1 mai - 1 iul.

Ședință de biblioterapie cu Alexandra Rusu

Tu ești o personalitate unică - la fel ar trebui să fie și lista ta de lectură. Dacă vrei să citești ghidat, pe temele care te precupă cel mai tare, dacă vrei să ai discuții relevante despre cărțile citite, ca să mergi apoi mai departe în căutările tale concrete, încearcă biblioterapia. Ghidul nostru, Alexandra Rusu, editoare și scriitoare, va găsi cel mai scurt drum dintre tine și cărțile care îți pot genera sensuri noi. Activează o ședință de biblioterapie în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi detaliile pe e-mail.

Ședințele au loc de luni până vineri, dimineața sau după-amiaza, și sâmbătă până în ora 12. O ședință durează între 1 oră și 1 oră și 20 de minute. Ședințele vor avea loc la Cărturești Verona, cu excepția situațiilor speciale care nu permit deplasarea.

Află mai multe despre acest serviciu aici.

3 iun. - 1 iul.

Zi de vacanță în doi la Therme cu Voucher Elysium Full Day

Bucură-te de o zi liniștitoare la Therme Elysium, zonă de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant a la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare. Avem un voucher Elysium Full Day la Therme pentru doi adulți și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

3 iun. - 1 iul.

Zi de vacanță în familie la Therme cu Voucher Galaxy Full Day Smart Pass

Bucură-te împreună cu cei mici de o zi de relaxare la Therme Galaxy, zonă destinata distrației în familie, cu tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă de nisip și palmieri, precum și zona Galaxy Relax pentru sănătate și răsfăț. Avem un voucher Galaxy Full Day Smart Pass la Therme, pentru doi adulți și doi copii și care poate fi folosit oricând (pe durata a trei luni de la data emiterii voucherului). Activează voucherul în schimbul a 2000 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

11 iun. - 1 iul.

Cartea verii | vinil audiobook, Tove Jansson

În premieră pe piața de carte din România, audioART, lansează o serie de audiobook-uri pe vinil, lansând zece titluri, printre care și Cartea Verii de Tove Jansson. În luna iunie avem un vinil Cartea Verii, în lectura Mihaelei Dedeoglu, pe care îl poți achiziționa cu Buletinul de Cărturești. Activează oferta în schimbul a 900 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia vinilului.


24 iun. - 10 iul.

Invitații la DOR live,TNB, 11 iulie

Mergi cu Buletinul de Cărturești la DOR live - "Mâine", tema show-ului din iulie 2019, adică viitorul mai bun pe care îl putem crea împreună. Când vorbim despre România, vorbim despre „ce ar putea să devină”. Potențialul societății e în viitor și, ca să supraviețuim prezentului, trebuie să ne agățăm de viitor ca de o vestă de salvare. Așa că mâine ajunge să fie un paliativ și uneori o ficțiune. DoR Live este o revistă vie. În două ore, pe scenă se succed 20-25 de povești – mai scurte, mai lungi, mai vesele, mai triste.
Activează una dintre cele două invitații duble la spectacolul DOR live de joi, 11 iulie, în schimbul a în schimbul a 900 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.


3 iun. - 28 iun.

Invitații la Proiecția Tintoretto. A rebel in Venice, Happy Cinema

Mergi cu Buletinul de Cărturești la proiecția Tintoretto. A rebel in Venice, de vineri, 28 iunie, ora 19, de la Happy Cinema din Liberty Center. Activează o invitație dublă în schimbul a 500 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Un documentar despre un spirit sălbatic, un geniu revoluționar care a schimbat istoria artei. Tintoretto. Un rebel în Veneția ecranizează povestea pictorului Jacopo Robusti și prezintă contextul socio-politic al Veneției din secolul al XVI-lea, un secol înfloritor din punct de vedere cultural, timp în care și alți giganți din lumea artei au jucat un rol important, cum ar fi Tițian și Veronese, rivalii lui Tintoretto. Documentarul va urmări îndeaproape analiza completă și complexă pe care o echipă de experți italieni a realizat-o pentru a restaura două dintre capodoperele lui Tintoretto: "Maria în meditație" (1582-1583) și "Maria citind" (1582-1583).3 iun. - 1 iul.

Invitații la Muzeul de Artă Contemporană

Mergi cu Buletin de Cărturești la Muzeul Național de Artă Contemporană. Începând cu aprilie 2019, Muzeul Național de Artă Contemporană lansează noul sezon expozițional, cu patru etaje de artă contemporană și tot atâtea expoziții noi. Activează o invitație dublă în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

3 iun. - 30 iun.

Invitații la Spectacolul Cenușăreasa, Teatrul Țăndărică

Avem o invitație dublă la Spectacolul Cenușăreasa de duminică, 30 iunie, ora 11:00, de la Teatrul Tăndărică. Activează invitația în schimbul a 400 de puncte din contul tău de fidelitate și vei primi prin e-mail detaliile despre cum poți intra în posesia biletului.

