11 ian. - 1 feb.

Cărțile anului 2020 | reduceri de până la 30%

Cum anul 2020 a fost unul diferit de tot ceea ce știam și cititorii au fost distrași de tot ce a adus pandemia diferit în viețile noastre, cum porțile librăriilor au fost închise mai mult de trei luni, întâlnirile cu noutățile anului 2020 nu au mai avut timp pentru ritualul împrietenirii cu cartea. De aceea, retrospectiv ne întoarcem la toate aceste cărți pentru a le redescoperi acum, mai calmi, mai lucizi și mai conștienți de bucuria de a le avea în viețile noastre. În librăriile fizice ai cu Buletinul de Cărturești până la 30% reducere la Cărțile anului 2020.

4 ian. - 1 feb.

2+1 la titlurile din colecția Storia Books

Vacanța, începutul de an nou, școala încă online sunt tot atâtea motive că cei mici și tinerii să aibă privilegiul neprețuit al timpului care mai are răbdare. Așa că ce moment mai bun pentru a te pierde în pagini captivante de poveste? În ianuarie cu Buletinul de Cărturești ai 2+1* cadou la colecția Storia a editurii Publica. Îți recomandăm printre altele "Cum a ajuns regele din Elfhame să urască poveștile", "Inimi chimice" sau "Prințul nemilos", un bestseller New York Times de la prima apariție. Din categoria cărți pentru copii amintim cărțile semnate de Stephanie Burgis "Dragonul cu inima de ciocolată", "Ultimii copii de pe Pământ", a lui Max Brallier sau "Cea mai trăsnită noapte ever", de Dave Barry. *Produsul pe care nu-l plătești este cel cu prețul cel mai mic.

4 ian. - 1 feb.

Selecție de carte străină | 20% reducere

Pentru iubitorii de carte în limba engleză 2021 începe cu promisiunea unui an incitant, în care poți descoperi în sfârșit cărțile pe care le-ai văzut menționate în review-uri și topuri internaționale. În ianuarie la Cărturești ai 20% reducere la o selecție a celor mai bune cărți apărute în 2020. Menționăm aici "Girl, Woman, Other", a lui Bernardine Evaristo, carte premiată cu Booker Prize în 2019, alături de The Testaments, alături de 25 de alte premii, "10 minutes 38 seconds în this strange world", a lui Elif Shafak, sau "Twilight of democracy: the failure of politics and the parting of friends".

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.