12 nov. - 30 nov.

CURS INTENSIV DE CALIGRAFIE

Mergi cu Buletinul de Cărturești la cursul intensiv ținut de artistul caligraf Amalia Bucur în 5 decembrie, între 11:00 și 20:00 la Cărturești Verona, București! Cursul MagInk Letters este o călătorie prin arta caligrafiei care te va iniția în tainele unei îndeletniciri pe care tot mai puțini o cunosc: scrierea de mână cu toc, peniță, cerneala, răbdare și emoție. Activează cursul în schimbul a 2500 de puncte de fidelitate din contul tău și vei primi pe e-mail detaliile.

MagInk Letters este un curs intensiv, în cadrul căruia învățăm concret tehnici pentru însușirea stilului caligrafic Copperplate – tușe de bază, construcție de litere minuscule și majuscule. Vom învăța tehnici de înfrumusețare și ornamentare a scrierii caligrafice, astfel, fiecare cursant își va putea crea un stil propriu. Ne vom cunoaște, ne vom distra și vom râde, vom descoperi contururi noi și litere îndrăznețe, vom reinterpreta scrierea de zi cu zi. Ne vom pregăti pentru lucrarea finală - o felicitare sau un citat ce poate fi înrămat - la alegerea fiecăruia.

Toate materialele de lucru sunt incluse și vor putea fi luate acasă pentru continuarea perfecționării.

16 oct. - 1 dec.

Abonament digital anual DOR

Activează un an de povești bine spuse, care ne apropie unii de alții! Ai acces la un abonament digital anual Decât o revistă în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate. După ce activezi aici beneficiul, vei primi un e-mail cu detaliile abonamentului.

Abonamentul digital DoR include toate poveștile pe care le documentează reporterii DoR; Vine cu newsletterul săptămânal dedicat exclusiv comunității, Arcul Narativ; Îți oferă acces la evenimente dedicate membrilor comunității; Îți dă acces la ComunitateaDoR, un spațiu de conversație și networking pe Slack doar pentru echipa DoR și ceilalți membri din comunitate; Include numărul curent și arhiva revistei în PDF, în contul tău; Îți oferă un playlist cu poveștile DoR în format audio, citite chiar de reporteri; Te include în procesul editorial al DoR, pentru că ești consultat despre subiecte, abordări și întrebări.

''Credem că poveștile bine spuse sunt unelte esențiale pentru a ne transforma viețile, organizațiile și societatea și a ne apropia unii de alții. Misiunea noastră e să le documentăm și să le spunem astfel încât ele să sprijine oamenii și organizațiile să devină mai buni / bune.''

11 nov. - 1 dec.

Sacoșă pentru îndrăgostiții de cărți

Poartă cu tine lucrurile frumoase din librărie într-o sacoșă de pânză dedicată îndrăgostiților de cărți, perfectă de luat oriunde plănuiești să citești și frumos ilustrată de Georgiana Chițac O poți obține în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate. După activarea beneficiului vei primi prin email mai multe detalii despre cum poți intra în posesia sacoșei.

10 nov. - 1 dec.

Abonament digital Psychologies

Alege abonamentul digital şi ai acces la conţinutul revistei Psychologies, ediţia noiembrie-decembrie, via email. Numărul de noiembrie - decembrie te invită să îţi regăseşti şi să îţi vindeci copilul interior, să descoperi cum funcţionezi într-o relaţie şi să identifici care sunt stilurile tale de ataşament sau tipul de personalitate, folosind tehnica eneagramei.

Activează aici un abonament digital Psychologies valabil o lună, în schimbul a 900 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile abonamentului.

10 nov. - 1 dec.

Abonament digital TIFF Unlitmited

Activează un abonament digital TIFF Unlimited valabil o lună, în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate. După ce activezi aici beneficiul, vei primi un e-mail cu detaliile abonamentului.

