1 nov. - 21 nov.

Mergi la concertul All About Joy cu Teodora Enache Buletinul de Cărturești!

Teodora Enache aduce la Cluj cel mai nou proiect muzical al său, All about Joy. Avem 2 invitații duble la concertul de pe 22 noiembrie, ora 19:00, de la Auditorium Maximum. Activează invitația în schimbul a 700 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 26 nov.

Buletinul de Cărturești, biletul tău la Al Di Meola Opus Tour!

Al Di Meola, celebrul chitarist, revine într-un concert dedicat noului său album, Opus. Avem 2 invitații duble la concertul de marți, 27 noiembrie, ora 20:00, de la Sala Palatului. Activează invitația în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 20 nov.

La FiRMA cu Buletinul de Cărturești!

Pe 21 noiembrie, de la ora 21:00, te așteptăm în Sala Compresoarelor din Expirat cu 2 invitații duble la concertul trupei FiRMA. Activează o invitație în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 19 nov.

La Still Corners cu Buletinul de Cărturești!

Experimentează o combinație de dream pop și synth pop la concertul trupei britanice Still Cornes! Avem o invitație la concertul Still Corners din 20 noiembrie, de la ora 20:00, în Control Club. Activează invitația în schimbul a 600 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 24 nov.

Do it Yourself - Atelier PlaYouth cu Buletinul de Cărturești!

Bucură-te cu cei mici de un atelier al Clubului PlaYouth! Avem o invitație triplă la atelierul Do it Yourself de duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Atelierul îi ajută pe cei mici cu dezvoltarea încrederii în sine prin parcurgerea întregului traseu, de la idee la obiectul realizat, iar ei se distrează și își dezvoltă imaginația, în timp ce învață lucruri noi.

1 nov. - 24 nov.

Mergi la DIE WALKÜRE – ROYAL OPERA HOUSE cu Buletinul de Cărturești!

Die Walküre, cea de-a doua parte a dramei muzicale Der Ring des Nibelugen, compuse de Richard Wagner, este pusă în scenă de producătorul Keith Warner și dirijat de Antonia Pappano, directorul muzical The Royal Opera House. Avem o invitație dublă la proiecția de duminică, 25 noiembrie, ora 16:00, la Happy Cinema. Activează invitația în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 20 nov.

Mergi cu Buletinul de Cărturești la filmul Un om la locul lui!

Adaptat după romanul “Firesc”, de Petre Cimpoeșu, filmul „Un om la locul lui” prezintă povestea lui Petru, un inginer prins între a rămâne alături de soția sa care urmează să-i dăruiască un copil și a-și susține colega de muncă grav rănită într-un accident, cu care avea o relație adulteră. Avem 4 invitații duble la proiecția filmului de miercuri, 21 noiembrie, ora 19:30, de la Cinema Pro. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 24 nov.

Buletinul de Cărturești te duce la Opera Comică pentru Copii! [Prinț și cerșetor]

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul “Prinț și Cerșetor” de pe 25 noiembrie, ora 17:00, de la Sala Mare. Activează o invitație în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +3 ani.

11 nov. - 24 nov.

Mergi la Cinema Victoria în Cluj cu Buletinul de Cărturești [13 nov-13 dec]

Cu o istorie de peste 100 de ani, Cinema Victoria din centrul Clujului face parte din rețeaua EUROPACINEMAS și are un program bazat pe producții europene de artă, filme clasice românești și internaționale, independente, experimentale. Cu Buletinul de Cărturești poți activa lunar, în schimbul a 500 de puncte din contul de fidelitate, un set de 4 invitații duble săptămânale la oricare film din programul normal al cinematografului. Invitațiile nu sunt valabile și la proiecțiile din festivalurile găzduite de Cinema Victoria. Cele 4 invitații duble pot fi folosite doar o data pe săptămână (o proiecție pe săptămână, timp de 4 săptămâni la rând. Neutilizarea invitației într-una sau mai multe săptămâni din cele patru disponibile nu poate fi compensată prin participarea la proiecții din alte săptămâni).

