2 apr. - 1 mai

Moleskine | 10% reducere

În aprilie lasă-ți gândurile, planurile, schițele sau desenele să crească și să-nflorească între paginile unui carnet Moleskine. Luna aceasta, brandul făcut celebru de artiști precum Van Gogh sau Picasso îți vine în întâmpinare cu o reducere de 10%. Doar pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.

2 apr. - 1 mai

​Cadouri de Paști | Peste 100 de titluri cu reducere de 20%

Cum luna aceasta ne pregătim cadourile de Paști, am pregătit pentru cititori o selecție de 100 de titluri de filosofie, spiritualitate, memorii și biografii, toate cu prețuri speciale. Printre propunerile noastre: Marcus Aurelius, Gânduri către sine însuși, Viktor E. Frank, Omul în căutarea sensului vieții, sau Alain de Botton, O educație emoțională.

2 apr. - 1 mai

Autorul lunii: Stephen King | 20% reducere

Suspans, supranatural, crimă sau fantasy - dacă ți-era dor de regele horror-ului, vino în librărie să îl sărbătorim pe Stephen King! Toate cărțile Nemira semnate de autorul lunii au 20% reducere pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.

2 apr. - 1 mai

15 titluri vedeta | reducere 30%

Întâmpinăm aprilie spectrali și visători, cu dor de ducă și cărți care să reflecte nesfârșitele nuanțe ale acestei primăveri, cu o selecție de titluri vedetă aflate la un preț special, printre care se numără Aroma timpului, de Nuria Pradas, Istoria apelor, de Maja Lunde, Poveste despre dragoste și întuneric, de Amos Oz.

2 apr. - 1 mai

​Cadou: "Medicina lentă" la orice titlu al Editurii Publica

În aprilie, pentru cititorii cu Buletin de Cărturești orice carte cumpărată din portofoliul Publica va aduce o carte cadou: "Medicina lentă", de Victoria Sweets, o pledoarie pasionantă pentru un sistem de sănătate mai uman. Fac excepție de la promoție titlurile din colecția Storia Books.

2 apr. - 1 mai

All You Can Read | 20% reducere

Cititorii de carte în limba lui Shakespeare se bucură în aprilie de reduceri de 20% la o selecție generoasă de carte engleză. Am pregătit la raft un mix divers de titluri, de la Smashed Junji Ito Collection, Liquor & Cigarettes sau World of Warcraft: Shadows Rising la Dune, deluxe edition, The Handmaid's Tale, sau The Power of Now a lui Eckhart Tolle.

3 apr. - 1 mai

​Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 25% reducere

Fă-ți primăvara mai frumoasă sau adu un zâmbet pe fața celor dragi alegând un cadou din selecția noastră de accesorii de lifestyle: ceaiuri, perne în forme amuzante, căni multicolore și alte obiecte simpatice. Cititorii cu Buletin de Cărturești au reduceri speciale de până la 25%.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.