6 dec. - 31 dec.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 dec. - 31 dec.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinată distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 mai - 1 ian.

Ședință de biblioterapie cu Alexandra Rusu

Tu ești o personalitate unică - la fel ar trebui să fie și lista ta de lectură. Dacă vrei să citești ghidat, pe temele care te precupă cel mai tare, dacă vrei să ai discuții relevante despre cărțile citite, ca să mergi apoi mai departe în căutările tale concrete, încearcă biblioterapia. Ghidul nostru, Alexandra Rusu, editoare și scriitoare, va găsi cel mai scurt drum dintre tine și cărțile care îți pot genera sensuri noi. Activează o ședință de biblioterapie în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile pe e-mail.

Ședințele au loc de luni până vineri, dimineața sau după-amiaza, și sâmbătă până în ora 12. O ședință durează între 1 oră și 1 oră și 20 de minute. Ședințele vor avea loc la Cărturești Verona, cu excepția situațiilor speciale care nu permit deplasarea.

Află mai multe despre acest serviciu aici.

6 dec. - 31 dec.

Pachet de cărți Materiile Întunecate de Philip Pullman

Editura Arthur ne readuce una dintre cele mai bune serii de cărții fantasy. Cele trei volume ale Materiilor Întunecate sunt o poveste unitară despre lumi magice demonstrate prin știință și despre un război dus cu Autoritatea, într-o republică cerească.

Activează oferta în schimbul a 1700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.


6 dec. - 6 ian.

Invitații la Curs de Fotografie pentru Începători, Fundația Calea Victoriei

Mergi cu Buletinul de Cărturești la cursul de Fotografie pentru Începători, din cadrul Fundației Calea Victoriei. Activează o invitație single în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Cursul începe pe data de 8 ianuarie 2020 și va avea loc în fiecare miercuri, pe parcursul a cinci săptămâni, între orele 19:00 și 21:00.

6 dec. - 31 dec.

Pachet de cărți Dory Fantasmagory

Hugs! prezintă primele patru cărți din seria Dory Fantasmagory, special concepute pentru copiii care acum învață să citească. Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

„Seria aceasta este ULUITOARE. O desăvârșire a limbajului, a intrigii, a ritmului, a ilustrațiilor... Într-un cuvânt, FANTASTICĂ.” - School Library Journal

„Timpul petrecut cu Dory este unul de calitate.” - Publishers Weekly

6 dec. - 31 dec.

Romanul grafic Watchmen de Allan Moore

Vândut în milioane de exemplare, Watchmen este romanul grafic care a influențat în mod hotărâtor întreaga industrie a benzilor desenate. Profunzime psihologică, realism, ilustrații uluitoare - toate acestea fac din creația lui Allan Moore și Dave Gibbons o capodoperă. „Remarcabil… Profilul psihologic al personajelor din Watchmen este uimitor de complex.” -The New York Times Book Review

Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

6 dec. - 29 dec.

Invitații la Concertul Tradițional de Anul Nou, Orchestra Simfonică București

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Concertul Tradițional de Anul Nou, de luni, 30 decembrie, ora 19:00, de la Sala Palatului. Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou 2020, a ajuns la cea de-a VII-a ediție. În cadrul unui nou concert din Stagiunea SalutCULTURA! care poate fi considerat mai degrabă un spectacol eveniment, Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați un concert extraordinar de muzică clasică, alături de multe alte surprize și de invitatul special al acestui eveniment, Linda Teodosiu.

6 dec. - 27 dec.

Invitații la Spectacolul Sunetul Muzicii, Opera Comicå pentru Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la celebrul musical Sunetul Muzicii, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, care se joacă pe scena mare a Operei Comice pentru Copii, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Spectacolul va avea loc duminică, 29 decembrie, de la ora 17:00 la Sala Mare. Activează o invitație triplă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Gen: Musical | Vârsta recomandată: +7 ani
Durata spectacolului: 150 min, 1 pauză6 dec. - 10 ian.

Invitații la Spectacolul Viața lui Mozart, Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul Viața lui Mozart, de duminică, 12 ianuarie, ora 10:00, la Salonul Mozart. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Vârstă recomandată: +7 ani


6 dec. - 12 dec.

Invitații la Concertul FiRMA, Club Control

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul FiRMA / Repetitie cu public & Concert din Club Control. Joi 12 decembrie, FiRMA te invită în intimitatea sălii de repetiție, pentru a treia oară, dezvăluind de această dată și o parte a poveștilor din spatele pieselor incluse pe albumul "Poezii Alese Vol.1", dar și a celor aflate în plin proces de creație. Avem o invitație dublă și un CD cu albumul "Poezii Alese Vol.1" semnat de trupă, pe care le poți activa în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate.

FiRMA revine pe scena din Control și recreează decorul familiar în care inspirația, perseverența, pasiunea și disciplina își dau mâna, scoțând la iveala ritmuri și versuri care transcend timpul și spațiul. Publicului va afla, în premieră, noutăți despre viitoarele materiale discografice și despre planurile trupei din 2020 și va fi invitat să devină parte din performance-ul creativ `in the making`.

6 dec. - 31 dec.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu 31 octombrie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 dec. - 19 dec.

Invitații la Concertul ZMEI3 - single release, Club Control

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul ZMEI3 / single release de vineri, 20 decembrie, ora 20:30 din Club Control. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 dec. - 18 dec.

