7 mar. - 25 mar.

Hamlet - Teatrul Odeon

Avem o invitație dublă la piesa de teatru Hamlet,în regia lui Dragoș Galgoțiu, de joi, 28 martie, ora 19:00, de la Teatrul Odeon. Activează invitația în schimbul a 1200 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Nerecomandat copiilor sub 12 ani.

7 mar. - 10 apr.

Van Gogh: A New Way of Seeing

Van Gogh: A New Way of Seeing, documentarul premiat, în regia lui David Bickerstaff, arată operele iconice ale lui Van Gogh ca niciodată și oferă interviuri exclusive cu echipa curatorială de la Muzeul Van Gogh. Avem două invitații duble la proiecția de vineri, 12 aprilie, ora 11:00, de la Grand Cinema & More. Activează o singură invitație dublă în schimbul a 1200 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mar. - 25 mar.

Concert URMA @Expirat

URMA urcă din nou pe scena Expirat Halele Carol pentru concertul aniversar SPRING 16. Avem două invitații duble la concertcul de miercuri, 27 martie, ora 21:00. Activează una dintre cele două invitații duble în schimbul a 1200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mar. - 28 mar.

Concert Traffic Strings

Ritmurile de jazz vor fi aduse în prim-plan într-o inedită sonoritate de către Traffic Strings în concertul Perpetuum Jazz. Avem două invitații duble la concertul trupei Traffic Strings de pe 31 martie, ora 19:00, de la Sala Radio. Activează una dintre cele două invitații în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mar. - 28 mar.

Harap Alb la Opera Comică pentru Copii

Bucură-te cu cei mici de un spectacol la Opera Comică pentru Copii din București! Avem o invitație triplă la spectacolul Harap Alb, de duminică, 31 martie, ora 10:00, de la Sala UnderGrant. Activează o invitație în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului. Vârstă recomandată: +3 ani.

7 mar. - 29 mar.

Rembrandt from the National Gallery, London and Rijksmuseum, Amsterdam

Rembrandt from the National Gallery, London and Rijksmuseum, Amsterdam, documentarul dedicat lui Rembrandt aduce în scenă colecția găzduită de Galeria Națională a Londrei și Rijksmuseum din Amsterdam, într-un eveniment ca nici un altul. Avem două invitații duble la proiecția de marți, 2 aprilie, ora 11:00, de la Grand Cinema & More. Activează o singură invitație dublă în schimbul a 1000 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mar. - 28 mar.

Leonardo from the National Gallery, London

Leonardo from the National Gallery, London surprinde entuziasmul expoziției unice "Leonardo da Vinci: pictor la Curtea din Milano" și oferă o explorare fascinantă a marilor lucrări ale lui Leonardo. Avem două invitații duble la proiecția de marți, 2 aprilie, ora 20:00, de la Grand Cinema & More. Activează o singură invitație dublă în schimbul a 1000 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mar. - 4 apr.

Michelangelo - Love and Death

Urmărind parcursul celor 89 de ani de artă, documentarul Michelangelo – Love and Death face o călătorie cinematică prin sălile din Europa, prin marile capele și muzee din Florența, Roma și Vatican, pentru a explora măreția lucrărilor lui Michelangelo. Avem două invitații duble la proiecția de marți, 9 aprilie, ora 20:00, de la Grand Cinema & More. Activează o singură invitație dublă în schimbul a 1000 puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

7 mar. - 31 mar.

Ce-am pierdut în foc | vinil audiobook, Mariana Enriquez

Ce-am pierdut în foc, de Mariana Enriquez, o combinație bulversantă de Poe, Stephen King și Cortázar, este adus pentru cititorii ascultători sub forma unui vinil audiobook, în colecția AudioArt. Activează oferta în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.

7 mar. - 28 mar.

Coffee & Snack la Mom o'clock

Mom o'clock este prima cafenea din București dedicată mamelor, cu logistică necesară pentru a savura o cafea în tihnă alături de copii. Avem o invitație dublă la Coffee & Snack (cafea/alte specialități cu cafea + un snack on the house). Activează invitația pentru două persoane în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia ei..

7 mar. - 27 mar.

