1 dec. - 19 dec.

Cadou de pus sub brad. Pentru o cititoare

Până și Moș Crăciun e în pană de idei uneori. Dacă nu știi încă ce să pui sub bradu, lasă-ne să te ajutăm cu un pachet creat special pentru cititoarea din viața ta. Activează oferta în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. În pachet sunt incluse o carte, o sticla de vin, un ceai, o cana, o agenda, un pix și un borcan de bomboane din oferta Cărturești.

1 dec. - 19 dec.

Cadou de pus sub brad. Pentru un cititor

Până și Moș Crăciun e în pană de idei uneori. Dacă nu știi încă ce să pui sub bradul de Crăciun, lasă-ne să te ajutăm cu un pachet creat special pentru cititorul din viața ta. Activează oferta în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. În pachet sunt incluse o carte, o sticla de vin, un sos picant, o cana, o agenda și un pix din oferta Cărturești.

1 dec. - 19 dec.

Cadou de pus sub brad. Pentru un mic cititor

Până și Moș Crăciun e în pană de idei uneori. Dacă nu știi încă ce să pui sub brad, lasă-ne să te ajutăm cu un pachet-cadou creat special pentru micul cititor. Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. În pachet sunt incluse o carte, un set de carioci, o mască de colorat, o lumină de veghe și o jucărie de pluș din oferta Cărturești.

1 dec. - 27 dec.

Mergi la concertul Tradițional de Anul Nou al Orchestrei Simfonice București!

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou, aniversează cea de-a VI-a ediție. Sunteți invitați în Sala Palatului, luni, 30 decembrie 2018, începând cu ora 19.00, la un concert extraordinar. Numită în presa de specialitate drept “o capsulă de forță si pasiune”, Orchestra Simfonică București va interpreta o selecție specială de piese celebre din muzica clasică. Avem două invitații duble la concert. Activează-ți invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

1 dec. - 24 dec.

Concert Robin and the Backstabbers în Expirat

Avem două invitații duble la concertul Robin and the Backstabbers la Expirat Club de miercuri, 26 decembrie 2018, ca să te bucuri cum trebuie de a doua zi de Crăicun. Activează-ți invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

1 dec. - 11 ian.

Lacul Lebedelor: Balet pe gheață la Sala Palatului

Avem două invitații duble la spectacolul de balet pe gheață Lacul Lebedelor din 14 ianuarie 2019 de la Sala Palatului din București. Activează-ți invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Deja cunoscuți publicului roman, balerinii-patinatori ruși, membri ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, vor da viață uneia dintre cele mai îndrăgite povești de dragoste, pe acordurile celei mai iubite partituri clasice, semnată de Piotr Ilici Ceaikovski.

1 dec. - 11 dec.

Spactacol pentru cei mici: Masha și Ursul | 12 decembrie

Avem două invitații duble la spectacolul Masha și Ursul la Sala Polivalentă din 12 decembrie. Activează-ți invitația în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Inspirat dintr-un basm, adorat de copiii din 120 de țări, "Masha și Ursul" este un serial rusesc de desene animate tradus în 25 de limbi. Acesta a ajuns în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume. Spectacolul de la Sala Polivalentă va fi dublat în limba română. Masha, Ursul și fiecare creatură din pădure ne vor ajuta să înțelegem cum arată prietenia adevărată, cum ar trebui să ne luptăm cu obstacolele vieții și, desigur, cum să fim sinceri, inteligenți și amuzanți. Micuții oaspeții de la Sala Polivalentă vor fi încântați cu o mulțime de dansuri, momente muzicale și situații comice, ce vor aduce magia în viața lor.

1 dec. - 14 dec.

Spărgătorul de nuci la Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul Spărgătorul de nuci de sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 11:00. Activează-ți invitația în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Ce poate fi mai frumos decât un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care să ne ducă în lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a dulciurilor. Pornim împreună cu micuța Clara în călătoria către Împărăția dulciurilor și o ajutăm, cu ropote de aplauze, să treacă cu bine peste toate peripețiile.

