4 mai - 1 iun.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Cum ar fi să citești cele mai noi cărti pe sezlong, sub palmieri? Mergi cu Buletinul de Cărturești la Therme și activeaza pachetul Elysium Full Day de doua persoane, doar adulti, pentru cea mai exotica destinatie aproape de casa! Veti petrece o zi intreagă în cea mai spectaculoasă zonă de welness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar și spații de relaxare sau restaurant cu specific fusion si preparate semnate de Chef Handre. Lectură placută!
Activează voucherul Elysium Full Day în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului*.

*voucherul Elysium Full Day poate fi folosit într-o zi la alegere din perioada mai - iulie.

4 mai - 1 iun.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Therme in cea mai distractiva zona pentru intreaga familie! Activează Galaxy Full Day Smart Pass pentru doi copii si doi adulti si incepe-ti vacanta cu toboganele acvatice pentru copii de toate varstele, in piscina interioara cu valuri artificiale sau pe cea exterioara cu plaja de nisip si palmieri. Distractie si relaxare, intr-o zi de vacanta in familie! Activează voucherul Galaxy Full Day Smart Pass în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului*.

*voucherul Galaxy Full Day Smart Pass poate fi folosit într-o zi la alegere din perioada mai - iulie

1 mai - 1 iul.

Ședință de biblioterapie cu Alexandra Rusu

Tu ești o personalitate unică - la fel ar trebui să fie și lista ta de lectură. Dacă vrei să citești ghidat, pe temele care te precupă cel mai tare, dacă vrei să ai discuții relevante despre cărțile citite, ca să mergi apoi mai departe în căutările tale concrete, încearcă biblioterapia. Ghidul nostru, Alexandra Rusu, editoare și scriitoare, va găsi cel mai scurt drum dintre tine și cărțile care îți pot genera sensuri noi. Activează o ședință de biblioterapie în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile pe e-mail.

Ședințele au loc de luni până vineri, dimineața sau după-amiaza, și sâmbătă până în ora 12. O ședință durează între 1 oră și 1 oră și 20 de minute. Ședințele vor avea loc la Cărturești Verona, cu excepția situațiilor speciale care nu permit deplasarea.

Află mai multe despre acest serviciu aici.

4 mai - 24 mai

Invitații la Concertul Subcarpați, Arenele Romane

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Subcarpați - Dă-i Foale, cea mai mare producție “Subcarpați” de pană acum. Avem două invitații duble pentru concertul din data de 24 mai, ora 19:00 de la Arenele Romane. Activează o invitație dublă în schimbul a 1500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 mai - 25 mai

Invitații la Spectacolul Familia Jeleznov, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Familia Jeleznov, care are la bază prima variantă a piesei „Vassa Jeleznova”, scrisă în anul 1910 de Maxim Gorki, și care trage un semnal de alarmă, din perspectiva unei familii, referitor la alienarea omului și la dezumanizarea întregii umanități aflate în declin. Activează o invitație dublă pentru spectacolul din data de 25 mai, ora 18:30, de la Teatrul Mic - Sala Atelier, în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


4 mai - 26 mai

Invitații la Spectacolul Viața și moartea lui Richard al II-lea, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Viața și moartea lui Richard al II-lea, bazat pe una dintre cele mai bune lucrări ale lui Shakespeare. Avem o invitație dublă la spectacolul din data de 26 mai, ora 18:30, de la Teatrul Mic - Sala Atelier. Activează invitația în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 mai - 26 mai

Invitații la Spectacolul Regina Maria, Teatrul Mic

Mergi cu Buletinul de Cărturești la spectacolul Regina Maria- jurnal de război, un one woman show care are la bază un scenariu adaptat după volumele de memorialistică „Maria, Regina României- jurnal de război”, edițiile îngrijite de istoricul Lucian Boia. Avem o invitație dublă la spectacolul de duminică, 26 mai, ora 19:00 de la Teatrul Mic - Sala Studio. Activează invitația în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


4 mai - 23 mai

Invitații la Green Hours JAZZ Fest 11

Vă invităm să vă începeți vara în una dintre cele mai boeme și artistice grădini ale Bucureștiului, Green Hours Avant-Garden , celebrînd împreună cu noi diversitatea și bucuria muzicii de jazz. Sunteți așteptați la concerte în premieră și muzici nemaiauzite pe meleagurile noastre, albume cu autografe, o expoziție de afișe, vinuri și la atmosfera inoubliabilă de joie de vivre care le înconjoară. Avem două invitații duble la Green Hours Jazz Fest 11, din perioada 23 - 26 mai, începând cu orele 18:30. Activează o invitație dublă în schimbul a 900 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


4 mai - 1 iun.