TIFF Unlimited e cinema-ul tău alternativ de acasă, cu filme independente, premiate, semnate de cineaști care te provoacă și te inspiră. Vei găsi aici filme-reper de François Truffaut, David Lynch, Xavier Dolan, Abbas Kiarostami, Claude Chabrol, Stanley Donen, dar și titluri premiate la TIFF sau în alte mari festivaluri. Dacă ești părinte sau lucrezi cu cei mici, pe unlimited.tiff.ro ai EducaTIFF online, o selecție de filme pentru copii și adolescenți: animații inventive, aventuri, emoție și subiecte care-i privesc direct. Periodic, ai parte de surprize: parteneriate cu festivaluri, colecții de interviuri InspiraTIFF, premiere gratuite, teatru la tine acasă și gale live. Platforma e disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV).

11 nov. - 1 dec.

Ascultă în premieră ultimul episod al podcastului DOI

Activează beneficiul podcast DOI în schimbul a 800 de puncte din contul tău de fidelitate și vei putea să asculți în premieră ultimul episod al podcastului, cu 2 săptămani înainte de lansarea lui. După activarea beneficiului vei primi prin mail datele de logare.

Sezonul 1 din podcastul DOI are ca temă principală binele in cuplu și este un mozaic de povești ale oamenilor, subtitrate psihologic de Anca Blaga și de un invitat psihoterapeut.

Episodul cu numărul 4 al podcastului vorbește despre încercările partenerilor de cuplu de a se apropia după conflict. Vei găsi un mozaic de povești despre cum se simte vulnerabilitatea în doi și ce îi ajută pe oameni să treacă dincolo de supărare. Cum ar fi dacă ai afla că ai tendința de a trata durerea emoțională a celuilalt folosind aceleași remedii care sunt bune doar pentru tine, uitând că rănile sunt diferite? Despre disponibilitatea de a repara relația de cuplu după o ceartă vei putea afla din episodul 4, cu Anca Blaga.

12 nov. - 30 nov.

BILETE LA PALATUL CULTURII DIN IAȘI

Descoperă cu Buletinul de Cărturești legendarul Palat al Culturii din Iași, fă o vizită culturală inedită, prin sutele de camere pe care le are. Descoperă legendele și miturile care atrag în fiecare zi turiști din toate colțurile țării. Activează o invitație single în schimbul a 300 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

1 nov. - 1 dec.

Produsele vedetă în noiembrie | 30% reducere

Noiembrie e luna ideală pentru lectură. Afară e frig și se întunecă devreme, în casă e cald și biblioteca e aproape. E momentul perfect să faci cunoștință cu autori care au câștigat premiul Nobel, să înveți cum să vorbești în public, să afli cum va arăta viitorul din perspectiva oamenilor de știință sau să ți-l imaginezi chiar tu alături de micuții tăi. Vedetele lunii noiembrie acoperă toate domeniile și sunt la cel mai bun preț.

1 nov. - 1 dec.

Book to keep you warm | 20% reducere

Imaginează-ți următoarea scenă: o seară friguroasă și ploioasă de noiembrie, tu cuibărit(ă) sub o pătură pufoasă, în fotoliul preferat, cu o carte excelentă în mână și o cană aburindă de ceai la doar un braț distanță. Și, dacă se întâmplă ca your cup of tea să fie cititul în limba maternă a autorului, ți-am pregătit selecția perfectă de carte străină în toate librăriile Cărturești, la prețuri greu de refuzat.

1 nov. - 1 dec.

Nicăieri nu-i mai bine ca acasă | 20% reducere

În zilele reci de toamnă, casa e sanctuarul tău. Aprinde o lumânare parfumată sau o lampă-fantezie, toarnă ciocolată caldă într-o cană demnă de o regină sau un rege și luminează-ți calea către noua ta carte preferată.

1 nov. - 1 dec.

Universul Vellant la îndemâna ta | 2+1

Dacă iubești cărțile editurii Vellant la fel de mult ca noi, în librăriile Cărturești te așteaptă o ofertă de nerefuzat: cumperi oricare trei titluri din colecție și plătești doar două.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.