1 nov. - 20 nov.

Cu Buletinul de Cărturești la piesa "Micul nostru centenar"

Cu 400 de puncte de pe Buletinul de Cărturești poți activa o invitație dublă la „Micul nostru centenar”, propus de Reactor pe 21 noiembrie, la Cluj-Napoca. „Se celebrează mult unitatea în 2018, dar dacă ne uităm în jur, inclusiv la familiile noastre, nu suntem deloc uniți. În același timp, văd în copiii de azi mai multă inteligență emoțională și mai puțină încrâncenare decât la generațiile precedente. Iar acesta mi s-a părut un lucru important de celebrat, chiar și într-o mică parabolă despre țara noastră ca o familie care se ceartă la ceas de sărbătoare.” (regizoarea Maria Manolescu)

1 nov. - 30 nov.

Produse vedetă în noiembrie | până la 30% reducere

Mix & match pentru un brumar călduros: Disecție, de Han Kang IT, de Stephen King How to fix the future: Staying Human in the Digital Age, de Andrew Keen Notes on a Nervous Planet, de Matt Haig Cană Fantastic Beasts | Threat Level Jurnal Fantastic Beasts and Where to Find Them Breloc The Key to Life

1 nov. - 30 nov.

Kit de lectură pentru antreprenori | 15% reducere

Dacă îți stabilești singur programul de lucru, iar colegii tăi de birou sunt pisica și hamsterul, Buletinul de Cărturești ți-a pregătit luna asta o selecție de cărți de antreprenoriat care să te ajute să îți structurezi mai bine informațiile, să îți faci o strategie și să îți crești mai bine business-ul. Titluri precum "The Lean Stratup", "De la zero la unu", "Începe cu de ce" te vor ajuta să îți transformi pasiunea în afacere.

1 nov. - 30 nov.

Cărți pentru micii exploratori | 15% reducere

Poveștile cu Ileana Cosânzeana și Harap-Alb nu îl mai încântă pe micul tău explorator? Buletinul de Cărturești a pregătit luna aceasta o selecție de cărți care să îi satisfacă curiozitatea și spiritul de aventură: "Micul manual al fetelor curioase", "Experimente amuzante pentru copii", "1100 de lucruri pe care trebuie să le știi" sau "Prima mea mare enciclopedie". Descoperă întreaga selecție în librărie!

1 nov. - 30 nov.

Agendele Moleskine 12 luni | 5% reducere

Fiecare pagină este un nou început. Pregătește-te să cucerești lumea alături de cel mai bun păstrător al planurilor tale: agendele Moleskine pe 12 luni. În perioada 1 – 18 noiembrie le poți lua acasă cu 5% reducere dacă ai Buletin de Cărturești.

1 nov. - 30 nov.

Cărțile Humanitas pentru copii | 2+1 cadou

Buletinul de Cărturești a pregătit luna asta un mic cadou pentru părinți & pentru cei mici: 2+1 la titlurile pentru copii ale editurii Humanitas: "Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor săi", "Micul Prinț", "George și Big Bangul", "A doua carte cu Apolodor" și multe altele.

1 nov. - 30 nov.

Cărțile Storia pentru copii | 2+1 cadou

Cărțile Storia, ale căror povești îi fascinează până și pe cei mai mofturoși copii și adolescenți, sunt aduse în această lună în format de trio de Buletinul de Cărturești. Caută selecția specială în librărie!

1 nov. - 30 nov.

Selecție specială de carte în limba engleză | 20% reducere

Pentru cei care încep să își pregătească proviziile de lectură încă din noiembrie, am pregătit o selecție de cărți în limba engleză pentru raftul de cărți importante: "Altruism -The Science and Psychology of Kindness", "The Graphene Revolution -The weird science of the ultra-thin", "Perennial Seller - The Art of Making and Marketing Work that Lasts".

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.