1 sept. - 29 sept.

Buletinul de Cărturești, biletul tău la concertul lui Goran Bregovici!

Pe 29 septembrie, ora 19:00, la Arenele Romane, te așteptăm cu 3 invitații duble la concertul lui Goran Bregovici. Activează o invitație în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Pentru a patra oară în România, Groan Bregovic va susține un concert împreună cu Wedding And Funeral Orchestra, pe ritmurile sale balcanice deja consacrate.

10 sept. - 27 sept.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii: Sunetul Muzicii – 29 septembrie

Opera Comică pentru Copii a făcut un cadou de neuitat: celebrul musical “Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Avem 2 invitații triple la spectacolul din 29 septembrie, ora 17:00. Activează o invitație în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Durata spectacolului: 150 min, cu pauză. Vârsta recomandată: peste 7 ani.

10 sept. - 27 sept.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii: Sunetul Muzicii – 30 septembrie

Opera Comică pentru Copii a făcut un cadou de neuitat: celebrul musical “Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Avem 2 invitații triple la spectacolul din 30 septembrie, ora 11:00. Activează o invitație în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Durata spectacolului: 150 min, cu pauză. Vârsta recomandată: peste 7 ani.

1 sept. - 1 oct.

Citește primul cartea "The Mystery of Three Quarters ", Sophie Hannah!

Am pus deoparte pentru tine primul exemplar al celui mai recent roman al scriitoarei Sophie Hannah, The Mystery of Three Quarters. Este singurul din librărie, așa că poți fi primul care află deznodământul unui nou mister marca Hercule Poirot. Activează oferta cu 500 de puncte din contul tău în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro.

1 sept. - 1 oct.

Citește primul cartea “Every Breath”, de Nicholas Sparks!

Am pus deoparte pentru tine primul exemplar al celui mai recent roman al lui Nicholas Sprarks, Every Breath. Este singurul din librărie și îl poți citi înaintea tuturor. Activează oferta cu 500 de puncte din contul tău în aplicația mobilă Buletin de Cărturești sau pe buletindecarturesti.ro.

1 sept. - 28 sept.

Mergi la piesa "Fă-mi loc" cu Buletinul de Cărturești!

Cărturești te invită la teatru, la o comedie romantică de Anthony Michineau: “Fă-mi loc”, cu Medeea Marinescu & Marius Manole. Avem 2 invitații duble la reprezentația din 1 octombrie a piesei, la Palatul Copiilor din București. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 sept. - 1 oct.

Cărți ilustrate de răsfoit împreună cu cei mici | 20% reducere

Cărțile ilustrate sunt perfecte pentru a atrage orice copil în minunata lume a lecturii și a imaginației. Luna aceasta Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o selecție din cele mai colorate și mai frumos ilustrate cărți, pentru ca tu să-i oferi o copilărie de poveste.

1 sept. - 1 oct.

Cărți care te ajută să fii bine cu tine și cu ceilalți din jur | 20% reducere

Sfârșitul verii poate fi un prilej bun pentru un nou început, pentru un mod de viață mai responsabil, mai împlinit, mai fericit. Cum să schimbi lumea, Arta de a trăi fericit, Cum să îți dezvolți sănătatea emoțională sunt doar o parte din cărțile selectate pentru cititorii cu Buletin de Cărturești care își doresc o relație mai bună cu propria persoană și cu cei din jur.

1 sept. - 1 oct.

Selecție specială de carte în limba engleză | până la 30% reducere

Celor care și-au terminat lista de titluri de citit în vacanță și sunt în căutare de ceva nou Buletinul de Cărturești le-a pregătit o selecție de titluri în limba engleză, cu reduceri de până la 30%: Monsters of Men, de Patrick Ness, Boy in the stripped pyjamas, de John Boyne sau “Window Shopping through the iron curtain”, de David Hlynsky.

1 sept. - 1 oct.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | reduceri de până la 35%

Fiecare vacanță de vară aduce cu ea o mulțime de fotografii ce surprind momentele fericite petrecute alături de cei dragi. Păstrează acele amintiri într-un album foto elegant, marca Alice Scott sau pur și simplu pe frigider, cu ajutorul magneților Superhero. Descoperă în librării toată selecția de produse care îți fac viața mai frumoasă în septembrie.

1 sept. - 1 oct.

Produse vedetă în septembrie BDC | reduceri de până la 30%

Disecție, de Han Kang Lincoln între vieți, de Geroge Saunders Mindful business, de David Gelles Fără mine, de Gayle Forman Copiii stiu cel mai bine, de Deborah Carlisle Solomon The Prince, Niccolo Machiavelli No Is Not Enough - Defeating the New Shock Politics, de Naomi Klein Death Note Black Edition Vol. 1, de Tsugumi Ohba, Takeshi Obata

1 sept. - 1 oct.

Te-așteptăm în librărie! | 20% reducere la o selecție de titluri de la editura Herald

De la titluri de dezvoltare personală și pshilogie până la biografii, cele mai apreciate cărți ale Editurii Herald au reducere de 20% în septembrie pentru cititorii cu Buletin de Cărturești. Printre preferatele noastre: Spovedanie – Căutând Sensul Vieții, de Lev Tolstoi, Totem și tabu, de Sigmund Freud și Părinții și tehnologia digitală, de John Coleman.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.