4 sept. - 28 sept.

Pachet Jocurile Foamei

Pachetul de trei volume din seria Jocurile Foamei și Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare, scrise de Suzanne Collins, publicate în România de imprintul Armada powered by Nemira. “Orice revoluție începe cu o scânteie.” Jocurile Foamei, de Suzanne Collins, bestseller internațional & un adevărat fenomen mondial.

4 sept. - 22 sept.

UNFINISHED 2020 | TRUST

Mergi cu Buletinul de Cărturești la UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România. Comunitatea UNFINISHED va avea parte între 27 septembrie și 4 octombrie de workshop-uri, conversații, performance și prezentări susținute de invitații ediției – toate sub tema TRUST.

Activează o invitație single în schimbul a 1200 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

15 sept. - 19 sept.

ART SAFARI BUCUREȘTI

Cel mai amplu eveniment dedicat artei din România a ajuns la a șaptea ediție și se desfășoară până pe 20 septembrie în Victoria Tower, pe Calea Victoriei, 15, București, acoperind 11.000 metri pătrați cu artă de patrimoniu, contemporană și internațională. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte de fidelitate din contul tău Buletin de Cărturești și vei primi pe e-mail detalii despre cum intri în posesia invitației.

15 sept. - 30 sept.

SERILE FILMULUI ROMÂNESC LA IAȘI: Casa cu Păpuși

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Iași, la Serile Filmului Românesc! Te invităm la proiecția premierei românești Casa cu Păpuși, din 2 octombrie, la ora 17.00, la Cinema Ateneu Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte de fidelitate și vei primi pe e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia invitației.

15 sept. - 30 sept.

SERILE FILMULUI ROMÂNESC LA IAȘI: seara de scurtmetraje S'Curte la SFR

Mergi cu Buletinul de Cărturești la Iași, la Serile Filmului Românesc! Te invităm la seara de scurtmetraje S'Curte la SFR, din 3 octombrie, de la ora 18.30, la Amfiteatrul Palas. Activează o invitație dublă în schimbul a 300 de puncte de fidelitate din contul tău și vei primi pe e-mail detalii despre cum poți intra în posesia invitației.

15 sept. - 20 sept.

Romanian Design Week 2020

RDW2020 scoată în evidență rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Tema festivalului este „schimbarea” – CHANGE 2.0 și poate fi explorată în noul spațiu pe care evenimentul îl ocupă în oraș până pe 20 septembrie: Combinatul Fondului Plastic, Strada Băiculești, 29, București. Activează o invitație dublă în schimbul a 200 de puncte de fidelitate. Vei primi pe e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia invitației.

1 sept. - 1 oct.

All you can read | 20% reducere

Trecerea la anotimpul ploios poate deveni mai suportabilă cu o listă de lectură potrivită. Ți-am pregătit zeci de titluri în limba engleză care să îți țină companie până la finalul primei luni de toamnă.


1 sept. - 1 oct.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | 20% reducere

Pentru a-ți face trecerea la toamnă mai ușoară am pregătit în librărie o selecție de accesorii care ne aduc aminte de serile de vară: Multicolour String Bottle Light, Cana - un bon the, Lumânarea Heart and Home cu miros de cireșe.

1 sept. - 1 oct.

Titluri Vedetă | 30% reducere

Nu vrei să renunți la ficțiune? Ești în căutare de noi lecturi pentru cel mic? Vrei să descoperi mai multe teme din domeniul psihologiei?

Cărțile vedetă din septembrie sunt alese pentru toate tipurile de cititori.

Titluri alese pe sprânceană + reduceri pe măsură!


1 sept. - 1 oct.

Plannere Moleskine 18 luni | 25% reducere

Fii cu șase luni înaintea tuturor! Agendele Moleskine pe 18 luni te ajută să-ți organizezi programul în funcție de ritmul tău. Perfecte pentru studenți & profesori și pentru cei care nu vor să aștepte până în ianuarie ca să își pună planurile pe hârtie.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.