2 apr. - 26 apr.

Concertul Avishai Cohen, Cinema PRO

Cu noul material discografic “Cross My Palm With Silver”, trompetistul Avishai Cohen prezintă publicului o nouă colecție de piese care pune în evidență excepționalul său quartet. Avem o invitație dublă la concertul de vineri, 26 aprilie, ora 20:00, de la Cinema PRO. Activează invitația în schimbul a 1300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

3 apr. - 25 apr.

Concertul Omul cu Șobolani la Expirat

Mergi cu Buletin de Cărturești la concertul Omul cu Șobolani, de joi, 25 aprilie, ora 21:00, de la Expirat, Halele Carol. Activează o invitație dublă în schimbul a 1300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


3 apr. - 1 mai

Coffee & Snack la Mom o'clock

Mom o'clock este prima cafenea din București dedicată mamelor, cu logistica necesară pentru a savura o cafea în tihnă alături de copii. Avem o invitație dublă la Coffee & Snack (cafea/alte specialități cu cafea + un snack on the house) . Activează invitația pentru două persoane în schimbul a 1300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

3 apr. - 24 apr.

Concertul The Amsterdams la Club Control

Avem o invitație dublă la concertul The Amsterdams, de miercuri, 24 aprilie, ora 21:00, de la club Control. Activează invitația în schimbul a 1300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. The Amsterdams sunt un grup indie rock/ alternative înființat la București în 2005. Cu influențe din scena alternativă britanică, trupa și-a stabilit rapid un renume printre ascultătorii de gen, sound-ul lor lejer și inovator fiind primit cu entuziasm.

3 apr. - 1 mai

Audiobook pe vinil - Gotland de Mariusz Szczygiel

În premieră pe piața de carte din România, audioART, lansează o serie de audiobook-uri pe vinil, lansând zece titluri, printre care și Gottland de Mariusz Szczygieł. În luna aprilie avem un vinil "Gottland", în lectura lui Șerban Pavlu, pe care îl poți achiziționa cu Buletinul de Cărturești. Activează oferta în schimbul a 1200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.2 apr. - 23 apr.

Documentarul Dali - în căutarea nemuririi la Grand Cinema

Documentarul Dali - în cautarea nemuririi, propune o călătorie exhaustivă prin viața și opera lui Salvador Dalí, dar și a Galei, muza și colaboratoarea sa. Avem o invitație dublă la proiecția de marți, 23 aprilie, ora 20:00, de la Grand Cinema & More. Activează invitația în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

2 apr. - 23 apr.

Spectacolul Lumina Divină în baletele rusești, Orchestra Simfonică București

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Lumina Divină în baletele rusești, din data de 23 aprilie, ora 19:00, de la Cinema PRO, în cadrul căreia Orchestra Simfonică București și dirijorul Florin Totan vor interpreta selecțiuni din Lacul Lebedelor, Frumoasa din Pădurea Adormită, Evgheni Oneghin, Spărgătorul de Nuci, Spartacus și Gayaneh. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


12 apr. - 1 mai

Vizită la Muzeul Național de Artă Contemporană

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu vineri, 19 aprilie 2019, ora 19:00, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

2 apr. - 23 apr.

Spectacolul Procesul de la Teatrul Național Cluj

„Procesul lui Kafka este asemenea unui vis. În ciuda imaginii sumbre cu care tindem să îl asociem, Kafka a fost un visător, iar operele lui poartă în sine aceeaşi substanţă a visului, de la structură până la stranietatea imaginilor, sunetelor, ideilor şi emoţiilor pe care le vehiculează. Scrierile sale imită până la ridicol nebunia irațională și înspăimântătoare a acestui univers nocturn în mişcare pe care îl numim vis.” (Mihaela Panainte) Avem o invitație dublă la spectacolul Procesul de marți, 23 aprilie, ora 19:00, de la Teatrul Național Cluj. Activează invitația în schimbul a 300 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra in posesia biletului.

3 apr. - 25 apr.

Concertul Iisus pe Muntele Măslinilor, Orchesta Filarmonică Transilvania

Singurul oratoriu din creaţia lui Ludwig van Beethoven, Iisus pe Muntele Măslinilor, va fi interpretat în Săptămâna Mare a Paştelui Ortodox de Corul şi Orchestra Filarmonicii „Transilvania”, dirijate de József Horváth. Avem o invitație dublă la acest eveniment special de joi, 25 aprilie, ora 19:00. Activează invitația în schimbul a 300 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra in posesia biletului.

