11 iun. - 11 iul.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Gărâna Jazz Festival!

Avem trei abonamente duble la festivalul care devine vară de vară destinaţia preferată pentru iubitorii de jazz, munte şi natură. Roberto Fonseca, Stanley Clarke sau Youn Sun Nah sunt doar câţiva dintre artiştii care întregesc atmosfera ediţiei 2018 a Gărâna Jazz Festival. Activează oferta cu 500 de puncte din contul tău. Vei primi detaliile prin e-mail în maxim 24h.

11 iun. - 28 iun.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la film! - La revedere acolo sus

O adaptare pentru ecran a romanului câștigător al Premiului Goncourt în 2013, La revedere acolo sus spune povestea a trei soldați care supraviețuiesc Primului Război Mondial și pun la cale o escrocherie pentru a supraviețui haosului postbelic. Avem două invitații duble la avanpremiera filmului din 28 iunie la cinema Elvira Popescu. Activează oferta cu 500 de puncte din contul tău. Vei primi detaliile prin e-mail în maxim 24h.

1 iun. - 1 iul.

Produsele vedetă în luna iunie

Mix & match de vară: Caractere atipice, de Tom Hanks + Mica enciclopedie lykke. În căutarea celor mai fericiți oameni din lume, de Meik Wiking + Altruism: The Science and Psychology Of Kindness, de Matthieu Ricard + Cina cu Picasso, de Camille Aubray + 100 Pioneering Women + When: The Scientific Secrets Of Perfect Timing, de Daniel H. Pink + Antifragile, de Nassim Nicholas Taleb + Shopping bag Book Lovers + Bol pentru pop corn + cafetiera Bodum Kenya + Pix în formă de unicorn + cana termosensibilă Darth Vader.

1 iun. - 1 iul.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reduceri de până la 40%

Cea mai lungă carte de colorat din lume (To The Ocean Deep, de Sarah Yoon), carnete & carnețele Legami, semne de carte și pixuri cu unicorni, ceaiuri aromate de pregătit cu gheață și alte lucruri simpatice te așteaptă la raft gata să-ți facă vara mai frumoasă.

1 iun. - 1 iul.

Selecție specială de carte în limba engleză | 25% reducere

Am adus la raft o mulțime de titluri care să-i bucure pe micii & marii cititori în limba engleză: “Magical bedtime stories" pentru seri de vară cu povești, cărți din seria DK Big ideas, ca "The Astronomy Book" sau "The Art Book", în care marile revoluții din știință și artă sunt explicate pe înțelesul tuturor, "Where Bartenders Drink", un ghid pentru cunoscatorii băuturilor fine, "501 must-see movies" pentru cinefilii pasionați de liste sau "Pavlov's Dog", pentru pasionații de psihologie.

1 iun. - 1 iul.

Cărțile Disney & Marvel de la Litera | 20% reducere

Orice părinte știe că cei mici merită cel puțin o lună de sărbătoare, nu doar o zi dedicată lor. Așa că în iunie vă așteptăm în librărie cu reduceri la toate cărțile din seriile Disney și Marvel de la editura Litera. De la Peter Pan și Mica Sirena până la Spiderman, Hulk sau invincibilul Iron Man, toți eroii care populează copilăria celor mici sunt invitați la petrecere.

1 iun. - 1 iul.

Colecția Pisicile Războinice | 20% reducere

Până la apariția seriei "Pisicile războinice", nimeni nu își imaginase cum arată o societate formată exclusiv din pisici. În prezent, Pisicile Războinice îi fascinează pe copiii între 8 și 13 ani din întreaga lume, prezentând pe înțelesul lor esența condiției umane.

1 iun. - 1 iul.

Cărțile Nemi de la Nemira | 20% reducere

Pornind de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, colecțiile Nemi își propun să întregească educația celor mici aducându-le titluri minunat illustrate, de ficțiune și non-ficțiune, care pun accent pe aventură, umor, imaginație și cunoaștere.

1 iun. - 1 iul.

O carte cadou de la Publica: “Serena Williams. Pe linie”

În iunie, orice achiziție din colecția de titluri despre tenis de la Publica e răsplătită cu un cadou: volumul “Serena Williams. Pe linie”, de Serena Williams și Daniel Paisner. Trebuie doar să ai la tine Buletinul de Cărturești și pasiunea pentru sportul alb.

1 iun. - 1 iul.

Selecție de titluri despre fotbal | 20% reducere

Cu ocazia Campionatului Mondial, scoatem pe teren o echipa grozavă de titluri pentru cititorii microbiști: în atac – două titluri de Luca Caioli: „Messi” & “Ronaldo. Obsesia pentru perfecțiune” și unul semnat de Pele: “De ce iubim fotbalul”. Pe banca antrenorilor: “Jose Mourinho. Sub lupă”, de Robert Beasley. Pentru restul echipei, vă așteptăm în librărie!

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.