1 dec. - 27 dec.

O noapte la Veneția la Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul O noapte la Veneția de vineri, 28 decembrie, de la ora 18:30. Activează-ți invitația în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Spectacolul, regizat de maestrul Cristian Mihăilescu, este o împletire armonioasă între comedie și vis, condimentată cu râs în hohote, dar și cu poezie. Decorurile de poveste și interpretarea unei echipe de tineri artiști talentați sunt atuurile acestei premiere straussiene.

1 dec. - 14 dec.

Atelier PlaYouth de Storytelling

Bucură-te cu cei mici de atelierul PlaYouth de storytelling de duminică, 16 decembrie 2018, de la ora 15:00. Activează invitația triplă disponibilă în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor. Copilului tău îi place să vorbescă și să povestească? Sau îi place să asculte povești? Ți-ai dori ca el/ea să aibă un loc unde să se exprime liber, să-și dezvolte imaginația și să învețe să comunice mai clar? Atelierul de Storytelling îi oferă copilului tău ocazia de a învăța cum să creeze o poveste interesantă, cum să o prezinte și cum să se asigure că mesajul său a ajuns la ceilalți. Toți putem spune povești și este o abilitate care poate fi exersată. Poveștile sunt peste tot în viața noastră: cărți, filme, reclame sau chiar lucruri careți se întâmplă peste zi și pe care vrei să le povestești familiei, prietenilor. Ce învață copilul tău? – structura de bază a unei povești; – cum să creeze o poveste scurtă (scrisă în cuvinte sau desenată, copilul nu trebuie să știe să scrie); – cum să își prezinte povestea în public (către alți copii); – cum să afle dacă povestea sa a avut efectul dorit (să ceară impresii de la ceilalți copii). Atelierul stimulează creativitatea, vorbitul în public și capacitatea de auto-evaluare.

1 dec. - 1 ian.

Mai este oare acesta un om? | vinil audiobook, Primo Levi

Pentru cititorii ascultători avem un vinil audiobook în premieră: "Mai este oare acesta un om?", vinil audiobook de Primo Levi în lectura lui Dan Stanciu imprimat într-un tiraj limitat de 500 exemplare. Activează oferta în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.

1 dec. - 1 ian.

Cărți frumoase de pus sub brad | 20%reducere

În luna cadourilor Buletinul de Cărturești ți-a pregătit o selecție din cele mai frumoase albume în limba română pentru ca tu și cei dragi să petreceți vacanța de iarnă citind și admirând titluri precum: "100 de locuri care îți taie răsuflarea", "Obiecte Grăitoare", de Ștefan Câlția, sau "Atlasul frumuseții".

1 dec. - 25 dec.

Decor de poveste | 10% reducere

Roșu & auriu sau albastru & argintiu? Oricare ar fi combinația ta preferată de culori pentru Sărbători, Buletinul de Cărturești îți aduce o reducere de 10% la achizițiile de decorațiuni de minim 69 de lei, până pe 24 decembrie.

1 dec. - 1 ian.

Cărți în limba engleză pentru Secret Santa | 25% reducere

În pană de idei pentru Secret Santa? Buletinul de Cărturești îți vine în ajutor cu o selecție de cărți în limba engleză pentru toate personalitățile: "Boruto: Naruto next generation" pentru pasionatul de manga, "The classical Music Book" pentru colegul meloman sau "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" pentru colega din #TeamGryffindor.

1 dec. - 1 ian.

Sărbători de pluș & joacă | 10% reducere

Buletinul de Cărturești îți aduce în decembrie unele dintre cele mai iubite personaje cu o reducere de 10%: elful roșu în obrăjori, pinguinul rotofei și renul magic. Adorabilele plușuri din colecția Jellycat de Crăciun îl vor înduioșa până și pe Grinch cel ursuz.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.