Premieră - The Man Who Killed Don Quixote

După 25 de ani de facere și desfacere, Terry Gilliam vine cu ludic și umor pe ecran, complotând pentru o întâlnire a unui Don Quijote de la început de secol al -XVII-lea cu un Sancho Panza modern. Un film bucurie, cu un Don Quijote încrezător în iluzii, numai bun de văzut în această lume a zilelor noastre.Din 29 martie cucerim morile de vânt! Prietenii de la Transilvania Film oferă 2 invitații duble la premiera filmului de pe 29 martie din București. Activează o invitație pentru două persoane în schimbul a 1000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

8 mar. - 26 mar.

"Rândul 3, aproape de margine" la REACTOR CLUJ

Plecând de la persoane și întâmplări reale, spectacolul imaginează o serie de povești personale ale membrilor comunității gay din România, pe parcursul a o sută de ani. Folosind memoria spațiului unui cinematograf, personajele se succed ca fantome întipărite în scaunele de pluș, dramele lor amestecându-se cu dramele de pe ecran, în timp ce afară se desfășoară „marea istorie”. Activeaza o invitatie dubla la spectacolul Rândul 3, aproape de margine de pe 27 martie, ora 19:00, de la Reactor Cluj, în schimbul a 300 de puncte de pe cardul tău de fidelitate.

1 mar. - 1 apr.

Produse vedetă în martie | 30% reducere

Începem primăvara cu o reducere de 30% la o selecție din cele mai căutate titluri:

Scandalul de Fredrik Backman

O istorie Mondială a comunismului. Încercare de investigație istorică, de Thierry Wolton

Cu prețul vieții, de Max Eisen

Mindful business. Cum schimbă meditația lumea afacerilor din interior spre exterior, de David Gelles

Hippie, de Paulo Coelho

1 mar. - 1 apr.

Povești scrise de femei | 20% reducere

În martie sărbătorim puterea poveștilor scrise de femei și aducem împreună la raft autoare uimitoare ca Lucia Berlin, Elif Shafak, Margaret Atwood sau Toni Morrison. Bucură-te de reducerea de 20% adusă de Buletinul de Cărturești!


1 mar. - 1 apr.

Selecție specială Editura Nemira | 20% reducere

Un mărțișor literar de la Editura Nemira: colecțiile Babel și Damen Tango au 20% reducere pentru cititorii cu Buletin de Cărturești. Recomandările noastre: Singura poveste, de Julian Barnes, Biblioteca nopții, de Alberto Manguel, Cartea secretă a Fridei Kahlo, de F.G. Haghenbeck.


1 mar. - 1 apr.

Colecția Agatha Christie de la Editura Litera | 20% reducere

Pentru o primăvară învăluită în mister îți recomandăm colecția celui mai bine vândut romancier de până acum, inegalabila Agatha Christie. Luna asta, aventurile lui Hercule Poirot și Miss Marple, publicate la Editura Litera, au 20% reducere pentru cititorii cu Buletin de Cărturești.

1 mar. - 1 apr.

Carte cadou Publica/Narator/Victoria Books

Și ție îți place Editura Publica? Luna asta, orice carte cumpărată din portofoliul Publica, Narator sau Victoria Books îți aduce în dar volumul “Cine i-a gătit cina lui Adam Smith”, de Katrine Marcal, considerat de Will Hutton “o viziune total diferită și feministă a teoriei economice.”


1 mar. - 1 apr.

All you can read | până la 25% reducere

Ieșirea din hibernare e mai ușoară când ai un teanc de cărți în limba engleză cu care să-ți petreci primăvara. Găsești la raft, cu o reducere de până la 25% reducere, titluri precum: “The sun and her flowers”, de Rupi Kaur, “Andy Warhol Giant Size”, de Dave Hickey, sau “Minecraft STEM Challenge”, de Anne Rooney.


1 mar. - 1 apr.

Paperblanks Flexis | 20% reducere

Gândurile alese trebuie notate într-un carnet pe măsură! Lasă-te călăuzit în arta scrierii de jurnalele Paperblanks Flexis! Inspirate din creațiile marilor artiști, cu design unic, perfect pentru scris sau schițat acasă sau în călătorie, carnetele din colecția Flexis sunt unelte perfecte ale creativității în viața de zi cu zi. În martie, le găsești la raft cu reducere de 20%.


1 mar. - 1 apr.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 40% reducere

“Poți tăia toate florile, dar nu poți împiedica primăvara să vină”. Pentru că spiritul vesel al primăverii poate veni și cu ajutoare precum încălzitorul pentru cana de cafea, cana termosensibilă Inimă Pixelată sau vaza Recycled Glass. Descoperă în librării întreaga selecție cu reducere de până la 40%!


Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.