6 iul. - 24 iul.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Massive Attack!

Pe 24 iulie, la Arenele Romane, Massive Attack împreună cu Young Fathers și Azekel, îți vor pune sângele în mișcare într-un ritual electro voodoo. Iar noi avem 5 invitații duble la concert pentru cititorii cu Buletin de Cărturești. Folosește 2000 de puncte din contul tău pentru a activa o invitație dublă în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro. Vei primi detalii despre cum intri în posesia invitației prin e-mail în maxim 24h lucrătoare.

6 iul. - 31 iul.

Citește primul cartea "There There", de Tommy Orange!

Am pus deoparte pentru tine primul exemplar al unui roman de debut lăudat de critici: There there, de Tommy Orange. Este singurul din librărie și îl poți citi înaintea tuturor. Propriul tău #AdvancedCopy de la Cărturești! Citește mai multe despre carte aici: http://cartu.xyz/there Folosește 1000 de puncte din contul tău pentru a activa oferta în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro. Vei primi detalii despre cum intri în posesia cărții prin e-mail în maxim 24h lucrătoare.

6 iul. - 31 iul.

Citește primul cartea "Flames", de Robbie Arnott!

Am pus deoparte pentru tine primul exemplar al unui roman de debut exuberant: "Flames", de Robbie Arnott. Este singurul din librărie și îl poți citi înaintea tuturor. Propriul tău #AdvancedCopy de la Cărturești! Citește mai multe despre carte aici: http://cartu.xyz/flames Folosește 1000 de puncte din contul tău pentru a activa oferta în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro. Vei primi detalii despre cum intri în posesia cărții prin e-mail în maxim 24h lucrătoare.

6 iul. - 29 iul.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la piesa Romeo & Julieta!

Povestea clasică este transpusă în contextul societății contemporane, iar această versiune de Romeo și Julieta jucată de The Royal Shakespeare Company este despre o generație marcată de violență și divizată de de diferențele de opinie ale părinților. Versiune în limba engleză fără subtitrări. Avem 4 invitații duble la spectacolul din 29 iulie, ora 18:00, la HAPPYCINEMA București. Folosește 500 de puncte din contul tău pentru a activa o invitație dublă în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro. Vei primi detalii despre cum intri în posesia invitației prin e-mail în maxim 24h lucrătoare.

6 iul. - 29 iul.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Andre Rieu, Amore, My Tribute to Love!

Fanii din toate colțurile lumii se adună anual pentru a viziona interpretarea lui André Rieu cu orchestra lui Johann Strauss alcătuită din 60 de muzicieni, dar și sopranele, tenorii și invitații foarte speciali care îi sunt alături. Pe 29 iulie ai ocazia să participi la acest concert din confortul sălii de cinema. Avem 2 invitații duble la spectacolul din 29 iulie, ora 16:00, la HAPPYCINEMA București. Folosește 500 de puncte din contul tău pentru a activa o invitație dublă în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro. Vei primi detalii despre cum intri în posesia invitației prin e-mail în maxim 24h lucrătoare.

19 iul. - 26 iul.

Buletinul de Cărturești te duce la teatru, la All Inclusive pe 26 iulie!

Folosește 300 puncte și activează oferta pentru cititorii fideli Cărturești: 2 invitații duble pe 26 iulie la TNB la piesa "All Inclusive", în regia lui Vlad Zamfirescu, cu Marius Manole, Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman. Mai multe despre piesă: cartu.xyz/allinclusive

19 iul. - 27 iul.

Buletinul de Cărturești te duce la teatru, la All Inclusive pe 27 iulie!

Folosește 300 puncte și activează oferta pentru cititorii fideli Cărturești: 2 invitații duble pe 27 iulie la TNB la piesa "All Inclusive", în regia lui Vlad Zamfirescu, cu Marius Manole, Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman. Mai multe despre piesă: cartu.xyz/allinclusive

1 iul. - 1 aug.

Produsele vedetă în iulie

Mix & match: Money, un nou bestseller semnat de Yuval Noah Harari Mica Enciclopedie Hygge, de Meik Wikking Piciorul ți-l ating în umbră, poeme inedite ale laureatului Nobel, Pablo Neruda Povestea nașterii brandului Chanel Informatorul de John Grisham & volumul 5 al seriei Millennium de David Lagercrantz Cănile tematice Star Wars & Urzeala Tronurilor Frumoasele agende Hartey&Marks Descoperă toată selecția în librărie

1 iul. - 1 aug.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reduceri de până la 40%

Indiferent de cum ai decis să îți petreci vacanța de vară din acest an, Buletinul de Cărturești îți vine în ajutor cu produse care să îți facă viața mai frumoasă și concediul mai plăcut. Selecția de agende datate Moleskine sunt perfecte pentru a-ți nota cele mai memorabile momente petrecute pe meleaguri străine, iar pixurile Scented Rainbow iți vor transforma notițele într-un curcubeu de culori pastelate. Sacoșa Legami Booklovers pentru a-ți declara iubirea față de cărți în oricare colț al lumii ajungi. Pentru cei ce nu pleacă departe de casă am pregătit seria „The Illuminae Files”, de Amie Kaufman, care să îi poarte în aventuri de neuitat din confortul propriului fotoliu. “Where Bartenders Drink”, de Adrienne Stillman le va oferi celor pasionați de turismul culinar cele mai bune recomandări de baruri și localuri din peste 60 de țări. Cuplurile care au decis să-și petreaca serile de vară într-un spirit cinefil vor aprecia “Movies of the 2000s”, cartea ce va impiedica certurile pornite de la “care film să urmeze?”.

1 iul. - 1 aug.

101 cărți de citit într-o vară

În iulie am pus una peste alta 101 de cărți de citit într-o vacanță atât de lungă, încât să încapă în ea toate cărțile pe care visezi să le citești. Vino cu Buletinul de Cărturești în oricare dintre librăriile noastre și ai reducere la o mulțime de cărți minunate: Isabelle Allende - "Dincolo de iarnă", Irvin Yalom - "Minciuni pe canapea", Virginia Valejo - "Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar", Alice Munro - "Dragostea unei femei cumsecade”, Junot Diaz - "Sufocare” sau Salman Rushdie - "Casa Golden”.

1 iul. - 1 aug.

Cărțile Baroque Books & Arts | 20% reducere

În luna iulie Buletinul de Carturesti îți oferă șansa de a te simți precum un lord francez. Titlul nobiliar este dobândit odată cu achiziția oricărui titlu din colecțile editurii Baroque. Pentru un plus de eleganță recomandăm: “Arta conversației sau eleganța ignoranței”, “Arta simplității”, „Creierul Idiot”.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.