3 apr. - 1 mai

Invitație la film la Cinema Victoria Cluj

Cu o istorie de peste 100 de ani, Cinema Victoria din centrul Clujului face parte din rețeaua EUROPACINEMAS și are un program bazat pe producții europene de artă, filme clasice românești și internaționale, independente, experimentale. Cu Buletinul de Cărturești poți activa lunar, în schimbul a 300 de puncte din contul de fidelitate, un set de 4 invitații duble săptămânale la oricare film din programul normal al cinematografului. Invitațiile nu sunt valabile și la proiecțiile din festivalurile găzduite de Cinema Victoria. Cele 4 invitații duble pot fi folosite doar o dată pe săptămână (o proiecție pe săptămână, timp de 4 săptămâni la rând. Neutilizarea invitației într-una sau mai multe săptămâni din cele patru disponibile nu poate fi compensată prin participarea la proiecții din alte săptămâni).

1 apr. - 1 mai

Raftul #BrandMinds2019 | până la 15% reducere

Împreună cu prietenii de la Brand Minds am pus la un loc o serie de titluri care ne pregătesc pentru viitor. De la antropologie la leadership și de la design la psihologie, am ales nume celebre ca Youval Noah Harari, Brené Brown, Robert Cialdini sau Guy Kawasaki și am adăugat câteva reduceri, ca să facem alegerea mai ușoară. Lectură plăcută!

1 apr. - 1 mai

All you can read | până la 25% reducere

În căutare de noi comori literare? Începe prin a-ți completa lista pentru mini-vacanța de Paști din selecția de cărți în limba engleză cu reducere de până la 25%. Titluri precum Festival of Insignificance, de Milan Kundera, Wonderland: How Play Made The Modern World, de Steven Johnson sau Enigma Variations, de André Aciman îți vor aduce un aer proaspăt în bibliotecă.

1 apr. - 1 mai

Moleskine Art Collection | până la 25% reducere

Lasă-te inspirat de primăvară și de seria Moleskine Art Collection pentru a reda cireși în floare sau pentru a crea felicitări de Paști în stilul tău. Ai 25% reducere cu Buletinul de Cărturești și o lună întreagă la dispoziție să alegi carnetul pe măsura talentului tău.

1 apr. - 1 mai

Iepurași Jelly Cat | 10% reducere

Cine a spus că Iepurașul de Paști nu există? Cei mai pufoși și simpatici iepurași de pluș de la Jelly Cat sunt pregătiți să contrazică zvonurile. S-au strâns toți în librărie și așteaptă să îi descoperi și să-i iei acasă!

1 apr. - 1 mai

Colecția Litera | 2+1

De la cărți educaționale pentru cei mici și ghiduri de conversație, până la titluri de dezvoltare personală și ficțiune, luna aceasta toate cărțile editurii Litera sunt pregătite să fie luate acasă în format de trio. Selecția specială te așteaptă în librărie!

1 apr. - 1 mai

Cărțile Storia pentru copii & adolescenți | 2+1

Editura Storia intră în rolul Iepurașului de Paști luna asta. Copiii și adolescenții care au fost cuminți primesc 3 cărți în loc de două. Caută selecția specială în librării!

1 apr. - 1 mai

Cărți de spiritualiate | 20% reducere

În pragul Sărbătorilor de Paști, Buletinul de Cărturești îți aduce o selecție de titluri pentru zile de reflecție și recunoștință. Omul în căutarea sensului vieții, de Viktor Frankl, Alt timp nu am, de Lucius Annaeus Seneca sau Scara lui Iakov, de Ludmila Ulițkaia, sunt doar câteva din titlurile cu 20% reducere de la raft.

1 apr. - 1 mai

Vacanța de lectură | 20% reducere

Din tolba Iepurașului de Paști nu trebuie să lipsească cele mai frumoase titluri pentru copii. Micul Prinț, repovestit de Agnes de Lestrade, Aventurile lui Habarnam și ale prietenilor săi, de Nikolai Noscov, Nesupusele, vor transforma vacanța de Paști într-o pauză de lectură plină de haz pentru cei mici.

1 apr. - 1 mai

Cărți de vinuri și bucate | 20% reducere

În fiecare an, vacanța de Paști ne aduce în jurul mesei alături de cei dragi. Ce ocazie mai bună să încerci noi rețete și să alegi vinuri fine, recomandate de experți? Profită de reducerea de 20% și alege meniul care te inspiră dintre Bucate, vinuri și obiceiuri românești, Bread Street Kitchen, de Gordon Ramsay, Ghidul vinurilor românești Gault & Millau 2019 și multe altele.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.