Spectacolul Teatrului Ţăndărică nu este o transpunere a cunoscutei poveşti a „Cenuşăresei”, ci o creaţie a regizorului Silviu Purcărete, în sensul unui comentariu totodată duios şi ironic al întâmplărilor cunoscute. Apar noi personaje (păianjenul, ţânţarul, familia de şoricei), alături de cele ştiute (concepute pe principiul plastic al păpuşilor de porţelan din secolul al XIX-lea) care dau viaţă poveştii harnicei şi cinstitei Cenuşărese. Muzica lui Rossini acompaniază umorul, căldura şi frumuseţea acestei reprezentaţii pentru copii şi nu numai.

1 iun. - 1 iul.

Raftul #BrandMinds2019 | până la 15% reducere

Împreună cu prietenii de la Brand Minds am pus la un loc o serie de titluri care ne pregătesc pentru viitor. De la antropologie la leadership și de la design la psihologie, am ales nume celebre ca Youval Noah Harari, Brené Brown, Robert Cialdini sau Guy Kawasaki și am adăugat câteva reduceri, ca să facem alegerea mai ușoară. Lectură plăcută!

1 iun. - 1 iul.

Colecția de biografii sportive Victoria Books | 2+1

Tenis sau badminton? Fotbal sau baschet? Răspunsul ți-l oferă sportivi de performanță precum Andre Agassi, Maria Sharapova sau Alex Ferguson. Biografiile sportive din colecția Victoria Books pot fi luate acasă luna aceasta în format de trio cu Buletinul de Cărturești.

1 iun. - 1 iul.

Cărțile Vellant | 20% reducere

Începe-ți vara cu o călătorie prin tărâmul lecturii! Ca primă destinație recomandăm titlurile editurii Vellant, care în această lună au o reducere de 20% cu Buletinul de Cărturești.

1 iun. - 1 iul.

Cărțile Nemi | 20% reducere

Colecția Nemi propune pentru luna iunie cei mai simpatici profesori suplinitori: Pinguinul care voia să afle mai multe, Găina care nu voia să renunțe sau Gorila care voia să se facă mare. Aceștia și mulți alții sunt pregătiți să îți facă vara mai hazlie prin aventurile lor.

1 iun. - 1 iul.

Colecțiile Disney și Marvel, de la Litera | 20% reducere

Vara se transformă într-un anotimp de poveste cu ajutorul unor personaje fantastice precum Aladin, Femeia Elastică, sau Dumbo. Acestea și multe altele așteaptă să fie descoperite în colecțiile Disney și Marvel, de la Editura Litera.

1 iun. - 1 iul.

Cărțile Corint Junior | 20% reducere

Cum a învățat șoricelul Lindbergh să zboare? Șoricelului Armstrong i-a fost frică când a ajuns pe lună? Cum a deslușit șoricelul Edison misterul comorii dispărute? Găsești răspunsul la aceste întrebări, dar și multe povești extraordinare printre paginile cărților din colecția Corint Junior.

1 iun. - 1 iul.

All you can read | până la 20% reducere

Ce alt mod mai bun de a-ți exersa limba engleză pentru viitoarele călătorii decât prin citit? Colecția Harry Potter de la editura Arthur A. Levine Bookses, Creativity - The Psychology of Discovery and Invention sauAnansi Boys, de Neil Gaiman, sunt doar câteva din titlurile selectate de Buletinul de Cărturești pentru a-ți fi meditator de engleză pe durata verii. Descoperă la raft întreaga selecție cu 20% reducere în luna iunie.

1 iun. - 1 iul.

Lucruri care îți fac viața mai frumoasă | până la 30% reducere

Cheful de muncă începe să devină invers proporțional cu viteza cu care se apropie vacanța. Fă-ți viața mai frumoasă la birou cu pixurile Legami, cana Genius at Work sau cafetiera Bodum.

1 iun. - 1 iul.

Cărțile vedetă în iunie | 30% reducere

Următorul tău partener literar de vacanță se ascunde printre titlurile vedetă pregătite luna aceasta de Buletinul de Cărturești. Vino să-l descoperi în librării cu o reducere de 30%.

Despre programul de loialitate Cărturești

Programul de loialitate Cărtureşti a fost lansat în anul 2015 şi este un program construit în baza acumulării de puncte. La fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti clientul primeşte înapoi pe cardul de loialitate 2% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, cu care va putea face achiziţii ulterioare. Pentru a face parte din program, acesta trebuie să completeze un formular cu date personale într-o librărie, sau să descarce aplicaţia de mobil Cărtureşti şi să solicite card.

Vezi mai multe despre modalitatea de înscriere în program aici.

Cardul Cărtureşti se intitulează Buletin de Cărtureşti şi poartă pe el inscripţionat un cod de bare unic pentru fiecare client. Pentru a acumula puncte la fiecare achiziţie din librăriile Cărtureşti este nevoie să îl aveţi la fiecare vizită în librărie, pentru a fi scanat codul de bare / sau să prezentaţi codul de card primit prin intermediul aplicaţiei de mobil.

Buletinul de Cărtureşti nu este un document transmisibil. În cazul pierderii, el poate fi înlocuit la cerere.

În baza cardului Cărtureşti puteţi beneficia de o serie de beneficii valabile pentru posesorii de card: acces la oferte speciale / produse care se pot achiziţiona exclusiv în baza punctelor acumulate.