Invitații la Concertul OCS, Expirat, Halele Carol

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul OCS de joi, 19 decembrie, ora 21:00 din Expirat, Halele Carol. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani - inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. În octombrie 2019 Omul cu Șobolani au revenit în forță cu un nou album. Fabrica De Păpuși este al 8-lea material de studio marca OCS și marchează 22 de ani de activitate pentru trupa de rock alternativ.6 dec. - 19 dec.

Invitații la Concertul Eyedrops, Expirat, Halele Carol

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Eyedrops, de vineri, 20 decembrie, ora 20:00 din Expirat, Halele Carol. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 dec. - 15 dec.

Invitații la Spectacolul Sânziana și Pepelea, Teatrul Național Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Sânziana și Pepelea de la Teatrul Național din Cluj. Activează o invitație dublă la spectacolul de marți, 17 decembrie, ora 19:00, în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia invitației.

Cu „Sânziana şi Pepelea" redescoperim copilăria teatrului românesc, acea naivitate hazlie, jucăuşă, care grăieşte însă multe adevăruri despre firea românească valabile şi astăzi; un text foarte teatral, cu potenţialităţi scenice, de joc. De notat că părțile muzicale poartă semnătura inconfundabilă a Adei Milea!6 dec. - 18 dec.

Invitații la Spectacolul Despre senzația de elasticitate când pășim peste cadavre, Teatrul Național Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Despre senzația de elasticitate când pășim peste cadavre regizat de Răzvan Mureșan de la Teatrul Național din Cluj. Activează o invitație dublă la spectacolul de vineri, 20 decembrie, ora 19:00, în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia invitației.

În plină dictatură comunistă, eroul piesei, poetul Sergiu Penegaru, scrie și traduce încercând să-şi păstreze valorile literare. Între libertatea interioară și cea exterioară, zidul despărțitor se dovedește a fi din ce în ce mai gros. Singurele ferestre, apărute ici și colo, sunt vocile personajelor teatrale ionesciene, care populează existența nedumerită a poetului, prinzând un contur din ce în ce mai concret.


6 dec. - 11 dec.

Invitații la Spectacolul Mutter Courage și copiii ei, Teatrul Maghiar Cluj

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Mutter Courage și copiii ei, de joi, 12 decembrie, ora 19:00 de la Teatrul Maghiar din Cluj. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Piesa „Mutter Courage și copiii ei”, coproducție între Teatrul Maghiar de Stat Cluj și Staatsschauspiel Dresden, pune în scenă viața unei femei singure, care trece prin Războiul de treizeci de ani din secolul al XVII-lea, ca vivandieră, împreună cu copiii ei. Războiul este cel care îi asigură traiul, dar acesta îi și ia toți copiii. În ciuda pierderilor suferite, Mutter Courage nu se schimbă, nu învață nimic, nu regretă nimic. Este întotdeauna gata să meargă mai departe.

6 dec. - 14 dec.

Invitații la atelierul Bucurie de Crăciun, PlaYouth

Sâmbătă, 14 decembrie, de la 18:00 – 20:00, PlaYouth vă invită să petreceți împreună o seară festivă în stilul lor caracteristic: liber, cald, entuziast și distractiv. PlaYouth propune să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor, dar în același timp, să nu uităm de copiii care sunt mai puţin norocoși decât noi.

Rezervă cu Buletinul de Cărturești două locuri la atelierul Bucurie de Crăciun în schimbul a 200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia invitației.

1 dec. - 7 ian.

Set Moleskine Ellipse | 30% reducere

Un pix inteligent care să-ți transpună gândurile scrise pe hârtie direct în calculator?

Se numește Pen+ Ellipse și face echipă bună cu Paper Tablet. Le găsești pe ambele în setul Moleskine Ellipse, împreună cu alte câteva accesorii inteligente.

1 dec. - 7 ian.

Calendare 2020 | 10% reducere

Pe final de an am strâns la raft o selecție de calendare pentru a-ți planifica din timp anul ce urmează.

Ai de ales între calendare cu pisici, artiști, chiar și cu unicorni.

1 dec. - 7 ian.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 35% reducere

O cană de cafea caldă este binevenită oricând, mai ales în sezonul rece.

Cănile de voiaj din bambus nu doar că îți vor proteja licoarea magică, dar îți vor și înveseli zilele ploioase cu design-ul lor jucăuș.

1 dec. - 7 ian.

All you cand read | până la 30% reducere

Printre dorințele pentru anul nou se numără și cititul într-o limbă străină?

Poți începe deja să îți alegi titlurile preferate din selecția de carte în limba engleză din decembrie.

1 dec. - 7 ian.

Selecție de albume | 20% reducere

Alegerea cadoului perfect nu a fost nicicând mai simplă. Buletinul de Cărturești îți pune la dispoziție cele mai noi și interesante albume: Atlasul frumuseții, 501 orașe de văzut într-o viață sau Istoria Tărâmurilor și Locurilor Legendare.

Trebuie doar să le găsești destinatarul potrivit.

1 dec. - 7 ian.

Decor de poveste | 2+1*

Cu atât de multe combinații de culori, personaje festive și ghirlande luminoase, alegerea decorațiunilor de Crăciun poate fi dificilă. Cei mai indeciși sunt premiați luna aceasta cu 3* obiecte decorative în loc de două.

*Produsul pe care nu îl plătești este cel cu prețul cel mai mic.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.