14 ian. - 30 iun.

Obiect din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Ștefan Ungureanu în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

14 ian. - 30 iun.

Obiect din ceramică realizat de Lea Rasovszky x Studio Mud

Între vederi domestice / Domestic Abstract: Postcards From Commonplaces este o colectie de obiecte realizate în ceramică de Codruța Cernea, Lea Rasovszky și Ungureanu Stefan, în colaborare cu Roxana Bâra @Studio Mud, un proiect Aiurart Exhibitions pentru Modul Cărturești.

Cu Buletinul de Cărturești poți lua acasă ghiveciul din ceramică realizat de Lea Rasovszky în colaborare cu Studio Mud, parte din colecția între vederi domestice. Activează oferta în schimbul a 6000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin email detaliile despre cum poți intra în posesia obiectului.

14 ian. - 31 ian.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinată distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

14 ian. - 31 ian.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 4000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

14 ian. - 31 ian.

Pachet de cărți The Witcher, Editura Nemira

THE WITCHER este un fenomen global, care a cucerit milioane de oameni cu povestea din jocurile video, seria de cărți bestseller și, recent, serialul de succes de pe Netflix. Pachetul de cărți conține colecția de cinci volume din seria The Witcher, scrisă de Andrzej Sapkowski și publicată în România de imprintul Armada powered by Nemira.

Activează oferta în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

14 ian. - 31 ian.

Pachet de cărți Materiile Întunecate de Philip Pullman

Editura Arthur ne readuce una dintre cele mai bune serii de cărții fantasy. Cele trei volume ale Materiilor Întunecate sunt o poveste unitară despre lumi magice demonstrate prin știință și despre un război dus cu Autoritatea, într-o republică cerească.

Activează oferta în schimbul a 1700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.


14 ian. - 31 ian.

Pachet de cărți Dory Fantasmagory

Hugs! prezintă primele patru cărți din seria Dory Fantasmagory, special concepute pentru copiii care acum învață să citească. Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

„Seria aceasta este ULUITOARE. O desăvârșire a limbajului, a intrigii, a ritmului, a ilustrațiilor... Într-un cuvânt, FANTASTICĂ.” - School Library Journal

„Timpul petrecut cu Dory este unul de calitate.” - Publishers Weekly

14 ian. - 31 ian.

Romanul grafic Watchmen de Allan Moore

Vândut în milioane de exemplare, Watchmen este romanul grafic care a influențat în mod hotărâtor întreaga industrie a benzilor desenate. Profunzime psihologică, realism, ilustrații uluitoare - toate acestea fac din creația lui Allan Moore și Dave Gibbons o capodoperă. „Remarcabil… Profilul psihologic al personajelor din Watchmen este uimitor de complex.” -The New York Times Book Review

Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia pachetului-cadou.

14 ian. - 6 feb.

Invitații la Spectacolul Madagascar - A Musical Adventure JR, Opera Comica pentru Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Madagascar - A Musical Adventure JR, de vineri, 7 februarie, ora 18:30, de la Opera Comica pentru Copii, Sala Mare. Activează o invitație triplă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

O aventură muzicală cu și pentru copii, adaptată după celebrul film produs de DreamWorks, MADAGASCAR! Leul Alex, zebra Marty, hipopotamul Gloria și girafa Melman se pregătesc de o nouă zi în care să-i întâmpine pe vizitatorii Grădinii Zoologice Central Park (Parcul Central), în timp ce pinguinii pun la cale o evadare (”It’s Showtime”).

14 ian. - 31 ian.

Invitații la Spectacolul Carnavalul Animalelor, Opera Comica pentru Copii

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Carnavalul Animalelor, de sâmbătă, 1 februarie, ora 10:00, de la Opera Comica pentru Copii, Salonul Mozart. Activează o invitație triplă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Carnavalul animalelor este o suită muzicală, plină de umor, formată din paisprezece părți, compusă de romanticul francez Camille Saint-Saëns. „Carnavalul animalelor” a devenit cea mai cunoscută lucrare a lui Saint-Saëns, cântată originar de 11 instrumente. Lucrarea este foarte populară în rândul profesorilor de muzică și a copiilor.

6 dec. - 1 feb.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu 31 octombrie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

8 ian. - 31 ian.

All you can read | până la 20% reducere

Ai terminat lista de lectură în vacanța de iarnă și ești în căutarea unor noi comori literare?

Începe cu selecția de cărți în limba engleză cu reducere de până la 20%.

8 ian. - 31 ian.

Colecția ART Moleskine | 2+1

Organizează-ți planurile de început de an în cel mai creativ mod, desenându-le în agenda din seria Moleskine Art Collection. Produsele din colecție pot fi luate acasă luna aceasta în format de trio cu Buletinul de Cărturești.

8 ian. - 31 ian.

Cărți care meritau mai mult | 20% reducere

Începem anul cu o privire retrospectivă la cărțile care meritau mai mulți cititori în 2019.

Buletinul de Cărturești vi le aduce mai aproape cu o reducere de 20%.

8 ian. - 31 ian.

Titluri vedetă | 30% reducere

Cărțile vedetă ale lunii ianuarie deschid noi tărâmuri de lectură: Sticletele, de Donna Tart, o poveste despre artă și iubire, Dosar permanent, de Edward Snowden, un volum de mărturii care a șocat lumea, Animalul povestitor, de Jonathan Gottschall, o carte despre puterea poveștilor.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.