14 ian. - 30 iun.

Obiect din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

14 ian. - 30 iun.

Obiect din ceramică realizat de Lea Rasovszky x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Lea Rasovszky în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin email detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

9 feb. - 29 feb.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinată distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

9 feb. - 1 mar.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

14 ian. - 1 mar.

Pachet de cărți The Witcher, Editura Nemira

THE WITCHER este un fenomen global, care a cucerit milioane de oameni cu povestea din jocurile video, seria de cărți bestseller și, recent, serialul de succes de pe Netflix. Pachetul de cărți conține colecția de cinci volume din seria The Witcher, scrisă de Andrzej Sapkowski și publicată în România de imprintul Armada powered by Nemira.

Activează oferta în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

10 feb. - 1 mar.

Invitații la Filmul Birds of Prey, Grand Cinema & More Băneasa

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția filmului Birds of Prey, de la Grand Cinema & More Băneasa (data și ora proiecției la alegere). Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Păsări de Pradă (și Fantastica Harley Quinn), o acțiune – aventură presărată din plin cu umor negru și autoironie, un film inspirațional, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare. Harley Quinn și cea care spune povestea este Margot Robbie, actrița australiană. A debutat pe marile ecrane cu filmul About Time (2013) urmat de filmul nominalizat la Oscar, The Wolf of Wall Street (2013), Once Upon a Time in…Hollywood (2019) & Tonya (2017). Păsările de pradă sunt: Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV’s, Fargo) ca Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO, True Blood) ca Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) ca Renee Montoya; Chris Messina (Argo, TV’s, Sharp Objects) ca Victor Zsasz; și Ewan McGregor (Stephen King’s Doctor Sleep, filmele Trainspotting) ca Roman Sionis. Debutanta Ella Jay Basco joacă rolul lui Cassandra „Cass” Cain. Regizat de Cathy Yan (Dead Pigs) dintr-un scenariu de Christina Hodson (Bumblebee), filmul se bazează pe personaje DC, Comics.

10 feb. - 29 feb.

Invitații la Spectacolul Cantata Cafelei, Opera Comică pentru Copii

Deși este clasificată ca o cantată, în esență este o operă comică în miniatură scrisă de J. S. Bach. Cu mult umor şi patos, această lucrare ce are la bază un libret de Picander (Christian Friedrich Henrici), abordează dependenţa de cafea, care în secolul al XVIIIlea era văzută ca un nărav. Cantata cafelei ne propune o muzică dinamică şi plină de efervescenţă, alternând cu momente sensibile, pline de cantabilitate. Bach reuşeşte şi de această dată să creeze echilibrul perfect dintre energie şi expresivitate. Durata spectacolului: 60 minute

Avem o invitație triplă la spectacolul Cantata Cafelei de duminică, 1 martie, ora 10:00, de la Sala Mozart. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +3 ani.

10 feb. - 5 mar.

Invitații la Spectacolul Viața lui Mozart, Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul Viața lui Mozart, de sâmbătă, 7 martie, ora 10:00, la Salonul Mozart. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +7 ani

Chiar și acum, la peste două secole de la naștere, Wolfgang Amadeus Mozart continuă să ne inspire prin geniul său. La 3 ani, acesta cânta la pian, la 5 începuse deja să compună, la 8 ani scria prima lucrare muzicală, care se află încă în repertoriul public, iar la 12 ani, prima operă! Povestea simfonică inspirată din viața sa conține secvențe muzicale îndrăgite semnate de marele compozitor, explicate pe înțelesul copiilor și prezentate într-un mod inedit.

10 feb. - 4 mar.

Invitații la Van Gogh: A New Way of Seeing, Happy Cinema

Van Gogh: A New Way of Seeing, documentarul premiat, în regia lui David Bickerstaff, arată operele iconice ale lui Van Gogh ca niciodată și oferă interviuri exclusive cu echipa curatorială de la Muzeul Van Gogh. Avem două invitații duble la proiecția de vineri, 6 martie, ora 19:00, de la Happy Cinema București. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

10 feb. - 6 mar.

