Încurcate, Flori, Fete, Filme și Băieți, Elasticul, Frunza, 1, 2, 3 la Perete Stai, Cornete, Țomapant, Țările și câte și mai câte. 3 luni de vară în care povestea prieteniei lor ia forma jocului pe care decid să îl joace.

4 oct. - 26 oct.

Invitații la spectacolul Micul Prinț, Unteatru de Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Micul Prinț, de duminică, 27 octombrie, ora 11.00, de la Unteatru. Activează o invitație triplă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Unteatru de Copii prezintă spectacolul Micul Prinț, recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani.

O co-productie Lightwave Theatre Company si unteatru parte a proiectului Unteatru de Copii. Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol după cea mai frumoasă carte a copilăriei, scrisă de Antoine de Saint-Exupery, destinat atât copiilor, cât și adulților. "Tu, pentru mine, ești un băiețel, la fel ca toti ceilalți băieței. Eu, pentru tine, sunt o vulpe, asemenea tuturor vulpilor, dar, dacă tu mă îmblânzești, eu nu o să mai fiu ca celelalte vulpi, și tu nu vei mai fi ca toți ceilalți băieței. Eu voi fi pentru tine fără seamăn în lume, tu vei fi pentru mine fără seamăn în lume."

4 oct. - 26 oct.

Invitații la spectacolul de teatru Păzea că vine Apocalipsa​, Teatrul InDArt

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul de teatru Păzea că vine Apocalipsa, de duminică, 27 octombrie, ora 20:00 de la Teatrul InDArt. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Păzea că vine Apocalipsa este o comedie despre oameni, așa cum se arată ei când se apropie Sfârșitul Lumii: cu temeri și regrete, dorințe și speranțe, o comedie savuroasǎ despre veşnicele cusururi şi slǎbiciuni omeneşti.


4 oct. - 31 oct.

Invitații la concertul de deschidere - DA, DAAA!!! festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul de deschidere - DA, DAAA!!! din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 1 noiembrie, ora 19.00, la Palatul Cotroceni. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 1 nov.

Invitații la concertul Codes, Numbers and Letters, festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Codes, Numbers and Letters din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 2 noiembrie, ora 19.00, la Palatul Cercului Militar, Sala de Marmura. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 2 nov.

Invitații la concertul Fuchsiada - Strange destiny of Mr. Fuchs, The Pianist, festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Fuchsiada - Strange destiny of Mr. Fuchs, The Pianist din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 3 noiembrie, ora 11:00, la MARe/Muzeul de Artă Recentă. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 4 nov.

Invitații la concertul fffffffFFFFFForte, festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul fffffffFFFFFForte din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 5 noiembrie, ora 19.30, la Sala Radio. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 7 nov.

Invitații la concertul Fantastic Prayers, festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Fantastic Prayers din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 8 noiembrie, ora 19.30, la Muzeul Național de Artă al României - Sala Auditorium. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 8 nov.

Invitații la concertul DaDaTANGO, festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul DaDaTANGO din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 9 noiembrie, ora 19.00, la Palatul Bragadiru. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 8 nov.

Invitații la concertul Russian Soiree, festivalul SoNoRo

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Russian Soiree din cadrul Festivalului SoNoRo XIV, pe data de 10 noiembrie, ora 19.00, la Ateneul Român. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 oct. - 28 oct.

Invitații la spectacolul „LULU”, Teatrul Maghiar Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la piesa de teatru „Lulu”, de miercuri, 30 octombrie, ora 19:00, prezentată de Teatrul Maghiar din Cluj în varianta sa originală. Un spectacol la fel de palpitant ca un roman polițist, de un erotism scandalos, centrat în jurul unei femei, Lulu reprezintă o umoristică punere în scenă a celor mai întunecate profunzimi ale ființei umane.

Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


4 oct. - 22 oct.

Invitații la spectacolul Boyz And Girlz, Reactor de Creație și Experiment Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul „Boyz And Girlz”, de joi, 24 octombrie, ora 20:00, de la Reactor de Creație și Experiment Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Boyz and girls este un spectacol de teatru social care explorează consecințele tragice ale valorilor patriarhale în viețile adolescenților. Acesta spune povestea unor adolescenți care încearcă să-și găsească locul într-o lume în care identitatea de gen este impusă și în care nu primesc consiliere cu privire la consimțământ, relații, sexualitate și sănătate mentală. Spectacolul explorează reacțiile pe care le au oamenii atunci când se întâmplă un abuz, chestionează problema responsabilității colective și încearcă să arate importanța comunicării între părinți, copii și profesori, precum și necesitatea educației sexuale în România.

4 oct. - 31 oct.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu aprilie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 oct. - 1 nov.

Colecția Humanitas Istorie și titlurile autorilor Lucian Boia și Neagu Djuvara | 20% reducere

Dacă citești neobosit despre cum s-a scris istoria omenirii, selecția de carte din octombrie te va ține la raft un timp. Ai de ales între O istorie a lumii moderne 1920–2000, de Paul Johnson, O scurtă istorie ilustrată a românilor, de Neagu Djuvara, Jocul cu trecutul. Istoria între adevăr și ficțiune, de Lucian Boia și multe alte titluri.

1 oct. - 1 nov.

Selecție de titluri de Istorie | 20% reducere

Dacă te-ai săturat de ficțiune și îți dorești personaje reale în lectura ta, luna aceasta găsești în librării o selecție de titluri de istorie din care îți va fi greu să alegi. Pentru a te decide mai ușor începem cu trei recomandări: Titani ai istoriei – Giganții care ne-au modelat lumea, de Simon Sebag Montefiore, Cea mai frumoasa poveste - Câteva adevăruri simple despre istoria românilor, de Adrian Cioroianu, Discursuri care au schimbat lumea, de Simon Sebag Montefiore.

1 oct. - 1 nov.

O carte cadou de la editura Publica: “Cei mai buni”, de Matthew Syed

În octombrie, orice achiziție din colecția de titluri de la editura Publica este răsplătită cu un cadou: cartea Cei mai buni, de Matthew Syed. Trebuie doar să ai la tine Buletinul de Cărturești.

1 oct. - 1 nov.

Titluri vedetă | 30% reducere

Cărțile vedetă ale lunii octombrie strâng într-un raft unele dintre cele mai interesante personaje literare: dragonii din Westeros a lui R.R. Martin, Eleanor Vance, adolescenta din “Casa Bântuită”, Martha Gellhorn, muza și soția din „Hemingway și cu mine”.

1 oct. - 1 nov.

All you can read | până la 30% reducere

În mijloc de toamnă am strâns la raft zeci de titluri în limba engleză care să te facă să uiți de vremea de afară. Citește despre aventurile lui Sherlock Holmes, despre cele mai interesante personaje din mitologie sau despre cele mai importante opere literare scris până în prezent.

1 oct. - 1 nov.

Până la 30% reducere la o selecție de accesorii

Odată cu garderoba este timpul să trecem și la băuturile calde de toamnă. Buletinul de Cărturești îți face tranziția mai ușoară cu cănile de ceai cu capac și infuzor de la Jewel Japan.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.