5 ian. - 28 feb.

SELECȚIE DE CALENDARE 2023 | 40% reducere

În ianuarie am strâns la raft o selecție de calendare pentru a-ți planifica din timp anul ce urmează. Ai de ales între calendare cu artiști, cățeluși chiar și cu sfaturi pentru #workfromhome. Toate sunt la 40% reducere cu Buletinul de Cărturești.


31 ian. - 13 feb.

CUM NE MAI DISTRĂM ÎN CASĂ | 20% REDUCERE

Ei, dragi copii, iată că a venit din nou vremea distracției în librăriile Cărturești: numai în acest scop, găsiți o selecție de board games și cărți amuzante, alese pe sprânceană, cu 20% reducere cu Buletinul de Cărturești.

1 feb. - 28 feb.

AUTORUL LUNII: FREDRIK BACKMAN | 20% REDUCERE

Unul dintre scriitorii care reușesc să țină prizonieri mii de cititori odată ce-au deschis cartea, Fredrik Backman este autorul lunii februarie la Cărturești. Dacă îți lipsește din bibliotecă vreunul din titlurile lui, acum ai ocazia să-l aduci acasă cu 20% reducere cu Buletinul de Cărturești


1 feb. - 28 feb.

SELECȚIE DIVERSE DOMENII | 20% REDUCERE

Februarie e luna ideală pentru lectură. Afară e frig, în casă e cald și biblioteca e aproape. E momentul perfect să îți completezi rafturile din bibliotecă cu titlurile preferate dintr-o selecție de cărți din categoriile biografii&memorii, ficțiune, SF dezvoltare personală, istorie și parenting. Toate la 20% reducere cu Buletinul de Cărturești.

7 feb. - 24 feb.

CADOURI INSPIRATE PENTRU VALENTINE ȘI DRAGOBEȚI | 20% REDUCERE

Deschidem sezonul gândurilor despre iubire cu cărți care să vă aducă mai aproape de iubire, cărora le-am alăturat și o selecție de cărți și alte bunătăți care să transforme în sărbătoare perioada următoare. Între 7 și 24 februarie aveți 20% reducere la o ofertă plină de iubire, cu Buletinul de Cărturești.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.