Invitații la Spectacolul Familia Jeleznov, Teatrul Mic, 8 martie

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Familia Jeleznov, care are la bază prima variantă a piesei „Vassa Jeleznova”, scrisă în anul 1910 de Maxim Gorki, și care trage un semnal de alarmă, din perspectiva unei familii, referitor la alienarea omului și la dezumanizarea întregii umanități aflate în declin. Activează o invitație dublă pentru spectacolul din data de 8 martie, ora 18:30, de la Teatrul Mic - Sala Constantin Mille nr 16, în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

10 feb. - 6 mar.

Invitații la Spectacolul Mama, Teatrul Mic, 8 martie

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Mama, de duminică, 8 martie, ora 19:00, de la Teatrul Mic - Sala Studio Gabroveni. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Vizionar, precursor al teatrului absurdului şi personalitate controversată a avangardei europene (dramaturg, romancier, pictor, eseist, fotograf și filozof polonez), Witkiewicz scrie în 1924, MAMA – piesă de prost gust în două acte şi un epilog, o farsă tragică plină de absurd şi umor negru. În care atrage atenţia că societăţile saturate, automatizate, sunt lipsite de metafizic, iar asta le face vulnerabile și predispuse la derapaje.” Nona Ciobanu

10 feb. - 4 mar.

Invitații la Filmul Laila at the bridge, Astra Film Cinema, Sibiu

Vino la Astra Film Cinema şi dobândeşte perspective noi. Astra Film Cinema este locul în care poți viziona documentarele premiate în anul precedent în cadrul Festivalului Internațional Astra Film. De asemenea, tot aici poți să vizionezi proiecții speciale, documentare de renume și să participi la evenimente unice.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția filmului Laila at the bridge de la Astra Film Cinema Sibiu, de joi, 5 martie. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

6 dec. - 1 mar.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu 31 octombrie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 feb. - 29 feb.

Cartea din spatele filmului | 20% reducere

În așteptarea galei Oscar de anul acesta, Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o selecție de titluri ale căror povești au inspirat unele dintre cele mai de succes filme și seriale: Sticletele, de Donna Tartt, Materiile Întunecate, de Philip Pullman, sau Hoțul de cărți, de Markus Zusak.

1 feb. - 29 feb.

Cărți despre dragoste și alți demoni | 20% reducere

În luna lui Valentin și a lui Dragobete, Buletinul de Cărturești îți sare în ajutor cu o selecție de titluri care să topească inimile dragi: Orașul fetelor, de Elizabeth Gilbert, Eleganța ariciului, de Muriel Barbery, sau Madame Picasso, de Anne Girard.

1 feb. - 29 feb.

Notebook NUUNA LOVE | 20% reducere

Gândurile și ideile creative se potrivesc cel mai bine printre paginile speciale ale carnetului NUUNA LOVE. Fie că îl dăruiești unei persoane dragi sau îl păstrezi pentru tine, luna acesta Buletinul de Cărturești ți-l aduce cu 20% reducere.

1 feb. - 29 feb.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 30% reducere

Buletinul de Cărturești îți aduce puțină culoare în zilele mohorâte de iarnă cu ajutorul unor accesorii vesele precum carnetul - You had me at meow și cana cu suport pentru fursecuri - Monster Pink.

1 feb. - 29 feb.

All you can read | până la 30% reducere

Buletinul de Cărturești ți-a pregătit în februarie o selecție de carte în limba engleză pentru orice tip de îndrăgostit: de modă – The History of Modern Fashion, de Daniel James Cole, Nancy Deihl, de natură și ecologie – Adventures in the Anthropocene, de Gaia Vince, sau de personajele supranaturale – Time’s Convert, de Deborah Harkness.

1 feb. - 29 feb.

Colecția ART Moleskine | 2+1*

Organizează-ți noul an într-un mod inedit: desenând planurile tale în agenda Moleskine Art Collection. Luna aceasta, cu Buletinul de Cărturești, produsele din colecție pot fi luate acasă în format trio*.

*Produsul pe care nu îl plătești este cel cu prețul cel mai mic.

1 feb. - 29 feb.

Titluri vedetă | 30% reducere

Titlurile vedetă pe care le aduce Buletinul de Cărturești sunt învăluite în atmosfera romantică a lunii februarie: Bazarul visurilor, de Jojo Moyes, Văduva de safir, de Dinah Jefferies, Să sperăm că va fi bine, de Carolina Setterwall.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.