1 oct. - 1 nov.

AUTORUL LUNII: FRANK HERBERT | 20% reducere

Dacă aștepți lansarea filmului Dune cu aceeași nerăbdare pe care o resimțim și noi, credem că te vei bucura de șansa de a-ți completa, cu această ocazie, și seria de cărți. În octombrie, la Cărturești, ai reducere la toate volumele Dune în limba română. Nu uita Buletinul de Cărturești!

1 oct. - 1 nov.

ISTORIE ȘI MEMORII/AUTOBIOGRAFII | 20% reducere

Anne Frank. Prințesa Diana. Barack Obama. Oameni care au lăsat o amprentă în lume și despre care vrei să știi mai mult. Dacă te regăsești în descriere, atunci selecția de carte în limba română a lunii e pentru tine. Ai reducere la 50 de titluri din categoriile istorie și memorii/autobiografii, în toate librăriile Cărturești. Doar în baza Buletinului de Cărturești.

1 oct. - 1 nov.

CARTE ÎN LIMBA ENGLEZĂ | 20% reducere

Oferta de carte a lunii se completează și de această dată cu o selecție atent curatoriată de titluri în limba engleză. De la ficțiune clasică plină de mister și până la non-ficțiune născută din experiențe umane de viață, selecția lunii octombrie acoperă aproape toate genurile pe care le cauți. În librărie, cu Buletinul de Cărturești.

1 oct. - 1 nov.

ACCESORII PENTRU CASĂ ȘI BIROU | 15% reducere

Indiferent unde îți petreci cel mai mult timp; fie că e acasă, la birou sau în biroul de acasă, ia cu tine câteva accesorii care să-ți facă viața mai frumoasă și un pic mai ușoară. Le găsești cu preț redus în librărie, pe întreaga durată a lunii octombrie. Desigur, cu Buletinul de Cărturești.

1 oct. - 1 nov.

EDIȚIE ANIVERSARĂ CARCASSONNE | 15% reducere

Cu siguranță unul dintre cele mai populare jocuri din lume, Carcassonne aniversează 20 de ani de adus prietenii împreună în spiritul competiției relaxate. În octombrie, Buletinul de Cărturești îți deschide accesul la ediția aniversară a jocului, cu preț special.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.