17 mai - 10 iul.

20 EURO REDUCERE LA ABONAMENTELE ELECTRIC CASTLE

Hai la Electric Castle #9, între 19-23 iulie! Vei avea parte de 5 zile de neuitat alături de Macklemore, The Chemical Brothers, George Ezra, Iggy Pop, Pendulum live, Jamie xx, Sigur Ros, Peggy Gou, Nothing But Thieves și alți peste 300 de artiști. Pe lângă un line-up eclectic și petrecerile 24 din 24, te vei putea bucura din plin de experiențele festivalului, de la instalații artistice și activități interactive, până la opțiuni gastronomice variate.

Pentru a ne asigura că nu ratezi distracția, îți oferim un discount de 20 de euro la abonament. Aplică reducerea, ia-ți biletul și ne vedem la Castel!

Activează reducerea în schimbul a 1000 de puncte de fidelitate și vei primi prin e-mail codul de reducere pe care îl poți folosi la check-out când achiziționezi abonamentul.


17 mai - 7 iun.

VOUCHERE LA PROIECȚIILE SIMPLE TIFF.22

Sărbătorește alături de noi a 22-a ediție TIFF activând o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte de fidelitate la una dintre proiecțiile simple din cadrul festivalului de film de la Cluj. Voucherele activate pot fi transformate în bilete cu valoare zero la oricare dintre proiecțiile simple din cadrul TIFF folosind codurile pe care le vei primi prin e-mail.

Cea de a 22-ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 9-18 iunie 2023. Programul TIFF de anul acesta aduce la Cluj peste 250 de filme, concerte și cine-concerte, dar și invitați speciali de renume precum actorul australian Geoffrey Rush și actorul britanic Timothy Spall. Mai multe detalii pe tiff.ro.


Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.