Muzică pentru cameleoni | vinil audiobook, Truman Capote

În premieră pe piața de carte din România, audioART, lansează o serie de audiobook-uri pe vinil, lansând zece titluri, printre care și Muzică pentru cameleoni de Truman Capote. În luna mai avem un vinil Muzică pentru cameleoni, în lectura lui Marius Chivu, pe care îl poți achiziționa cu Buletinul de Cărturești. Activează oferta în schimbul a 900 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.


4 mai - 30 mai

Invitații la Concertul TAXI, Hard Rock Cafe

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul TAXI din data de 30 mai, ora 21:30 de la Hard Rock Cafe. În al 20-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă. Activează o invitație dublă în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 mai - 25 mai

Invitații la spectacolul de balet Fetița cu Chibrituri, Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul de balet Fetița cu Chibriturile, de sâmbătă, 25 mai, ora 17:00, de la Sala Mare. Activează invitația în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Cu toții știm înduioșătoarea poveste a Fetiței cu Chibrituri, tocmai de aceea ne vom bucura să descoperim amprenta pe care regizorul și coregraful baletului, Corina Dumitrescu, a lăsat-o asupra poveștii, preschimbând destinul tragic al protagonistei într-unul care îndeamnă la visare și optimism. Vârstă recomandată: + 34 mai - 1 iun.

Invitații la Cinema Victoria în Cluj

Cu o istorie de peste 100 de ani, Cinema Victoria din centrul Clujului face parte din rețeaua EUROPACINEMAS și are un program bazat pe producții europene de artă, filme clasice românești și internaționale, independente, experimentale. Cu Buletinul de Cărturești poți activa lunar, în schimbul a 800 de puncte din contul de fidelitate, un set de 4 invitații duble săptămânale la oricare film din programul normal al cinematografului. Invitațiile nu sunt valabile și la proiecțiile din festivalurile găzduite de Cinema Victoria. Cele 4 invitații duble pot fi folosite doar o dată pe săptămână (o proiecție pe săptămână, timp de 4 săptămâni la rând. Neutilizarea invitației într-una sau mai multe săptămâni din cele patru disponibile nu poate fi compensată prin participarea la proiecții din alte săptămâni).

4 mai - 31 mai

Invitații la Concertul Timpuri Noi, Hard Rock Cafe

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Timpuri noi, una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti. Avem două invitații duble pentru concertul de vineri, 31 mai, ora 22:30 de la Hard Rock Cafe. Activează o invitație dublă în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 mai - 27 mai

Invitații la Concertul Rymden, Jazz Nouveau, Club Control

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Rymden, parte din seria Jazz Nouveau. Pianistul norvegian Bugge Wesseltoft, împreună cu foștii membri ai influentului grup Esbjorn Svensson Trio, suedezii Magnus Öström (tobe) și Dan Berglund (contrabas) își unesc impresionantele forțe creative pentru a aduce în fața publicului RYMDEN, în traducere - spațiul cosmic. Avem o invitație dublă la concertul din data de 27 mai, ora 20:00, de la Club Control. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 mai - 23 mai

Invitații la Concertul Kaja Draksler - Punkt. Vrt. Plastik, ARCUB

Mergi cu Buletinul de Cărturești la concertul Kaja Draksler - Punkt. Vrt. Plastik. Un trio de muzicieni profunzi și versatili, trei voci distincte, unite prin aceeași muzică. Avem 2 invitații duble la concertul de joi, 23 mai, ora 20.00, de la ARCUB. Activează o invitații dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mai - 21 mai

Invitații la Concertul Simfonia Clasică, Orchestra Simfonică București

Călătoria în lumea muzicii clasice continuă cu o seară simfonică, dedicată celor doi mari piloni ai istoriei muzicii: Mozart și Beethoven. Orchestra Simfonică București și dirijorul Cem Mansur (Turcia) vor intepreta Simfonia Nr. 41 - Jupiter de W.A. Mozart și Simfonia nr .7 de L.van Beethoven. Concertul va avea loc marți, 21 mai, la CinemaPRO, începând cu ora 19.00. Activează una dintre cele două invitații duble în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletelor.

4 mai - 25 mai

Invitații la Atelierul de Fotografie pentru Copii, PlaYouth

Bucură-te cu cei mici de un atelier al Clubului PlaYouth! Avem o invitație triplă la atelierul de fotografie. de sâmbătă, 25 mai, ora 15:00. Activează invitația în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Fotografia a fost dintotdeauna joaca cu lumina. Astăzi, mai mult ca niciodată, este prezentă în viața fiecăruia dintre noi și putem învăța de mici limbajul fotografic, la fel cum învățăm limba maternă. Fotografia deschide perspective noi și lasă sufletul să se exprime liber în forme și culori și lasă emoțiile șă se aștearnă pe hârtie, pentru a-i bucura pe toți cei din jur.

