22 nov. - 16 dec.

KINETERA IAȘI | Abonament

Descoperă Kinetera Iași, Clinica de Kinetoterapie pentru Copii, locul unde micuții noștri se dezvoltă într-un mod sănătos și fericit! Ne străduim să creăm un mediu prietenos și distractiv, astfel încât kinetoterapia să fie o experiență plăcută pentru copii. Activează un voucher pentru un abonament lunar la fitness medical, la Kinetera Iași, în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 nov. - 21 dec.

CONCERTUL EXTRAORDINAR DE ANUL NOU | ediția a X-a

Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, în 6 ianuarie, de la ora 19.00, la Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a X-a, un eveniment de gală dedicat celui mai mare muzician din toate timpurile, Wolfgang Amadeus Mozart. Activează o invitație dublă în schimbul a 3500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acesteia. Publicul prezent la această celebrare a muzicii clasice se va bucura, la început de an, de întâlnirea cu patru artiști de marcă: dirijorul Tiberiu Soare, soprana de coloratură Mădălina Barbu, pianistul Horia Mihail și baritonul Adrian Mărcan. Acești muzicieni înzestrați cu sensibilitate, forță și o mare expresivitate vor aduce în fața noastră capodopere ale muzicii compuse de W. A. Mozart, de la Concertul nr. 23 în La Major pentru pian și orchestră până la uverturi, arii și duete celebre.

22 nov. - 16 dec.

GLUCOSE GODDESS

Și tu poți să ai energie nelimitată, să-ți controlezi poftele, să ai o piele curată, să-ți încetinești procesul de îmbătrânire, să reduci inflamațiile din organism, să ajungi la un echilibru hormonal, să-ți îmbunătățești dispoziția și să dormi mai bine decât ai făcut-o vreodată. Să mai continuăm? Căci se poate. Toate răspunsurile vă stau la dispoziție în Revoluția glucozei și în Metoda Glucose Goddess. Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.


22 nov. - 16 dec.

BUNNY HOPS

450 cărți și 900 de cuvinte de ghicit, 30 cărți provocare, 1 planșă de joc, 9 tokeni, 1 manual instrucțiuni: sunt propunerile din cutia Bunny Hops, un joc de societate cum nu se poate mai potrivit pentru serile de iarnă care se anunță în zare. Vârsta minima, 10 ani. Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 nov. - 16 dec.

REȚETELE DEZASTRULUI

Zilele libere de la sfârșitul lui noiembrie ne fac să continuăm lista de propuneri de jocuri care mai de care mai amuzante pentru copii. Rețetele Dezastrului introduce modalități complet noi de a juca Exploding Kittens, mai ales pentru că include un pachet de 121 dintre cărțile preferate din toate jocurile. Activează un pachet în schimbul a 2500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 nov. - 16 dec.

FUN FACTS

Pentru cei cu vâstra minimă 8 ani propunerea devine și mai amuzantă. Fun Facts promite dezvăluiri de secrete șocante între prieteni care se vor cunoaște și mai bine! Durata de joc, 30 de minute. Activează un pachet în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 nov. - 16 dec.

PRIVIRI DE SUS ÎN JOS ȘI INVERS

O carte simpatică despre parenting este greu de găsit, asta până când ne oprim la Tot ce am mai drag. Tu, eu și empatia ne oferă o privire din interior asupra felului în care văd copiii lumea. Rezervă-ți un pachet în schimbul a 1500 de puncte de fidelitate din contul tău și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare.

22 nov. - 16 dec.

PÂNĂ NU SE ȘTERG AMINTIRILE

A treia carte din seria Până nu se răcește cafeaua - Până nu se şterg amintirile, păstrează mediul și povestea trimiterii în viitor sau trecut, din primele două volume, dar cu personaje și întâmplări noi. Alăturarea de Jojo Moyes și Când viața îți mai dă o șansă promite ca după amiezile de noiembrie să fie acaparate de personaje fascinante. Activează un pachet în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 nov. - 16 dec.

KINETERA IAȘI | Masaj Regional

Descoperă Kinetera Iași, Clinica de Kinetoterapie pentru Copii, locul unde micuții noștri se dezvoltă într-un mod sănătos și fericit! Ne străduim să creăm un mediu prietenos și distractiv, astfel încât kinetoterapia să fie o experiență plăcută pentru copii. Activează un voucher pentru masaj regional, la Kinetera Iași, în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acestuia.

22 nov. - 16 dec.

O ZI LA UNIREA SPA IAȘI

Activează o zi de relaxare la Unirea SPA din Iași în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. O zi care stă sub semnul „răsfățul de la SPA”. La Unirea SPA, relaxarea se măsoară în zâmbetele de la piscină, saună sau fitness.

22 nov. - 14 dec.

VISUL, regia CĂTĂLIN SAIZESCU

Inspirat din fapte reale, filmul regizat de Cătălin Saizescu după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe, este o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire. Activează o invitație dublă, pentru o proiecție la una dintre cinemaurile din București, în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia acesteia. Alex e un artist ocolit de succes, înlănțuit într-o relație amoroasă căzută în ruină. Trimis la un penitenciar de maximă siguranță să regizeze o piesă de teatru, alege o scenă din „Visul unei nopți de vară”, a marelui Shakespeare. Din 12 decembrie, în cinematografe.


22 nov. - 14 dec.

TEATRUL NOTTARA: Capcană mortală

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Capcană mortală, duminică, 17 decembrie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. O femeie care trădează? Un bărbat care se îndrăgostește de un alt bărbat? O crimă care (nu) se întâmplă? Cine câștigă și cine pierde? Cine trăiește și cine moare? Cine pe cine minte? Cine pe cine păcălește? Capcană mortală. O piesă care a făcut furori pe Broadway!


22 nov. - 12 dec.

TEATRUL NOTTARA: Jaful

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Jaful, în viziunea lui Vlad Massaci, vineri, 15 decembrie, ora 19:00, de la Teatrul Nottara. Activează o invitație dublă în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

O înmormântare cu bucluc. Un jaf de zile mari. O comedie neagră plină de situații nebune. O excelentă satiră la adresa bisericii, a ipocriziei sociale și a integrității poliției, Jaful propune un carusel de situații care mai de care mai neașteptate.


22 nov. - 16 dec.

COWORKING ACAJU IAȘI

La Acaju, spațiul de la etaj se transformă în spațiu de coworking pe timp de zi, de luni până vineri. O intrare de o zi vine la pachet cu cafele și ceaiuri atent preparate, liniște, acces la internet rapid și-un mediu colorat care să te inspire. Activează o invitație single în schimbul a 500 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail toate detaliile necesare.

23 nov. - 15 dec.

ȘEDINȚĂ MASAJ UNIREA SPA IAȘI

Activează în schimbul a 500 de puncte de fidelitate o ședință de masaj la Unirea Spa din Iași. Vei primi prin e-mail toate detaliile necesare. Relaxează întreg corpul, eliberează mintea de stres și hidratează pielea cu uleiuri aromatice.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.