4 mai - 1 iun.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu aprilie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

4 mai - 23 mai

Invitații la Concertul The Underground Youth, Control Club

Formația britanică The Underground Youth revine în concert la București, la Control Club, în cadrul turneului de promovare a recent-lansatului album „Montage Images of Lust and Fear”. Trupa promite un concert electrizant pe ritmuri post-punk. Avem o invitație dublă la concertul de vineri, 24 mai, ora 21:00, de la Club Control. Activează invitația în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


4 mai - 28 mai

Invitații la Spectacolul "Europeana. Une brève histoire du XXè siècle", Teatrul Național Cluj

O femeie și un bărbat. Ea are 30 de ani, el 60. Călătoresc printre poveștile secolului trecut, rememorează micile bârfe, marile teorii și catastrofele acestuia. Sunt două fețe ale uneia și aceleiași persoane. Spectacol în limba franceză cu supratitrare în limba română. Avem două invitații duble la spectacolul „Europeana. Une brève histoire du XXè siècle” din 28 mai, ora 19:00, de la Teatrul Național Cluj. Activează invitația dublă în schimbul a 300 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra in posesia ei.

4 mai - 29 mai

Invitații la Concertul Filarmonicii de stat „Transilvania” - Cluj

Corul Filarmonicii „Transilvania” va interpreta, alături de organistul Nicolae Moldoveanu şi dirijorii Cornel Groza şi Elisa Huovinen, un program de lucrări sacre pentru cor a cappella şi cor acompaniat de orgă. Avem două invitații duble la concertul din 29 mai, ora 19:00, de la Biserica Reformată de pe Kogălniceanu Activează invitația în schimbul a 300 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia ei.

4 mai - 1 iun.

Invitații la Muzeul de Artă Recentă

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Muzeul de Artă Recentă, o experiență pe 5 niveluri, cu 5 decenii de artă românească și 50 de minute de vizită. În realitate e mai mult. Înseamnă trei expoziții, înseamnă shop și cafeterie. Avem 20 invitații duble care înseamnă intrare liberă și o cafea din partea casei. Activează o invitație dublă în schimbul a 200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 mai - 1 iun.

​Cărțile vedetă în mai | 30% reducere

Luna asta ies la rampă cărțile care se potrivesc și la iarbă verde, și la malul mării, și în vârful patului, după o zi grea. De la Sălbaticul lui Guillermo Arriaga până la Desfătările și mâhnirile muncii, de Alain de Botton, titlurile vedetă în mai sunt gata să plece oriunde cu tine, la un preț cu 30%mai ușor.

1 mai - 1 iun.

​Jurnale și ghiduri de călătorie | până la 20% reducere

E timpul să vezi lumea pe-ndelete, fie că pornești călătoria din fotoliul din sufragerie sau din aeroport. Noi am strâns într-o valiză mai multe ghiduri turistice și jurnale de călătorie care să te însoțească la drum, oriunde ai pleca: cu Bill Bryson prin Europa sau cu Marius Chivu în Himalaya, pe străzile Romei sau în cele mai frumoase insule ale lumii.


1 mai - 1 iun.

​Raftul #BrandMinds2019 | până la 15% reducere

Împreună cu prietenii de la Brand Minds am pus la un loc o serie de titluri care ne pregătesc pentru viitor. De la antropologie la leadership și de la design la psihologie, am ales nume celebre ca Youval Noah Harari, Brené Brown, Robert Cialdini sau Guy Kawasaki și am adăugat câteva reduceri, ca să facem alegerea mai ușoară. Lectură plăcută!


1 mai - 1 iun.

​Colecția Humanitas Junior | 2+1

Pregătește-i pe cei mici pentru aventurile verii cu titlurile colecției Humanitas Junior! Au loc de joacă din belșug, de la Planetarium până la Cartea cu Apolodor!


1 mai - 1 iun.

Cărțile Didactica Publishing House | 20% reducere

Fiecare zi e o ocazie să învățăm ceva nou, însă doar luna asta avem reducere la titlurile DPH pentru cei mici și pentru cei mari. Descoperă-le în librărie și bucură-te de ele în familie!


1 mai - 1 iun.

​All you can read | până la 25% reducere

În fiecare lună îți aducem o selecție specială de cărți în limba engleză cu reduceri speciale. În mai bucură-te de titluri de fiction, travel sau psihologie la preț mai bun decât oricând!


1 mai - 1 iun.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 30% reducere

Au venit peste noi florile, ora de vară și vremea bună. Sigur e timpul să schimbi și tu ceva! Poate cana de cafea de la birou sau carnetul tău de idei trăsnite? Găsești în librărie tot felul de lucruri care îți fac viața mai frumoasă!

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.